weasel Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Doso sa neke zurke iz Doma omladine nije bilo lose samo da je zika bila malo normalnija sad odoh na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Hvala ti sto si nam preporucio da ne gledamo film koji je star jedno 10 godina i bio na TVu osam puta :) ← ...i koji je odličan Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Hvala ti sto si nam preporucio da ne gledamo film koji je star jedno 10 godina i bio na TVu osam puta :) ← MISLIIS ZATO STO SI ADMNI DA MOZUES DA ME ZAJEBAVAS OPVAKO?!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ...i koji je odličan ← Znači, kad sam video da u istom filmu glume Al i De Niro, pomislio sam da mora da bude do jaja. I taj utisak sam odr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 MISLIIS ZATO STO SI ADMNI DA MOZUES DA ME ZAJEBAVAS OPVAKO?!!11 LIEK OMG?!?111 I VIL BAN J00!!!!11 Znači, kad sam video da u istom filmu glume Al i De Niro, pomislio sam da mora da bude do jaja. I taj utisak sam odr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ali ja vrishtim od smeha kad vidim kako lale pishe 1337 talkom, znachi to mu toliko ne ide kad ga povezhesh iz rl-a ;]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 [quote name='Ivan Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 heh...probudih se u pola noci...naspavana...bah...tako mi i terba kad sam od dosade zaspala u devet...bah...a i nije mi prvi put, na veliku moju zalost...sada cu ko debil da blejim do ujutru i da i dalje crkavam od dosade... enivej sad mi kali namestio avatar (dala sam mu sifru, tako da ce je verovatno zloupotrebljavatii)...ali bas mi je lep avatar...mjau:) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 enivej sad mi kali namestio avatar (dala sam mu sifru, tako da ce je verovatno zloupotrebljavatii)...ali bas mi je lep avatar...mjau:) ← Slayryder je odlichan umetnik, to mu je jedan od najboljih radova enivejz, bio sam u solarijumu pre neki dan (fak jea! feget ahoj! ) gotivno je, josh jedno mesto gde mogu da idem da se skinem go a da me murija ne savata ne, ne planiram opet, samo me interesovalo kako je. radoznao malisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 krajnje gejichan potez kali...samo da znas... brinem se! _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ghay demidz... :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ma ja sam opushten u vezi svoje seksualnosti. nema dobrog seksa bez bar jednog zhenskog primerka naravno, razlog nije nikako shto mnogo dobra cica radi u tom solarijumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ma ja sam opushten u vezi svoje seksualnosti. nema dobrog seksa bez bar jednog zhenskog primerka naravno, razlog nije nikako shto mnogo dobra cica radi u tom solarijumu ← ahahahah...a necu uopste pomisliti na to sto si danas dosta pricao o dve cice...dobre cice ...pricao i razmisljao...xixixixixixixi _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ahahahah...a necu uopste pomisliti na to sto si danas dosta pricao o dve cice...dobre cice ...pricao i razmisljao...xixixixixixixi ← uff.. toliko su dobre .. josh kad bi ih savatao zajedno .. nezdravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 necu da sam pesimista...ali tesko :PPPPPPPP _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 upravo sam 'odgledao' najgori film u svom zivotu ! ono sranje malopre na pinku... UZAS !!!!!!! :)))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ustao.....doruckujem........sve u svemu smor..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Ustao, doruchkovao, sad razmishljam gde cu dalje - u bioskop ili u shetnju. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 - Dakle ono juce sam jedno 12-13 puta kompalirao kernel i dalje ne mogu da osposobim jebenu ALSU (Zvuk). Ono polako pocinjem da gubim zivce. Kapiram ja da sam neku sitnicu pormasio i da me zbog toga zajebava ali ono POLUDECU!!!111oneoneeleven i tako ti izrazi... - Sada treba da mi dodje ortak da mu stampam seminarski pa onda neka bleja pa cu jos da vidim gde cu veceras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ustao,ne doruckuje mi se,sav sam nesto &$&$@%@*@,odoh jos da spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Evo sad ustao, ostala jedna sarma za ruchak, pa sam napravio mix sa nekim meksichkim jelom, dobro ispalo ... Inache sam se prehladio, boli me grlo, slinavim .. blah .. mrzim kad me boli grlo .. Skino neke stvari sa neta .. i tako .. bleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 upravo sam 'odgledao' najgori film u svom zivotu ! ono sranje malopre na pinku... UZAS !!!!!!! :)))))))))))))))) ← A ja planirao da ostanem duže da ga odgledam :)) btw bio na liturgiji na Senjaku pa doručkovao kada sam se vratio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ali ja vrishtim od smeha kad vidim kako lale pishe 1337 talkom, znachi to mu toliko ne ide kad ga povezhesh iz rl-a ;]]] Pa da, u tome je zapravo kompletna drazh 1337 talka ;) Al' sad moram da obratim paznju, ne bih da se zacenis od smeha i umres, moracu da smanjim svoj 1337 hax0r spich ;) upravo sam 'odgledao' najgori film u svom zivotu ! ono sranje malopre na pinku... UZAS !!!!!!! :)))))))))))))))) Ako mislimo na isti film, onaj sa onim likom sto ga smanje pa ubace kod ovog u organizam, to je u svoje vreme bio krajnje kul film i meni je i dalje zabavan ... iako nisam bas mogao da ga odgledam, mrzelo me pravo da ti kazhem, bilo je kasno i spavalo mi se. Inache sam ustao u ok vreme jutros, nije mi trebalo vishe sna, popio chaj, seo malo da vidim sta i kako, i onda sam se nesto smorio. Ne znam zasto i kako, tek eto, smorih se... I nadalje sam sav nesto bezveze, bolje da me niko ne dira jos koji sat, plasim se posledica. Posle toga idem malo do grada, to ce me oraspolozhiti. Isprobavam jos uvek ovaj G15, dobar je, ali se jedan deo "gumirane plastike", ne znam kako bih to drugacije nazvao, mnogo lako prlja, to mi se ne dopada, skroz onako ostaju tragovi na njemu i oni se teze skidaju. No sta sad, ne mozhes imati sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 treba 637838 dosadnih stvari da uradim,ali bas sam lepo raspolozena kad je ovakvo vreme... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ponovo sam ustao :) razmishljam kako da platim racun za mob ( 19 823din) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts