lazica Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 1-2. Mrzim kada neko cmizdri, skoro mi je bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 bravo klinci ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 kolko sam se nervirao kad onako trci za loptom,ne stigne je, i onda je grune...prvi put onaj dobi zuti i posle 5 minuta onaj retard ponovo to ... mis'im ... osim toga, bravo malci ! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 prskanje po guzovima:D ali smesnije mi je bilo sto su svi sutirali na gol pred kraj:)pa nije on bas tolki debil:) slusao sm hrt komentatore,okrivljuju "sudca" shto je na kraju bilo 35:20 u prekrshajima.do jaja:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Dobar je ovaj golman 'rvacki... Odlichan chak. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 pa dobro nije na maksimiru, al i hrvati kazu da su se zajebali sto su igrali tamo gde jesu al opet ne verujem da bi prosli i da su igrali pred vise publike a razbi smo ih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 1-2. Mrzim kada neko cmizdri, skoro mi je bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 (edited) zapitajte se koliko su nas hrvati puta pobedili od kada se rapala SFRJ u bilo kom sportu. Edited November 16, 2005 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 gledao sam kombinovani prenos na pinku i hrt-u, shta tju... volem da chujem komshijske komentare :D u svakom sluchaju rekli su na kraju komshije da smo mi zasluzheno proshli, ali.... celu tekmu su spominjali onaj nedosudjeni penal nad Da Silvom posle prvog gola njihovog (i jedinog :). I stiche se utisak da oni stvarno misle da nisu poshli zbog sudije... a niko da spomene da su ovde dugo imali 2 igracha vishka pa nisu nishta uradili. I kolko god pokushavali da budu objektivni nisu smogli snage da priznaju da je linijski sudija pogreshio u prvom poluvremenu kad je svirao ofsajd Vuchinitju u jednoj nashoj kontri... a na usporenom snimku se videlo jasno ko dan da nema veze sa ofsajdom. sve u svemu proshli smo u zavrshnicu zasluzheno... svaka chast i sretjno. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 PWNED!!!!11 Hohohoho...lep dan danas. A Hrvati ce ostati vechiti kompleksashi. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Pa ne znam, ono, ja gledam nase komentatore i njihove, i sad, iako cenim znanje hrvatskih komentatora i mislim da su bolje potkovani od nasih, stvarno imaju neki problem :) Ono, odredjeni broj njih ga uspesno prikriva/nema pa samo mozda ponekad izleti, ali neki od njih su uzasni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 znaci u bilo kom sportu bilo sta da radimo samo hrvate kad dobijemo srecan sam :D nasi komentatori su keva Milojko PAntic: Ide Mijatovic Mijatovic sut po zemlji iiiii ..............prechka Zute se tribine holandskih navijaca Evo crno-belih a i partizan ce uskoro Evo plavih a evo i nasih....etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Ide Mijatovic Mijatovic sut po zemlji iiiii ..............prechka Zute se tribine holandskih navijaca Evo crno-belih a i partizan ce uskoro Evo plavih a evo i nasih....etc LOLZ ROFLZORZ!!!!!1111 HAHAHA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ns Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Vise me nije sramota da pricam o nasem reprezentativnom fudbalu , svaka cast !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 zapitajte se koliko su nas hrvati puta pobedili od kada se rapala SFRJ u bilo kom sportu. ← Koga jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 znaci u bilo kom sportu bilo sta da radimo samo hrvate kad dobijemo srecan sam :D nasi komentatori su keva Milojko PAntic: Ide Mijatovic Mijatovic sut po zemlji iiiii ..............prechka Zute se tribine holandskih navijaca Evo crno-belih a i partizan ce uskoro Evo plavih a evo i nasih....etc ← Brate,da si barem znao koliko je to puta bilo na forumu,pa bi verovatno znao koje su prave izjave,ovako mi reakcija ista ko Luckyjeva ;))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 objasnili smo neke stvari... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 hrvati nisu smeli da igraju na vecem stadionu zbog navijaca. ako bi napravili cak i mali incident ne bi imali sanse u organizovanju EP 2012 zajedno sa madjarima. sto manje navijaca manje su sanse za incidente. a sto se tice utakmice, svaka cast, imali smo mnogo srece prilikom suta bisevca, imali smo stojkovica na golu i imali smo njihovog golmana koji je branio u rangu pionira, ne bas petlica ;) e da, najjaca mi je izjava bilica (inace njihovog selektora) koji je izjavio da je sve bilo dobro dok sudija nije obukao dres srbije ispod sudijskog!!! ZNACI NE VERUJEM!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 objasnili smo neke stvari... ← word Mnogo toga smo pojasnili hrvatima u ove dve utakmice !!! NAPRED PLAVI !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts