`Dr. Nick Riviera` Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Otishla baterija na mobu, pa sam demonstrativno napustio chas... :) Inache rabotim oko prvodecembarske kampanje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Krecem za nekih sat i po da radimo grafit na shkoli (Domi, 2 ortaka, Kovach i ja), i drzite nam palcheve da nas niko ne sa`vata . Mora da ispadne dobro, nemam drugu kombinaciju. Uf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 instaliro lineage 2 i kreno da ga pikam... kreno da se copavim od raznih likova i podelili mi brdo kesa i nekih stvari ... sada idem u teretanu pa kad dodjem ima ta kuntam jako sam umoran @longleyy pozdravi mi adolfa hitlera :)) ← Yeah , about that , on je otishao u raj , ispostavilo se da je cinio dobra dela , neam pojma ili su se nesto zajebali ovde u administraciji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Kako da se ubijem, a da ne boli bas nesto puno ? ← Alkohol? ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Zivot je lep... Imam ADSL... AAAAAAAAA :) ← I hate you [:(!] btw dan mi otišao ni na šta....ništa nisam učio,ništa nisam uradio,prejeo se pice...:( odgledao prvi deo "Od sumraka do svitanja" i razočarao se.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Muvam 3 ribe u isto vreme... Brate, juche sam plakao zbog jedne ( kao ) a danas navaljuju... Zhivot je chudo... E doktoree druzhe, bio si u pravu ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 I hate you [:(!] btw dan mi oti ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Evo doso ja kod mareta i sada pijemo neka soka a moguce i da cemo nesto obedovati... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Zhderem votjnu tortu i divim se svom zbrzano-polusjebanom radu koji sutra moram da predam rigoroznoj profanki. Neshto sam sloshen poslednjih dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smorrior Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Najgori moguci dan... Dojdem na prvi cas i izbaci me i upise naravno, drugi cas slusam na mobu od druga ziku i profesor uzme mob i pocne da smara da moraju doci roditelji.... 3 cas me jebeno 2 puta prozove da odgovaram sociologiju!!! neverujem da moze sve biti tako ruzno... pocinjem da slusam My Dying Bride.... know what ya know and not what ya hear! smorrioR @ Last.fm | smorrioR @ deviantART I see through beheaded faith the other side… Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears __________________ Feed your soul and mind And disya spiritual wickedness we override ... The power of mind! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) Idem da skinem neki Q4 demo pa da pročitam neke stvari za sutra i da odgledam X-Files posle 100 dina. Edited November 29, 2005 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) Muvam 3 ribe u isto vreme... ← I sve na istom IRC kanalu!? Danas sam kao počeo da učim, prosto ludo kako mi je za promenu bilo zanimljivo da radim ne Edited November 29, 2005 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Na kom si faksu, ako nije tajna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 odgledao prvi deo "Od sumraka do svitanja" i razočarao se.... Onda te chikam da pogledas drugi ili treci deo :> Inache stigoh kuci ... bio sam na utakmici, Zvezda - Roma, fino bilo, otvorio sam topic u Sport forumu pa ne bih da ovde gnjavim. Onda posle otishao opet nesto da uzmem kakve stvari, prosetao se malo, fino vreme, pa dos'o kutji na pizzu ... Sad cu to da calabrcnem, pa malo 24ke i onda sutra zorom ranom pravac GSP :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Filolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Onda te chikam da pogledas drugi ili treci deo :> ← Nećeš se načekati :) prekosutra ću da ih odgledam(uzeo trilogiju od druga nakon što mi je nahvalio film) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Onda te chikam da pogledas drugi ili treci deo :> Inache stigoh kuci ... bio sam na utakmici, Zvezda - Roma, fino bilo, otvorio sam topic u Sport forumu pa ne bih da ovde gnjavim. Onda posle otishao opet nesto da uzmem kakve stvari, prosetao se malo, fino vreme, pa dos'o kutji na pizzu ... Sad cu to da calabrcnem, pa malo 24ke i onda sutra zorom ranom pravac GSP :) ← Ju , naopako , al sam se istripovao. Chitam post , i ne kontam da mislis na kosarkasku utakmicu i sve se preslisavam koji je danas dan i datum :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Blejim pored kompa sad cu do prodavnice da kupim kocu i nesto za grickanje (valjda gricko :D) pa da gledam film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Neće Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 bio do ortaka....dosle dve ortakinje koje nismo videli dinu dana....zajebavancija.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 [quote name='Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Vec 3 sata pokushavam da odem da se okupam pa u krevet ali mi ne uspeva.Treba da ustanem rano za shkolu. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 @topic trenutno sam toliko iznerviran...ne secam se kada je zadnji put bilo ovako , a bas se nisam nervirao duze vreme nesto extra...pre jedno pola sata mi je bilo crno pred ocima,malo je falilo da padne i koji aplauz nekom bratovom ortaku... kako to mrzim,em ti dodju na gajbu,drkaju te celo vece,em ti non-stop nesto kenjaju popuju,kao svaki pet secundi "cccc" upuceno meni itd...ma screw you man [:(!] fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 sutra dobijam martinke od ortaka.. bio panker, pa postao fensi :P inace truljenje.. jos samo 2 dana do armije do 4vrtka uvece ima da se raspadnem... a onda pocinje rados' Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 @topic trenutno sam toliko iznerviran...ne secam se kada je zadnji put bilo ovako , a bas se nisam nervirao duze vreme nesto extra...pre jedno pola sata mi je bilo crno pred ocima,malo je falilo da padne i koji aplauz nekom bratovom ortaku... kako to mrzim,em ti dodju na gajbu,drkaju te celo vece,em ti non-stop nesto kenjaju popuju,kao svaki pet secundi "cccc" upuceno meni itd...ma screw you man [:(!] ← brat ti je stariji ili mladji?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts