Doca Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Bice lep posao da se sqpimo na novogodisnjem sajmu da delimo letke... tu ima bruka ljudi... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 znaci sada za vikend nema nista od deljenja.. ? a verujte mi da bi to sa navijacima proslo, samo da se nekako dopre do najistaknutijih medju njima. kada "glavni" odobri akciju svece biti onda ok.. ajde zeki znamo da je 11c cigamala ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 E vako...ortak ima stampariju(tj kewa i cale njegovi al to je to) pa je rekao da moze stampanje za dz...a ako bude bash,bash,bash mnogo flajera onda ce mozda biti nesto kesha cisto za papir ili boje koji cemo lako sqpiti narawno.a sto se tice samog flajera ima na forumu ljudi koji rade u pshpou mnogo bolje od mene(nisam ni ja za bacanje :))pa nek urade nekoliko,okace ovde,da se izabere najjakiji pa da nosim ortaku na stampanje Javi mi na mail obavezno kakva je situacija, koliko flajera je njima podnosljivo a preko koje kolicine treba uletati sa keshom, kao i o kojem keshu prichamo, pa da to zavrsimo sto pre onda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRider Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Okacite ovde na RURu kad zavrsite flajer, pa da mogu svi zainteresovani da stampaju i kopiraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 e ja sam jako retko na netu ove nedelje i sledece tako da necu biti u toku, ako bude nesto od onog deljenja letaka u ns ili nesto drugo nek mi javi organizator na mob 064 232 69 79 ai Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts