I7APTI/I3AH Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Combi, topic je OMILJENI heroj, ne NAJBOLJI>>>Znas li ti da citas ? Ne mogu da verujem.... Ima 4 posta i vec se pravi pametan! :) Kontam da treba reci zasto ti je neki heroj dobar, a ne samo npr : riki, i gotovo... Nisam rekao: "zasto je neki heroj dobar" nego "Zasto TI je neki heroj dobar". Ovo sadrzi izvesnu dozu subjektivnosti, ili se bar meni tako cini... Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 vishe poshtovanja u obracanju jedni drugima da ne bi radili warnovi i banovi hvala Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 trenutno zeusa i snipera najvishe volim kurvanjski heroji, za kradju killova i skill abuse zeusu nije dobro koliko mozhe svega da kastuje a sa zlim snipom ni ne koristim prvu, samo drugu u trecu za stunovanje heroja i naravno ulti za dokrajchivanje kad se zaplachu pa bezhe naravno sve zavisi od partije, nekada pushim kog god heroja da dobijem (uglavnom kad timmejtovi ne znaju engleski) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 iju kolko mrzim kad mi zevs sa druge strane mape zakine heroja,lag deder koji si ti na battlenetu imam ja jedan banlist da napravim:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 l@ge kako izlazish na kraj sa zeusovom brzinom(tj. nedostatkom iste) i malim rangeom Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName-CZ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 l@ge kako izlazish na kraj sa zeusovom brzinom(tj. nedostatkom iste) i malim rangeom ← @ KalElen : Hehe , ja kada igram sa Gromovnikom , stojim lepo iza kripova ( normalno , jeli ) i nuke - u jem heroje koji su mi u lajni ... Sto se tice brzine , pa jebiga , stojish iza kripova ko neka piiiiii , i cekash da nekoga ownujesh ... Quote Electro , House Music , Models and Vodka to own u all . :) Self made userbar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 to lepo radi na pochetku, ali kada protivnici malo uznapreduju, toliko da mogu da pridju kuli i prime par udaraca od nje, zeus postaje neupotrebljiv. fragovan sam xyz puta u pokushaju bega od jachih melee heroja Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 ^^ ginso Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Hmmm... Necronomicon? Resava problem brzine, da ti mane, hp-a, mana burn za huntovanje (ili za mirno kripovanje), i tako.... Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raksa Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Sven - Power Threads, Hyperstone, Satanic, Buriza, Avatar, Mask of Madness ... prvo ULTI, zatim STUN, pa Avatar (u slucaju da neko zeli da te stanuje) palis Mask i KIDANJE, padaju 2-3 heroja zbog Svenovog abilitija da jednim udarcem "sece" vise creepova/heroja, Mask i Satanic ti daju vracaju energiju a Buriza kritikal oko 900 - 1000, znaci PREJAKO .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Jeste prejako ako igras protiv botova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 kako si surov igore :) shta kao nemoguce je to o chemu dechko pricha .. mozda je igrao protiv nekih paraplegichara :))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) Sven - Power Threads, Hyperstone, Satanic, Buriza, Avatar, Mask of Madness ... prvo ULTI, zatim STUN, pa Avatar (u slucaju da neko zeli da te stanuje) palis Mask i KIDANJE, padaju 2-3 heroja zbog Svenovog abilitija da jednim udarcem "sece" vise creepova/heroja, Mask i Satanic ti daju vracaju energiju a Buriza kritikal oko 900 - 1000, znaci PREJAKO .... ← Skill narocito dolazi do izrazaja kad Sven prvo baci ulti, pa avatara, a maska i satanic se stackuju nenormalno... Pro na delu Edited March 10, 2006 by I7APTI/I3AH Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) Sven, threads, s&y, 2 bracera i null talisman, nista mi vise ne treba za ownage...to je dovoljno gwahahahahaaa...... Edited March 10, 2006 by Grim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 sven kida bez itema :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 sven ne moze da kida sam,iz prostog razloga:svako normalan ce pobeci od njega kad upali ulti(za 2 sec stana udari 2-3puta). a druga je prica kad je tu magna ili enigma:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 pa ja sam mislio 5vs5 ja mu prvi item uzmem bkb i kidam masu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 meni je sven na bio najjaci heroj kad sam pocinjao da igram... Ne kazem da je sad los, ali mnogo bolje iskoristim heroje kao sto su Bane, Tinker, Ogre, Furion.... Nekako imaju taj smek.... Na svu srecu ima ko ce u ekipi da igra sa strengthom :) Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 pa to su heroji koji u principu kontrolisu fight na primer bane onesposobi 3 heroja jednog ciklonom drugog uspava treceg ultimatom jede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 O tome ti pricam. Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Sven - Power Threads, Hyperstone, Satanic, Buriza, Avatar, Mask of Madness ... prvo ULTI, zatim STUN, pa Avatar (u slucaju da neko zeli da te stanuje) palis Mask i KIDANJE, padaju 2-3 heroja zbog Svenovog abilitija da jednim udarcem "sece" vise creepova/heroja, Mask i Satanic ti daju vracaju energiju a Buriza kritikal oko 900 - 1000, znaci PREJAKO .... ← Ti si moj idol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrboChetnik Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Moj omiljeni heroj u doti je DRVO !!! Na prvom levelu mu kupis 5 rukavica (za strength) i uzmes krst (+2 stats skill) i treant protector postaje ZLI HRAST sa 1000 helta i 100 demidza Picis krst i armor i bas te bole sto madjarska nema more, kupis ouch na 11 levelu i nedao bog da nadjes haste u vodi Da ne pricamo o mass entanglu, svi znamo koji je najbolji timski heroj, sve akcije u doti pocinju sa "DRVO IH VEZE" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Moj omiljeni heroj u doti je DRVO !!! Na prvom levelu mu kupis 5 rukavica (za strength) i uzmes krst (+2 stats skill) i treant protector postaje ZLI HRAST sa 1000 helta i 100 demidza Picis krst i armor i bas te bole sto madjarska nema more, kupis ouch na 11 levelu i nedao bog da nadjes haste u vodi Da ne pricamo o mass entanglu, svi znamo koji je najbolji timski heroj, sve akcije u doti pocinju sa "DRVO IH VEZE" ← TO MICKO !!!!!! furion 3> all na 5v5 ... bone isto Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ### DRVO ### Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts