Bartuc Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Nadam se da ce Vuchinic dobiti poziv za A repku, mislim da vapimo za chovekom koji ovako lako reshava situacije pred golom... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 bartuc, chek da vidimo da li je bio srecne noge vecheras ili ne.. svaka mu chast, al' nisam siguran da ce ga chesto ovako ici.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Ovaj Vuchkovic je stvarno sjebao na kraju shto je napravio zuti, rezultat odlichan, u revanshu ce biti zajebano Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 kakva "sretjna noga"? Deshko iz talenta izrasta u majstora. dobro de... 3 gola na tekmi je mnogo, al' mene mnogo vishe chudilo shto do sada nije dao vishe golova :) sve u svemu, ima kvaliteta... i josh bitnije, ima zavrshnicu. Svaka chast za srce svima njima, a shto se kartona tiche... vetji deo tekme nisam bio u mogutjnosti da gledam al' ne chudi me poshto svi znamo kako smo do sada prolazili sa tim kartonima, sumnjam da su sve sudije bash bile protiv nas ;) p.s. meni je najdrazhe shto vidim da je i u A selekciji, a i kod ovih mladih, atmosfera na najvishem nivou od kad ja pratim repku... izuzimajutji par sukoba kod mladih (mladost-ludost:). Super saradjuju i bivshi i sadashnji suparnici iz Patizana i Zvezde. Bravo Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 bartuc, chek da vidimo da li je bio srecne noge vecheras ili ne.. svaka mu chast, al' nisam siguran da ce ga chesto ovako ici.. ← da si malo gledao njegove tekme u lecu znao bi da mu nije bio samo srecan dan... Lik igra super,ima extra zavrsnicu i talenat i .... Najbolji je strelac lece-a ubedljivo,i zainteresovani su neki evropski veliki klubovi za njega... tako da,pokazace on dosta toga i u sledecoj tekmi,a bilo bi stvarno lepo kada bi zaigrao i u A selekciji Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 vucinic zmija je imao najbolji prosek minutaza/gol prosle sezone u calciu...mirko je kralj. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 13, 2005 Author Report Share Posted November 13, 2005 Svaka chast nashoj repki koja je i pored pederskog sudjenja onog Austrijanca (zar se drugo moglo ochekivati) stvorila solidnu zalihu za sredu... Mirishe na dobro. Inache i ona druga tekma - Argentina - Engleska je bila xtra...pogotovo drugo poluvreme. Neverovatan preokret Engleza na kraju. U svakom sluchaju, lep fudbalski dan danas...odnosno juche... :D Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 odlichna utakmica, a ja nesto ne volem fudbal...mada ovi mladi brate vidi se da oce da igraju da se nevuku ko matori skotovi koji su uzeli lovu i bole ih uvo...samo napred svaka im chast, nek kastave ovako u sredu...(a igra se na ljakse stadionu u velikoj gorici de nema atletske staze izmedju tribina i terena = gadjace ih retardi iz publike samo tako =o((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Da je Purke igrao imali bih 2 hattrickera danas... To jest sinoc... Svaka chast, samo da ne zabrljamo u Zagrebu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 bartuc, chek da vidimo da li je bio srecne noge vecheras ili ne.. svaka mu chast, al' nisam siguran da ce ga chesto ovako ici.. ← Naravno, zato i pripreme za SP krecu dosta ranije, pa ce biti vremena :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ja sam gledao malo i na hrt/u, hrvati se napalili da imaju velike sanse da prodju dalje, pogotovo sto nama nece igrati krsa dobrih, al mislim da dzadze treba ipak jebi ga dati 2 gola a ne prmiti ni jedan jel i lazovic ladi tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Da i lazovic neigra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 al dobar je fazon, baci Simonu jer niko ne moze da mu uzme loptu, pred kraj tekme. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 tamo ce bitji jebeno tesko..ovaj primljen gol nam uopsti nije trebao,bice tesko stvarno... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 bice, pogotovo jer je protiv hrvatske, ali mislim da smo jaca ekipa, e sad ne igra nam krsa igraca, ali treba oni da daju 2 gola. mislim da ce nam jedan sigurno uvaljati, ali mislim da cemo i mi napasti bar malo. mislim glupo bi bilo da igramo skroz def. problem je vukcevic ne igra, s njim bi imali velike sanse iz svakog slobodnjaka itd. ali ok mislim da cemo proci, a i ako ne, vazno je da su matori prosli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 problem je vukcevic ne igra, s njim bi imali velike sanse iz svakog slobodnjaka itd. ali ok ma jelte? p.s. grobar sam Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 "odlicna fudbalska predstava" ;) sve je bilo dobro i igra i rezultat, samo sto su tupani pokvarili sve... tu pre svega mislim na jankovica kao i vukcevica. nikada oni nece postati igraci ako ovako budu igrali i ponasali se na terenu. simona jos moze onaj nemac opametiti, dok zenga nema sanse sa boletom... mnogo je poleteo bre.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 I ja sam grobar ali se potpuno slazem za Vukchevitja... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ns Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Sudija nam se napio krvi , ali nadam se da svi verujemo u nase mlade reprezentativce , dok imaju ALLMIGHTY Vucinica i Stojkovica , ne boje se oni nikog :)) btw , matore nesmemo zaboraviti , osvetlali su im obraz , svaka im cast !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 a danas spektakl na maskimiru........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 pa nije bash da se igra na maksimiru Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Maksimir, ne Maksimir, igra se u HRVATSKOJ :P Napred pLAVi do pobedeeee :) Ma ja sutra u kladzi igram 2, ko ih shisha shto je kvota 3.15... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Huh ... 1:1 ... Iako su hrvati krenuli kao i mi, 1:0 odma' na pocetku, nasi su na slican fazon izjednacili, sada je 1:1. Bas sam se bio smorio pri tom 1:0 rezultatu :) Al' mi skroz neobicno, mech u jedan popodne :) Cisto dok sam na topicu Koreja vs SCG 2:0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 ostade i na poluvremenu 1:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 uh sad kad bi u narednih 10ak minuta pao jedan gol za nas, sve bi bilo gotovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts