phantomq Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 (edited) Koliko god da mi je ona kao licnost odvratna. Matora baba koja se skida u triko i djuska sa decom mladjom od nje cirka 20 god. Njen novi album me je odusevio, stvarno je vrh sto se tice produkcije! po principu ima se moze se Edited November 15, 2005 by phantomq Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Pa dobro. Mislim "Maverick" je druga produkcijska kutja u USA posle Dr. Dre-a. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 počela je da mi se sviđa ova nova stvar, prvo mi je bilo trulo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 (edited) hung up i botoksi Edited November 16, 2005 by FRoDo BaGiNS Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 shta da kazhem... svi je neshto dizhu i kao "poshtuju" ovo ono... a ja nimalo, al' ovaj "hung up" ne mogu iz glave da izbacim :/ natin' tu vori abaut, its onli temporari :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Ali kakv najfin guz ima koji pokazuje u spotu , mrnjau ;) Inache za sada sam chuo samo novu pesmu , mada predpostavljam da ce imati 2-3 hitica koja ce se vrteti po kafitjima i fensi mestima , a album tje prodati u brdo primeraka jer je madonna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Nisam cuo ceo album, samo ovu pesmu sto se vrti po MTV-u. Jeste da ona dobro izgleda, ali smatram da je prematora da se tako skida (koliko god dobro izgledala), ne dolici nekom u njenim godinama...Estetska hirurgija je chudo. Please, nemojte sada hejt na ovaj moj post. Quote Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Nemem nishta ni za ni protiv dotichne, ali Hung Up slusham po ceo dan... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 matora baba koja nije imala hit godinama.produkcija i photoshop je jedino shto ona i moze da ponudi. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 i would stil do her. And the song is good too Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 nekako je previshe kultna pesma koju je oskrnavila da bi mi se svidela to shto joj je obrada glavni hit je samo josh jedan minus inache je gotivim i tarnerka je matora pa mi je drago kad je vidim da skache po bini Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Djasvi mi se novi album :) Mada postprodukcija je chudo [njakala je hung up singl na mtv music awards] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Kakvo nepostovanje prema Madoni!!! Sve cu da vas banujem! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 nekako je previshe kultna pesma koju je oskrnavila da bi mi se svidela ahahahahahaahaha !!! prelijepi djechache zlatnih uvojaka, cijenim da u vreme kada je pjesma iz koje je madona ripila loop bila hip, nisi bio...necu da kazem "u planu" nego cu cak upotrebiti izraz "nisi bio cak ni ideja" tvojih roditelja, prema tome prestani tugovati nad "oskrnavljenim kultnim hitom" Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Smor shto je uzela ovaj sample za Hang Up, mogla je neshto originalnije da napravi... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 matora baba koja nije imala hit godinama.produkcija i photoshop je jedino shto ona i moze da ponudi. ← That's it........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 (edited) ahahahahahaahaha !!! prelijepi djechache zlatnih uvojaka, cijenim da u vreme kada je pjesma iz koje je madona ripila loop bila hip, nisi bio...necu da kazem "u planu" nego cu cak upotrebiti izraz "nisi bio cak ni ideja" tvojih roditelja, prema tome prestani tugovati nad "oskrnavljenim kultnim hitom" ← oh iskusni geronte i yellow submarine je napravljena kada se ni ti nisi rodio ali kad bi je obradio riki martin gledao bih te sa uzhitkom kako ga pljujesh kao shto to uvek radish kakve ima veze da li sam se rodio tada ili ne? jel ceo svet i status kultnosti zavisi od mog rodjenja? postoje pesme koje su svete i ne diraju se poput new order - blue monday Edited November 16, 2005 by LaG Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 hang up je djubre...svaki put kad chujem sempl ponadam se da cu da chujem originalnu pesmo a ono madonino govno...nisam preslushao ceo album...i nesto ne nameravam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 i tarnerka je matora pa mi je drago kad je vidim da skache po bini ← Word. Samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 What Urgh said... Uzas. Josh novih sranja koja niko, ama bash niko nema muda da nazove pravim imenom, zato shto je ona, 'leba ti, nekakva legenda! Blah, isti trip kao sa Zdravkom Cholicem... Slepo idolopoklonstvo, chisto k'o suza i bez trunke mozga. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ali meni pasuju od te sorte samo niskobudzetni italijanski horori i poneka emisija na artu Ispiranje mozga Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 dobra je matora, album sam chuo jednom i onako na prvo slushanje moze da prodje .. a shto se tiche spota svaka chast matoroj jedino mi je malo bzvz shto nije prekrila dupe nekako jel kvari utisak na ono telo o kojem cemo mi samo moci da sanjamo u njenim godinama (naravno ekvivalento u mushkom obliku za sve koji vrebaju penale) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 hung up... extra pesma... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 dobra je matora, album sam chuo jednom i onako na prvo slushanje moze da prodje .. a shto se tiche spota svaka chast matoroj jedino mi je malo bzvz shto nije prekrila dupe nekako jel kvari utisak na ono telo o kojem cemo mi samo moci da sanjamo u njenim godinama (naravno ekvivalento u mushkom obliku za sve koji vrebaju penale) ← a od penala si se oslobodio tako sto si impotenciju zamenio homoseksualizmom. E matori, matori Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 new order - blue monday ← ahhh stvar koja me uvek oraspolozi... il me istripuje da mi je gotivno:) btw. madonica... moze moze a i dobar joj je spotic... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts