millanče Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Ja se Gamera bas nisam nesto nacitao, da bih mogao da sudim da li mi se svidjao pre, koliko je dobar ili los bio kasnije, ali vidim da ovde mnogi hejtuju pomenuti casopis, pa za pocetak moza li mi neko objasniti sta je tacno sjebalo G, ako zna, naravno. Da li nam je uopste ostao neki specijalizovani Gaming casopis, kao sto normalne drzave iz okruzenja (dobro, znam za Hrvate:-) imaju? Ne racunam, recimo, Svet Kompjutera, i slicne, gde se bave svim i svacim, pa opisu i koju igru... znate sta mislim. Znam za ScreenFun, koji sam uzeo jednom i hmmmm... Moj neki utisak: 1. Shturi, suvoparni, ushtogljeni opisi 2. Malo prostora, koji je ocajno iskoriscen (primer: opisuju igre na pola stranice, max stranica, a onda dolazi jebeni GTA-San Andreas Walkthough na 6 STRANA! I to samo deo, misije iz jednog dela grada! Ma daj, mislim, sta reci, nemamo o cemu da pisemo, pa da se popune strane, sta li?) 3. Povoljna cena, koja bi mogla da donekle anulira nabrojane nedostatke, da nije stavke br. 4. Konzole, konzole i opet jebene konzole!!! Kao da neko u Srbiji sere pare, pa moze da ima sve to-dakle totalno neprimereno za nase uslove, jer verujem da je ogroman broj ljudi jedva sasatavio za nesto sto se zove komp, i na cemu neke od novijih igara i ne moze da igra, kao ja:-( i siguran sam da takve zabole za neku konzolu koja kosta vise od kompa za koji je sastavio pare (jedva) 5.Ljudi znaju da na svetu posotje samo AMD procesori :-) Ajde, koliko vas ima XBOX? PS2 je vec relativno pristupacan, i mator, ne treba ga smatrati pravim konkurentom. Da li biste kupili XBOX, ili za iste pare upgrade-ovali komp? I sta mislite o onome sto nam je zamenilo Gamer? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Hm ... ajd' da se ukljucim, ipak mozda znam nesto vishe. 1. Gamer je ugasen iz nekoliko razloga, od kojih su svi po malo doprineli. Uredjivanje se vise nije dopalo ljudima koji su to radili, a sam kvalitet je drasticno poceo da opada otkad su ceo casopis pisale tri osobe. Vlasniku gamer nije donosio dovoljan profit a i neki kljucni ljudi su otisli. To je bio citav taj zbir okolnosti koje su do toga dovele + igracki casopis (pa cak i kompjuterski uopste) u nasoj zemlji nije bas profitabilan posao. 2. Bravo ScreenFun je casopis kupljen po licenci i sa niskom cenom cilja na najmladje citaoce koji to mogu sami da kupe od kinte za uzhinu. U skladu sa tim pun je slika i sharenisha, a zaista malo teksta. To je glavni razlog sto ni taj tekst nije nesto poseban. 3. Prave zamene za Gamer za sada nema, ali ce se vec tokom Decembra zasigurno pojaviti. Inside info je u pitanju, ja nemam nikakve veze sa tim, da sprecim komentare u startu, ali eto, znam ponesto. Oni koji su citali Gamer sada mogu da citaju Svet Kompjutera tj. deo sa igrama, ili da potrazhe Neon Games dodatak, ako se jos uvek pojavljuje kao i PLAY!, igracki dodatak koji stizhe uz IT Market. Eto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Igrom slučaja dobio sam u nagradnoj igri pretplatu na Gamer par brojeva pred kraj stare redakcije Gamera, tako da sam pratio propast u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 citao sam gamer od 16 broja,i bio je sasvim ok do nekog 25,kasnije je dolazilo do mnogih promena,nekih gluposti,kasnjenja,i ostalog,...na kraju kada sumiram vidim da gamer nije bio ni prosecan casopis(od 25 pa na dalje)...ljudi su dolazili,odlazili(koliko sam primetio),onda dolazi ubacivanje diska,menjanje cene,i ocigledno se nije isplatilo... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Izvinite ako nezgodno pitam zashto je propao Bonus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Igrom slučaja dobio sam u nagradnoj igri pretplatu na Gamer par brojeva pred kraj stare redakcije Gamera, tako da sam pratio propast u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Secam se koliko je nekada bio skup sony kada sam ga kupio 2002 kostao je 350 eura a sad kosta 150 mozda i 200 ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 broj u kome je Neverwinter Nights bio igra meseca (mislim da je 09/2002) je bio poslednji u kome su pisali Ognjen Popović, Ranko Trifković, Konstantin Milutinović, ovdeprisutni Laki :) i ekipa... posle toga dolazi vlasnik sajta ActionTrip i urni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 (edited) @Laki: Prvi broj sa Uro Edited November 10, 2005 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 @voodoo: Ma nisam ja nista ekao protiv toga , ja sam samo rekao da Svaku konzlu u pocetku (do jedne godine starosti) igraju burzujii , dok je pose igra ko kod stigne , ja nigde nisam porekao kvalitet igara koje izlaze josh uvek.Takodje zna se da se za konzole najbolje igre prave u 3-4 godini zivota kad se izvuce njen maximum i grafika iz igara. PS3 izlazi u prolece 2006 kako kazu mnogi sajtovi , inache stekam neke pare ovo - ono , bash bi hteo da ga imam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Ne seri, a ja ne bi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 11, 2005 Author Report Share Posted November 11, 2005 (edited) PS3 izlazi u prolece 2006 kako kazu mnogi sajtovi , inache stekam neke pare ovo - ono , bash bi hteo da ga imam :) ← Ne seri, a ja ne bi ;) ← ja bih opet pre te pare dao za bolji PC, jbga. Il da mi neko pozajmi sto miliona maraka. A dvesta miliona ekhm, maraka? :-) Edited November 11, 2005 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Brate svaka konzola kad izadje je u trenutku launch-a 3x bolja po preformansama od PC-a , pogledaj samo igre iz 2000te godine na PC-u i na PS2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Gamer je prop'o onog časa kada su prestali da objavljuju recenzije DVD filmova, koje su bile najbolji deo časopisa. Ja redovno kupujem rvacki PC Play i Hacker (koji je kriminalno jeftin-100d za časopis plus DVD sa demojima, utilima n shit). PC Play je 250d, al su počeli sad da stavljaju 2DVD na nj, sa gomilom svega i svačega. Al dolaze redovno kod nas ko penzije, to je jedino bed. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts