Mare Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Posto niko od lokalnih spamera nece da postuje evo ja cu: verzija je u sustini samo ispravljanje bugova, posto kao sto vidite u change logu bio je neki ogroman bug zbog kojeg pola magija nisu radili na nekom heroju. DotA Allstars 6.23 Download Changelog: Fixed a major bug that caused many abilities to have a chance to stop functioning. Normally i'd wait for more fixes, but this bug had such a huge impact on many abilities that it would single handedly cause many games to be ruined. If anyone finds anymore bugs, please report them. Have fun [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Hvala Ti Mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Stvarno, gde je Goti sa ovakvom informacijom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ima i bag sa maidenom ulti se prekine ili sam se ja istripovo prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Kako mislis prekine se ? Ne odradi do kraja ili nesto triggeruje to prekidanje ? Bas cu da probam sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 Stvarno, gde je Goti sa ovakvom informacijom? ← Pazi bas sam sacekao da vidim da li ce da postuje, cekao sam jedno 2-3 sata. U svakom slucaju ja sam otisao da dlujem cim je izasla... -.- [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Stvarno, gde je Goti sa ovakvom informacijom? ← visha sila ILITI prso komp :))))))) http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 dokle ce ovo ici .. :( don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 rekao sam u svom topicu o 6.22... icefrog ce da smara sa ovim dok ne ispravi sve i onda ce da napravi nove taverne I . T . D . I S L . : )) http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 BTW preporuka je da se igra 6.19b Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 BTW preporuka je da se igra 6.19b ← Da, moj drugar nece ni da cuje za te nove verzije, dok ne budu skroz odbagovane... Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 (edited) zajebite 6.19b...tvoj drugar ne zna da bekne o doti...ko god da je ^^ i sta vas bole kurac kolko cesto ce on da izbacuje nove verzije??ko da je tesko skinuti :)... mislim meni je glupo da se zadrzavamo na starim,jebote zamisli izadje 1.21 za wc3 i ono neko oce da pravi tur i kaze "meni se ne svidja ova nova ae igramo onu staru" tt..ako bude bilo bugova pravice novu da ispravi i tako dok se stvar ne sredi :) a na nama je da igramo i zabavljamo se ;) Edited November 11, 2005 by LoSmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 napravite poll za verziju na turniru tako je najbolje valjdace procitati ovo neki baja iz deusa :) T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 visha sila ILITI prso komp :))))))) Dobro je, pusti, vec smo se zabrinuli :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 11, 2005 Author Report Share Posted November 11, 2005 Ma daj... Nemojte da ste smesni. Recimo slicno kao i sa nasom CS scenom, posto source niko ne gotivi aj da igramo svi 1.5 ili 1.6.. Banalan primer... Ali gotovo isto. Ko zna koliko ce jos verzija do 26-og izaci. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 po nekim mojim procenama... do 26.11. ce biti vec gotova verzija 6.26 : ) http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Cisto da spomenem, danas sam igrao dotu sa nekim drustvom, u 6.23 (ne znam kakva je situacija sa starijim) Morflingu ne radi druga magija kada je agility (ona sto radi 2.66x agility kao damage + veci range) ... Time prilicno sakate ovog heroja jer je mnogima agility omiljeni trip. U svakom slucaju, cak i da je neka "glupa" magija u pitanju (ako takva uopste postoji), cinjenica je da ne radi i nefer je igrati takvu verziju, jer je direktno time neka od strana ostecena. Isto tako u 6.20 drvo kada dobije iluziju kao runu krene da se "stvara" na tom mestu, i nista, al' to ste mozda spomenuli u onom drugom topicu, pa su mozda do sada vec i ispravili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Preporuka za igranje 6.19b je data od strane icefroga na zvanicnom sajtu. www.dota-allstars.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Preporuka za igranje 6.19b je data od strane icefroga na zvanicnom sajtu. www.dota-allstars.com ← to sam i ja rekao -.- hvala na podrsci... elem ja nisam ni jedan bug izvalio u 6.23 tako da gj icefrog ... osim morphlinga sto kaze lucky... na teren sam se navikao chudno ali istinito... http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Moj Morphling je sasvim dobro ownovao u 6.23 i sve magije su mu radile :) 6.19b je preporuka za turnire , in-house i net igre bi trebalo uvek igrati sa najnovijim verzijama. Da niko ne igra nove verzije, bugovi nikad ne bi bili ispravljeni. Osim toga, to su prijateljski mecevi, nije ni toliko strasno ako se nesto zbaguje i neko pokupi frag zbog greske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 jel su popravili bug sa drvetom,onaj izbagovani hide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 upali dotu pa vidi -.- naravno da jesTE ... icefrog pravi mapu http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts