Jump to content

Domaci filmovi

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A pogle pravac u kom nam dramturgija i kinematografija idu : Andjeli2 (UF kako mi je mrsko da stavim ovo pre dvojke, prosto nije vredno imena brrr...), Uhvati Srecka (i takav naslov samo zbog engleskog prevoda!), predstave kao sto su Zaklina Bandeka ([izuv]), serije kao sto su Ljubav,navika , panika+ostatak pink produkcije i ono GOVNO koje se sad vrti na BK, Kosarkasi, Neki novi klinci itd. Mislim : prvo ovim glupostima od omladine NAPRAVE idiote koji to zavole, pa im onda samo i mogu DAVATI takve zanrove! Inace ici cu da se prijavim na kasting za statistu kad krene ova nova serija "Fajtersice", veza mi rece da ce se raditi kratke scene sa borilackim vestinama...

I PITTY DA FOO

Loshi su (chast izuzecima) zato shto>

-su vechito optereceni nashom jadnom situacijom u zemlji i vecina ima tu tematiku

-se ne obraca pazhnja na temu filma, tj da bude dobra pricha (a poruka tek ne postoji), vec se akcenat stavlja iskljuchivo na neke smeshne rechenice

-glumci ne znaju da glume

-imaju ponekad previshe crnog humora i nasilja

oO

haha

inače, di kaprio nije loš glumac i ostvario je u svom životu bar dve uloge koje su bolje od svega što je u domaćoj kinematografiji napravljeno poslednjih dvadeset godina.. to što je igrao u titaniku i što je antipatičan nema veze sa kvalitetom njegove glume..

DZ --> -glumci ne znaju da glume

Koliko ovo nije tacno,toliko nije tacno da mi je sada muka!!!!

Osecam da volis glumce kao sto su Leonardo DiCaprio!! (lupio sam)

Ne kazem da bolje glume od Al Pacina ili Robert De Nira, ali znaju da glume!

Kao shto sam rekla - chast izuzecima, ali nashi glumci su generalno loshi. Pozorishni su vec druga pricha. Inache sam bila na snimanju nekog filma gde je bila ona riba shto je glumila Zone, svi su se zhalili da je trebalo 20 puta da joj se objasni najprostija stvar

Inache, Leonardo Di Caprio je odlichan glumac, to shto je mnogima antipatichan je druga stvar, i shto je postao poznat tek posle titanika, ali bio je nikad bolji u filmu Shta izjeda Gilberta Grejpa, gde je glumio retardiranog dechaka i bio nominovan ya oskara

btw. ne smatram glumom ako neko zna da ispricha vic. i u vecini sluchajeva iskarikiraju lik totalno

oO

pa ne znam bas da je di caprio postao popularan tek posle titanika. mozda u seljackoj zemlji poput srbije, gledo sam ga pre toga u krsa filmova gde je glumio glavnije uloge, dnevnik kosarkasa, ono kao romeo i julija trip i ono sa depp-om, gilbert il tako nekako.

a inace sam cuo tih dana u vreme titanika da nikada nije glumio vec da je upisao studije medicine, a eto tako se prijavio za ulogu

...ne znaju da glume, ili nemaju talenat uopshte... izuzev 2-3 koja mozhesh na prste jedne ruke da nabrojish. Da ih gledash u nekim ozbiljnim filmovima gde nema humora za shiroke narodne mase i nekih trash fora, ogadili bi ti se svi u poredjenju sa recimo americhkim/kanadskim/francuskim/itd glumcima.
Glupost!

vid'o sam deda mraza

Kao shto sam rekla - chast izuzecima, ali nashi glumci su generalno loshi. Pozorishni su vec druga pricha. Inache sam bila na snimanju nekog filma gde je bila ona riba shto je glumila Zone, svi su se zhalili da je trebalo 20 puta da joj se objasni najprostija stvar

Cuo sam da je i Serbedzija popizdeo na snimanju Kostane od Cece i da joj je cak u jednoj scceni gde ga je pitala "Gazda Mitke sta da ti pojem" odgovorio "Pojes mi qrac"...naravno verovatno jos jedna urbana legenda, ali dosta govori o nasoj filmskoj sceni...setite se samo remek dela poput "Slatko od snova" i onih Breninih splacina...

fml