dovlagsi Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Interesantan izbor, nema sta! Mada malo mozda preteruju sa ovim gradskim modelima... » Click to show Spoiler - click again to hide... «"Tradicionalno, kao i svake godine jo Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ne znam koji mi se manje svidja,klio,passat,bmw3...mada kod njih retko kad izgled ima presudnu ulogu Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 gledao test u emisiji sat.....ali pre svega ne volim male automobile.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Nesto mi fali kod ovog novog Klia ... mozda sam se istripovao, moracu da cekiram neke vece fotke ... tek, nisam siguran da bi on u mom izboru pobedio. A sta je ta "iznenadjujuca mazda" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 pre neki dan sam bio do renoovog salona i bas sam sedeo u njemu prvo sto je za primetiti da je clio ogroman skoro ko pezo 307 drugo i naj osnovnijoj opremi je kanta ali zato u nekoj boljoj stvarno izgleda cool i trece bezobrazno je skup koliko se secam cene su u razmeru od 14k-19k e + sto svi znamo da su cene rezervnih delova najskuplje za francuze Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 Nesto mi fali kod ovog novog Klia ... mozda sam se istripovao, moracu da cekiram neke vece fotke ... tek, nisam siguran da bi on u mom izboru pobedio. A sta je ta "iznenadjujuca mazda" ? ← Monovolumen sa sedam sedista, nesto kao malo veci Verso... say, Avensis Verso. :) pre neki dan sam bio do renoovog salona i bas sam sedeo u njemu prvo sto je za primetiti da je clio ogroman skoro ko pezo 307 drugo i naj osnovnijoj opremi je kanta ali zato u nekoj boljoj stvarno izgleda cool i trece bezobrazno je skup koliko se secam cene su u razmeru od 14k-19k e + sto svi znamo da su cene rezervnih delova najskuplje za francuze ← Da, bas sam pre neki dan svratio do starog sajmista... Velik je, ali nekako mi se chini da se na ulici ne bi posebno istakao, nema bas neki "personality". A to sto je skup, bas sam spominjao u onom topiku za proseravanja, je deo novih tendencija da mali automobili postanu veliki i tako da se uvede jos jedan model u gamu (kao mikro-urbani automobil) i zaradi vise para... Znaci, k'o bi dao za Klia 1,5 dCI 100ps 19800 evra??! (ceo cenovnik na speed-industry.com) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts