Jump to content

Dredovi

Recommended Posts

:)))) ne kosa mi ne smrdi perem redovno..cak redovnije od ljudi sa normalnom kosom...zato se i raspada :))E vidis mene taj nepotrebni hejt vrlo smara na ovom forumu...samo sto meni seva paja sto ce neki random lik da uleti da se isere...odgovorice kad tad neko...ima ovde i ok ljudi :D

@zelenko

ma ona je u teskom bedaku necu da smaram ribu

Edited by Chodah

Mrzi me...

Brate najbolje je sam da to uradish. Moze neko malo da ti pomogne oko pramenova, jer je bitno da ne uhvatish pramen od drugog dreda. Onda se mrse i moze svashta da ispadne, spajaju se...

Elem tehnika je da uhvatish sve pramenchitje koje vire obavijesh to oko korena dreda i heklicom (bolje debljom, pogotovo ako je pramen deblji) provlachish kroz isti dok pramen ne nestane. Nakon toga treba provutji dred kroz koren, gde je kosa, dok se lepo ne zategne i legne. Posle pranja ispadaju opet, ali manje, pa tako sve dok se ne utjebaju lepo.

Zajebano je kad ti neko drugi to radi jel nema osetjaj kolko naprimer moze da te chupa. A kad sam radish polagano provuchesh i ne chupa.

Life is gistro...