Rancid Blade Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Opis:Prodje i ta smrtna situacija 1(24 h-a do kraja zivota),sta uradiste uradiste. Sve u svemu,dodjoste u Raj (ZAMISLITE),ljudi koje ste poveli sa sobom (valjda jeste) napustise vas.Setate se malo,razgledate,i sretnete nekog baju,sta ga prvo pitate??? P.S. znam da su mnogi iritirani,kad na dnu posta ubacim moj mozak,sta da vam kazem ljudi? Ako ste i malo iritirani,ja sam zadovoljan Moj mozak: Ja bih prvo pitao da li sam uradio u zivotu sve sto se od mene trazilo , moj gazda bi verovatno pitao: jeli bajo,gde je ovde WC??? [klonjara] Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Ja cu da idem u pakao. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 raj i pakao ne postoje. Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) ko jos ide u raj? tamo je dosadno... Edited November 12, 2005 by AyS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Ша има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 raj i pakao ne postoje. ← iste sam tvrdnje kao ti ... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) Moj mozak : Edited November 12, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Otisao bih na prvu fontanu, i pio Coca-Cole...verovatno bih slusao 30 secs to Mars... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Ja bih pomislio "Oo ne, zar opet?" Reinkarnacija ftw. :)))))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Ja bih pomislio "Oo ne, zar opet?" Reinkarnacija ftw. :)))))) ← ja i dalje ne kapiram shta znachi ftw... ... mozhe neko da mi pojasni... i neko koristi ffi ili tako neshto.. ??? Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 ko je uopste i smislio raj.sta kao tamo je super, odes i smaras se, ne verujem da imaju net, ne verujem da mozes karati kad hoces i koga hoces, sta je tu uopste lepo. i jel ti uopste zagarantovano da ako jednom odes u raj nema sanse da ikad odes u pakao. ti ima dve vrlo diskutabilne cinjenice: 1. ako ti je zagarantovano, znaci mozes da radis sta hoces , boli te, uzmes testeru svima jebes kevu i radis sta hoces. u tom slucaju to vise i nije raj. tako da mi se ova cini manje mogucom varijantom. 2. ako ti nije zagarantovano, sto bi ti bio nesto dobar na ovom svetu, ako ti je u krvi da moras da pravis sranja, nece ti pomoci sto si bio dobar 70ak 80ak godina ili i manje, hteces da pravis sranja i u raju. tako da.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 ne verujem da imaju net ← to je ubedljivo najbitnije... (: Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Prvog baju koga sretnem pitao bih: Jel mogu da vidim Boga? Ako on kaze ne mozes, razocarao bih se sto sam cekao do tad da ga vidim i napravio bih neko golemo sranje. Onda bi me verovatno poslali u pakao da se uverim u postojanje Djavola Quote Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 marko, ftw ti je for the win ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 INFINITY, TO SVE U SLUCAJU DA MOZES IZ RAJA U PAKAO a mora to biti smor taj raj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Nemam pojma... Nisam vernik (ateista sam). Pisao sam samo U SLUCAJU da dospem tamo. Ako je lucifer mogao, mogu i ja iz raja u pakao Quote Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 hm, zanimljivo misljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ko je uopste i smislio raj.sta kao tamo je super, odes i smaras se, ne verujem da imaju net, ne verujem da mozes karati kad hoces i koga hoces, sta je tu uopste lepo. i jel ti uopste zagarantovano da ako jednom odes u raj nema sanse da ikad odes u pakao. ti ima dve vrlo diskutabilne cinjenice: 1. ako ti je zagarantovano, znaci mozes da radis sta hoces , boli te, uzmes testeru svima jebes kevu i radis sta hoces. u tom slucaju to vise i nije raj. tako da mi se ova cini manje mogucom varijantom. 2. ako ti nije zagarantovano, sto bi ti bio nesto dobar na ovom svetu, ako ti je u krvi da moras da pravis sranja, nece ti pomoci sto si bio dobar 70ak 80ak godina ili i manje, hteces da pravis sranja i u raju. tako da.... ← nas mozak ne moze da zamisli, ne, ne moze da pojmi sta je 'raj' uopste... nije sigurno to sto ste gledali u crtacima Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 kenjas da nije.. OMG, sad si mi srusio iluzije.. :\ btw.. sta bi ga pitao... "gde sam ja ?" cisto da mi potvrdi sumnje... a da, ni ja ne verujem u to.. al kao ajde price radi... da ne bude ch1zra buzzkill... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 13, 2005 Author Report Share Posted November 13, 2005 HM,mislim da mnogi propustaju poentu,raj i pakao,to je u drugom planu,odete na onaj svet,sta pitate prvog koga tamo sretnete??? Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 pa ne mozes ga pitati kako zena deca itd. pitas ga kako je on dospeo gore - jel bolelo, jel se patio itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 INFINITY, TO SVE U SLUCAJU DA MOZES IZ RAJA U PAKAO ← pa naravno da mozes, samo obrnuto ne vazi. tako da nista ne gubis ako prvo odes tamo, uvek mozes da sidjes dole ako ti se ne svidi. "kad si u Rimu, ponasaj se kao Rimljanin." tako da bih u Raju verovatno uzivao u vecnom blazenstvu*. ________________ *blazenstvo bi trebalo da bude osecaj vrhunske srece, mnogo veci od jebanja i neta zajedno... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Ja kada bi se pojavio tamo reko bi sebi uu vidi neki cika !!! Zanimljivo dok sam ziveo razmisljao sam sta da ga pitam kada ga vidim ali sada me jako zabole da ga pitam valjda ce on mene ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 nas mozak ne moze da zamisli, ne, ne moze da pojmi sta je 'raj' uopste... nije sigurno to sto ste gledali u crtacima ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 ← ahahha kralj si.... izvini sto sam te razocarao ali jebiga ja mislim da je bilo vreme da saznas istinu sine Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts