Guest Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 smešno i jeste na nivou onog vica: zašto albanska hitna pomoć ima 33m? 3m za pacijenta, 30m za orkestar koji svira tinu-ninu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 smešno i jeste na nivou onog vica: zašto albanska hitna pomoć ima 33m? 3m za pacijenta, 30m za orkestar koji svira tinu-ninu ← jeeeeeeebote uhvatio si me na krivoj nozi, izbljuvo sam monitor sa sokom kada sam prsnuo od smeha :))))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Pank je mrtav, a bogme i rok, nazalost, tako da grin dej je samo bojs bend koji svira na gitarama. @Topik Sto rece moj burazer kad je izasla Madona: Sad znate sta ce se nositi sledce sezone. Naravno njen nastup i nastup Gorillaz je bio ubedljivo najbolji, klasa (najmanje jedna) iznad svih ostalih. ← e nek si nam reko bole Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 stvarno koji im je bio trip s tim kazastancima?jel ono trebalo da bude smeshno? Pa ne, vise je kapiram bilo: - E, koga cemo da uzmemo da vodi show ... - Ne znam, svi poznati su nam otkazali, kazhu seva im za Evropu, - U, cekaj, daj da nadjemo nekog ko bi sigurno dosao jer mu je karijera u downu, - Pa evo, Ali G, on je vec vodio - Ali na njega su svi zaboravili ... - Pa nek se preobuce, uzme neku drugu temu ... evo recimo neka bude iz neke istocne bivse sssr zemlje. A fore su stvarno jadne, mozda sam se na jednu kao nasmejao i to ne zbog same fore, nego reakcije publike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 green day je pank hteo ti ne hteo ← Naravno da nije. I nemoj da se prepire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 o ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Pank je mrtav, a bogme i rok, nazalost, tako da grin dej je samo bojs bend koji svira na gitarama. istina @topic nikad nisam ni imao recpect prema tim nagradama, ali gledajutji te dodele MTV mi je ogadio i mnoge grupe/izvodjache sa njihovim "I wanna thank my mother, my producer, my lawyer,..." zahvalnicama i onim patetichnim suzama. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Naravno da nije. I nemoj da se prepire Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ja slusho pank 5 godina sad ti mene uchi ← Ko zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 lol , sad ce te flejmovati najcrnje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 - Pa nek se preobuce, uzme neku drugu temu ... evo recimo neka bude iz neke istocne bivse sssr zemlje.ja sam gledao epizode njegovog shoua pre skoro 2 god kad je on kazahstanac.legendarno je njegovo pevanje himne kazahstana na bejzbol utakmici:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Pa ne, vise je kapiram bilo: - E, koga cemo da uzmemo da vodi show ... - Ne znam, svi poznati su nam otkazali, kazhu seva im za Evropu, - U, cekaj, daj da nadjemo nekog ko bi sigurno dosao jer mu je karijera u downu, - Pa evo, Ali G, on je vec vodio - Ali na njega su svi zaboravili ... - Pa nek se preobuce, uzme neku drugu temu ... evo recimo neka bude iz neke istocne bivse sssr zemlje. A fore su stvarno jadne, mozda sam se na jednu kao nasmejao i to ne zbog same fore, nego reakcije publikelol. ne rise da je ono bio ali, vidim ja neshto mi poznat taj ceo stil vodjenja i ponashanja ali nikako da provalim odakle.chak mi je u jednom momentu ,tokom onih kratkih emisija koje su radili kao najavne skecheve za dodelu, proshlo kroz glavu da sve podseca na njegov nekadashnji shou; ali nisam povezao.mozda jednostavno nisam obracao dovoljno paznje, pogotovo shto mi cela pricha uopshte nije bila zanimljiva a kamoli smeshna. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Kad covek stavi smesne naocare i kapu na glavu, da ga ne prepoznas bez njih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Ko zna Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 btw meni je taj ali g-ev fazon sa kazahstancima sjajan stim shto ne znam nashta je to lichilo na mtv-u ali obichno kad ga vidim umrem od smija :)) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ovo je valjda green day vikend na mtva,gledao sam sinoc njihove stare spotove,sad se secam zashto sam ih slushao:) a borat car,gledao sam samo deo mtva i bio je u elementu:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) Jeeeeeeeeee! System je dobio nagradu! Iskreno, samo zbog njih sam gledala....najbolje(po mom misljenju ) za kraj......... a zar vama muskima paznju nisu privukle pyssycat dolls? Edited November 14, 2005 by System Of A Down Girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Jeeeeeeeeee! System je dobio nagradu! Iskreno, samo zbog njih sam gledala....najbolje(po mom misljenju ) za kraj......... a zar vama muskima paznju nisu privukle pyssycat dolls? ← Pa vidjam takve & bolje ribe svaki dan u gradu , tako da ne , jes da su one fine i treso bi ja njih ali ono...Gledamo muziku , a meni je taj njihov megahit krajnje losh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 meni su pusiket krajnje antipatichne. ali zato shugabejbs.....mmm:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Pa vidjam takve & bolje ribe svaki dan u gradu , tako da ne , jes da su one fine i treso bi ja njih ali ono...Gledamo muziku , a meni je taj njihov megahit krajnje losh :) ← ma, pesma je smorila i zive i mrtve....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 ali je zato Borat zakon.......ustvari nije Kazahstanac........iz Engleske je i zove se Bill...... ipak fore su mu great! Shakira xi xi xi xi[:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 ne lazhi da nije zapravo kazahstanac! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 sad je razbila sve moje iluzije :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 ja zapravo josh imam nade :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 ne lazhi da nije zapravo kazahstanac! ← Nije Kazahstanac.......sve je to, nazalost, bila gluma........i to vrlo dobra..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts