Atomic Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 A ja se bash pitao shto nema Ivan™-a, kad evo ga u prepoznatljivom izdanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 (edited) shto se tiche tonskog zapisa... to je jako intrigantno shto ga nema. Ovo nije baš tonski zapis Tesle, ali je govor gradonačelnika Njujorka Fiorella La Guardie iz januara 1943. povodom smrti Nikole Tesle. ↓↓↓↓↓↓Fajl ima samo 1 MB, evo ga linak ↓↓↓↓↓ "Tesla is not dead!" Edited February 5, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 ma taj govor imam 2 godine na kompu... ali to opet nije teslin glas :) Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Centralna manifestacija obeležavanja Tesline godine u Hrvatskoj odrzaće se u tematskom parku Nikole Tesle, koji će biti izgrađen najkasnije do 10. jula u njegovom rodnom Smiljanu. Park će se prostirati na površini od 14.000 kvadratnih metara. A šta mi radimo? Ne zna se, niko ne zna, strašnoooo... Vest na B92 Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Država nam sve više ide u kurac Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Mi smo NAJ selfdestructive-niji narod na svetu. Tako nam i treba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) o chemu vi prichate... de smo bre najselfdistrativni narod (ak tako nastavite d amislite i bicemo) okrenite malo globus, pogledajte vesti... procitajte novine... shta se sve deshava u svetu... :)) ( )... Edited February 14, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Je l' gledao neko Tesla Electric Company, JoĹľef Pandur valjda...? Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Taman sam hteo da isprozivam budalu koja je digla topic iz mrtvih kad ono Klinac :D. Nisam, shta je to? :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) Predstava sa Radetom Šerbedžijom, gostovali su u Ateljeu ali im je cena karte bila brutalno skupa, 2000 din. Pa rekoh, da nije neko imao tu privilegiju. A pravo da ti kažem, baš sam hteo da dignem neki topik iz mrtvih... Edited November 26, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Pa dobro, lepo je sve to, ali o cemu se radi i takoooooo. Ili si samo hteo da dignesh topic pa si kao izvalio neshto u vezi Tesle :P. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 katastrofa... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Ma ne, palo mi je inače na pamet, da bi mi iz nekog debilnog razloga bilo cool da dignem neke matore topike (ne pitaj me zašto mi je to kul, znam da je glupo, al' mi je to delovalo simpa), a ovo za predstavu me je stvarno interesovalo, a glupo mi da dižem ceo novi topik da to pitam, plus što bih to morao u onom subforumu koji niko ne čita, tako da se sve lepo spojilo... I eto, vaskrsnu... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Koga bole sta pricaju Hrvati, na wikipediji pise da je Srbin, a 90% populacije koja koristi net,ovde i u svetu,koristi i wikipediju... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) Uzgred, vidim čitaju topik neki novi ljudi koji nisu čitali onda, tako da ih pozivam da daju doprinos i na originalnu temu... Eto, čini se da dobismo jedan medijski rat... Mada bi bilo bolje da sad prcaju Hrvate za Hag, i da oni imaju B92 i suočavanje sa prošlošću, a da u wikipediji piše da je Tesla Hrvat... al' šta ćeš, život je kučka... Edited November 26, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) nope, pi Edited November 26, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Eto wikipedia ne laze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 do sledećeg nadobudnog patriote iz lepe njihove koji ce da edituje članak... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 (edited) Edited November 27, 2006 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 ^ Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 do sledećeg nadobudnog patriote iz lepe njihove koji ce da edituje članak... Bitniji clanci na Wikipediji se kontrolisu, moze neki kroat to da editiuje ali u roku od par minuta ce da se vrne kako je i bilo... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 lol jebote kako je dobro ... jel mozemo da dobijemo blanko primerak :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Google "award" u sekciji za slike. Mrzilo me da pravim sam. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Ma i Zigic je Hrvat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Uzgred, vidim ÄŤitaju topik neki novi ljudi koji nisu ÄŤitali onda, tako da ih pozivam da daju doprinos i na originalnu temu... Eto, ÄŤini se da dobismo jedan medijski rat... Mada bi bilo bolje da sad prcaju Hrvate za Hag, i da oni imaju B92 i suoÄŤavanje sa pro Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts