Jump to content

SCG vs Hrvatska

OrthodoX

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kakva "sretjna noga"? Deshko iz talenta izrasta u majstora.

dobro de... 3 gola na tekmi je mnogo, al' mene mnogo vishe chudilo shto do sada nije dao vishe golova :) sve u svemu, ima kvaliteta... i josh bitnije, ima zavrshnicu.

Svaka chast za srce svima njima, a shto se kartona tiche... vetji deo tekme nisam bio u mogutjnosti da gledam al' ne chudi me poshto svi znamo kako smo do sada prolazili sa tim kartonima, sumnjam da su sve sudije bash bile protiv nas ;)

p.s. meni je najdrazhe shto vidim da je i u A selekciji, a i kod ovih mladih, atmosfera na najvishem nivou od kad ja pratim repku... izuzimajutji par sukoba kod mladih (mladost-ludost:). Super saradjuju i bivshi i sadashnji suparnici iz Patizana i Zvezde.

Bravo

bartuc, chek da vidimo da li je bio srecne noge vecheras ili ne.. svaka mu chast, al' nisam siguran da ce ga chesto ovako ici..

da si malo gledao njegove tekme u lecu znao bi da mu nije bio samo srecan dan...

Lik igra super,ima extra zavrsnicu i talenat i ....

Najbolji je strelac lece-a ubedljivo,i zainteresovani su neki evropski veliki klubovi za njega...

tako da,pokazace on dosta toga i u sledecoj tekmi,a bilo bi stvarno lepo kada bi zaigrao i u A selekciji

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Svaka chast nashoj repki koja je i pored pederskog sudjenja onog Austrijanca (zar se drugo moglo ochekivati) stvorila solidnu zalihu za sredu...

Mirishe na dobro.

Inache i ona druga tekma - Argentina - Engleska je bila xtra...pogotovo drugo poluvreme. Neverovatan preokret Engleza na kraju.

U svakom sluchaju, lep fudbalski dan danas...odnosno juche... :D

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

odlichna utakmica, a ja nesto ne volem fudbal...mada ovi mladi brate vidi se da oce da igraju da se nevuku ko matori skotovi koji su uzeli lovu i bole ih uvo...samo napred svaka im chast, nek kastave ovako u sredu...(a igra se na ljakse stadionu u velikoj gorici de nema atletske staze izmedju tribina i terena = gadjace ih retardi iz publike samo tako =o(((

bartuc, chek da vidimo da li je bio srecne noge vecheras ili ne.. svaka mu chast, al' nisam siguran da ce ga chesto ovako ici..

Naravno, zato i pripreme za SP krecu dosta ranije, pa ce biti vremena :)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

bice, pogotovo jer je protiv hrvatske, ali mislim da smo jaca ekipa, e sad ne igra nam krsa igraca, ali treba oni da daju 2 gola. mislim da ce nam jedan sigurno uvaljati, ali mislim da cemo i mi napasti bar malo.

mislim glupo bi bilo da igramo skroz def. problem je vukcevic ne igra, s njim bi imali velike sanse iz svakog slobodnjaka itd. ali ok

mislim da cemo proci, a i ako ne, vazno je da su matori prosli

"odlicna fudbalska predstava" ;)

sve je bilo dobro i igra i rezultat, samo sto su tupani pokvarili sve... tu pre svega mislim na jankovica kao i vukcevica. nikada oni nece postati igraci ako ovako budu igrali i ponasali se na terenu. simona jos moze onaj nemac opametiti, dok zenga nema sanse sa boletom... mnogo je poleteo bre..