domiNus Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Kao shto vidite u topicu, 2006 ce biti premijera filma Silent Hill, koji je radjen po video igri, koju ste, nadam se, svi igrali :P Evo nekih fotki Release Date: April 21st, 2006 (wide) Evo nekih fotki... http://movies.yahoo.com/movie/1808718754/info Shta vi mislite o ovome? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Zasrace ga ko i sve sto su do sad zasrali kad je u pitanju reinkarnacija igre na filmsko platno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Zasrace ga ko i sve sto su do sad zasrali kad je u pitanju reinkarnacija igre na filmsko platno. ← najverovatnije :/ nego, ja sam igrao keca na soniju (kecu:) josh... i tamo vodish lika koji trazhi tjerkicu (vidim ovde pishe sheron, ja mislio da je sheryl al' ajde:)... otkud sad ova kuja kao glavna? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 5, 2005 Author Report Share Posted November 5, 2005 Pa mislim da se ona u poslednjem, chetvrtom delu javlja kao glavna uloga... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Da, u igri se tjerchica zove Sheryl, a keva je mrtva. Ovde su to neznatno izmenili, pa se tjerka zove Sharon, a keva je glavni lik. ;) Nema to nikakve veze sa chetvrtim delom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Mislim da ce to biti prava senzacija jbt ... ima da bude jaci od svih horora do sada.Ako stvarno bude radjen po igri onda ima da osvoji svet. Jedva cekam da izadje,bas si me obradovao domiNus. HVALA !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 (edited) Zasrace ga ko i sve sto su do sad zasrali kad je u pitanju reinkarnacija igre na filmsko platno. ← iskreno se nadam da nece. inace igrica je svetinja, reziser bi trebalo da zna kakva je odgovornost pred njim koliko vidim ovaj reziser je napravio pakt sa vukovima.. Edited November 7, 2005 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Jel ga pravi Uwe Boll? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Jedno je sigurno, muziku mora da radi Akira Yamaoka, inace ce film da suxuje :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) finds herself trapped in an alternate dimension .... OMG.... PA ZAR SILENT HILL?!!! THE SILENT HILL!!!! Igra koja vas je terala da se pitate da li ste umobolni nakon samo 5 minuta igranja! To nisu ljudi koji vam se pojavljuju da bi vam pomogli! To nisu zombiji koji su vaskrsli zbog "much greater force"! To nije nesto cega se ne bojite ako imate S&W Mod.500 i trista metaka! To je psihodelicna realnost korumpirana traumama protagonista!! Nesposobni, smotani muskarci i jesu ono sto je izdvajalo pricu od ostalih horora! AAAAA! Ne ! Zar moj silent... Edited November 14, 2005 by XCain Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Pf.. evo ozivljavam topik iz mrtvih da ne bih otvarao novi... Mene je iskreno odushevio film, ne zato sto je mega dobar nego zato sto sam ocekivao glupost neku (: .... bash su verno preneli sve... (scene kad se ceo gradic "transformise" su ekstra....da ne pricam dalje). Piramide head.... rulz ! (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 da te pitam, gde si nabavio punu verziju ako si gledao punu verziju.. sve sto sam ja uspeo da nadjem je nesto od 110 min Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ja sam preko morpheusa skinuo dvd rip juce. Evo malopre sam odgledao film. Verno su ga preneli, scene su lepo uradjene, efekti su dobri takodje, ali nema one tenzije koja postoji dok igram igru. Film je dobar , ali ne kao horor, vec kao igra na platnu. Grad je odlicno uradjen, sve to sa dosta efekata i odlicnom muzikom, bash onakvom kakva je u igri. Ko zna, mozda sam ja oguglao, ali ceo film sam odgledao kao zanimljivu avanturu vishe nego horor. shto kaze pesma, film nije mega good, ali posle krsheva kao blood rayne, pravo osvezenje. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 meni su po defaultu svi filmovi po igrama njesra, tako da je ovo do jaja iznenadjenje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 nikad nisam smela da igram Silent Hill, ali film sam odgledala i uplashio me je bash, tako da sam zadovoljna Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 @ dvnitycker : Sad si me bacio u rebus... sta je to puna verzija a sta je ta od 110min? imam neku koja traje 2 sata i pet minuta zajedno sa uvodnom i odjavnom shpicom. i ako je ovo ta NEpuna verzija, sta je onda tu skraceno i orezano? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 originalna verzija traje 127 minuta, sto verovatno znaci da imas pravu ja sam prvobitno imao neku od 88 minuta, sto je ocaj, kasnije sam trazio i najblize sto sam stigao je neka verzija od 110... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts