VoOdoO_MaN Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Chitam ove postove i plachem(od smeha naravno). Vecheras najverovatnije necu spavati s'obzirom da sam se probudio u 19h. Chekam vikend pa da budem malo alone sa devojkom poprilichno sam je se uzheleo... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) - Dakle da covek ne veruje upusti se 3 dana u ljubavne avanture i raspadne mu se sve po kuci vezano za kopove moracu to nekako da regulisem ovih dana kako god znam i umem :) ← Pod ljubavnim avanturama podrazumeva Edited November 22, 2005 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 veceras sam cuo bruka vic :) pita gluv glupog: - koliko je 4+4 ? glup : pa 6 gluv : na kurcu te nosam :))) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 ^ @topic: Treba sada da pishem sastav na temu "Koreni i istorijski razvoj moderne demokratije". Ne znam ni sam shta cu da pishem. Sutra ga nosim u shkolu, tj ostavljam ga nekome da ga preda za mene, jer sam ja human chovek, iliti davalac krvi, pa ne idem u shkolu do petka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 napio se,napusio se....... boli me racku....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 @raven...lol @peja...ROFL! puko sam na kladzi... malo cu da gledam tv i idem da spavam k'o deca u vukovaru... btw...danas sam se zapanjio kad sam cuo za onu malu iz Bataje...strasno! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 veceras sam cuo bruka vic :) jujuju, odlican. Bas mi je prijao ovako u jedan posle ponotji, nakon napisanih vesti i svega, sad mogu da kuntam, sutra rano ustajem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Danas sam trebao da polazem ispit iz muzickog. Elegantno se nisam pojavio. Posla ne sve strane, ali uopste mi nije mrsko da obavljam te poslice. Uspeh u medjuvremenu i da malo izblejim sa devojcicom i Ajkulicom gledajuci Ligu sampiona. Smoreniju tekmu nisam skoro gledao. Uspeh cak i da po prvi put odigram malo Dote, i vidim zasto se ljudi toliko loze na nju. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 bio do ortaka.. malo cepali MTG.. neki cudni spilovi, ovoono... sad dosao.. nema nista interesantno online... nemam pojma dal da ostajem jos, il da bezim off.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Ustao,doručkovao pa pravac da učim ruski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 budan sam od 7, jebo te.. na koju foru je već 15 do 10? leti vreme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 hating self... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
smorrior Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 gladan sam i jure me vukovi know what ya know and not what ya hear! smorrioR @ Last.fm | smorrioR @ deviantART I see through beheaded faith the other side… Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears __________________ Feed your soul and mind And disya spiritual wickedness we override ... The power of mind! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Učio ruski pa sad malo Civing Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Doshao na posao jutros i odmah 3 sastanka. Mrzim sastanke... Juche sam celo veche gledao futbal (do jaja je bila utakmica Barsa - Verder). Danas imam neki debilan posao da zavrshim, pa posle kuci da pichim malo NFSMW... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 jeo burek Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Kako je jbno hladno...neki minus je sigurno. Ne ide mi se na fax...ustvari nigde mi se uopshte ne mrda iz stana. ...damnit... FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 - Napolju je jebena mecava! Danas cu da preskocim fax iz sveg apetitaje sam nesto extra lose sam spavao nocas, ne znam koji mi kurac bio? - Nego ljudi el ste primetili da nesto nema topic-a o sex-u u poslednje vreme, secate se samo kako je bilo stanje pre 2-3 meseca, izgleda da mi tipovi imamo jasnu definisanu sezonu parenja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Zubi me bole od kolicine slatkisa koju sam pojeo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 hah.. da.. i ona traje cele godine btw, sinoc se smorih nikad gore. u 4 izjutra sam blejao na IRC-u, i sredjivao ID tagove... Ziveo TagRename :) inace me glava malo boli.. sad sam ustao, nalozio pec (da, zr je selo.. loze se drvaaa... koja greju kao luda), napravio si kafu, i sad eto... net Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 ch1zra je sa sela...a metalac... metalac sa sela....ne mosh isterati selo iz metalca ali mozhes metalca iz sela...sta god...i dalje isto... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Svaka čas', tebra miki rođače :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 - Nego ljudi el ste primetili da nesto nema topic-a o sex-u u poslednje vreme, secate se samo kako je bilo stanje pre 2-3 meseca, izgleda da mi tipovi imamo jasnu definisanu sezonu parenja :) ← Ne, nego nema Kurgana u poslednje vreme. :) Danas preskočio faks, ne zbog snega, nego zato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 josh uvek bolestan. fcking grip. skidam football manager 2006, valjda cu ga uskoro instalirati, bash mi se igra:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 maj nejm iz vejn, dzon lenon. pf. zima krv mu skrljam. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts