Highl1 Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 jel se vi to zajebavate sa nama ili ? diesel, oma.s.jack, star, roy.. ja sam njih uz qpool/we/tmg/u5/nip hteo da izbegnemo, jer ako nas prodju :) oni ce ici do samog kraja. Ako prodjemo, bice extra. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 jel mi se cini ili je i prosli bio vs u5-a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 ma mozemo mi to opusteno uz malu srecu,ako nista dajte vec jednom taj kes vladici i da se i mi takmicimo :) I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 jel mi se cini ili je i prosli bio vs u5-a ? ← polako, daj da prodjemo jp, koji vam je. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 A kad svi govore da ce biti tesko , onda kazes daj ljudi malo optimizma , sad kad smo jp vetj otpisali ti tako eeee :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 jebote svi glasase za jp :) budale :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 A kad svi govore da ce biti tesko , onda kazes daj ljudi malo optimizma , sad kad smo jp vetj otpisali ti tako eeee :) ← pa ne generalno ne volim da smo favoriti, jer nam se to milion puta obilo o glavu. Dalje dizel je treci na ladderu, jack je uvek dobar,star isto, plus ovi manje poznati oblak, roy i sl, bice vrlo gadno. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 dajte Dukeu Diesela i savice ga,Jacka Risti,Stara Ghostu,Miletu Oblaka ili nekog takvog orca... ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Ja stvarno mislim da mozete da dobijete, bez zezanja. Teshko ce biti, ali mislim da pobeda nije nemoguca. Btw, na SK forumu su ljudi podeljeni u prognozama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 dajte Dukeu Diesela i savice ga,Jacka Risti,Stara Ghostu,Miletu Oblaka ili nekog takvog orca... ← a on to zvecne 2 puta magicnim stapicem i to se desi....?:) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 a on to zvecne 2 puta magicnim stapicem i to se desi....?:) ← djuk i elfovi, ja i orkovi... Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 4Glory.wc3 19.9 Team Just Players 1.043 Ovo su kvote na kladjenju...TT sto ce ovi da puknu para jbt. :) Nadam se da cete proci...Svi osim ovog Diesel-a su prosecni ali Diesel razbija , bar kako sam video u repovima do sada tako da cete dobiti 3-1 (moja prognoza)... I da , pitao sam se jos nesto , kako se izvlaci ko s kim igra pred match??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 gde ima to da stavim kesh na nas?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 (edited) Gl gloryji. Edited November 8, 2005 by Goga[TT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Zar nije pametnije staviti 1 000 e na JP i gloria namerno da izgubi, i onda podelite lepo taj milion i svima lepo :) Dont fear nelupetaj vishe :) gl gloryji ← Alo budalo, nije kvota 1043 na njih, nego 1.043 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Alo budalo, nije kvota 1043 na njih, nego 1.043 . ← Kreten, toliko sam izmoren i smoren da ne znam shta citam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaXy Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 jbte svi glasali za bugare ;d ae ae neka vam je sa srecu mada nemate sanse DaXy ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 daleko od toga da nemamo sanse moralno je bolje uci u mech kao underdog.. dajes vise od sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Joooj sad ih dobite samo zato sto su svi glasali protiv vas , dobro i zato da udjete u lige ali ovo vam je motiv vishe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Diesel je bulja. Bilo kod od nashih ima da ga pregazi... Ma ima da ih pojedemo !!! :) GO GO GO 4gl! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaXy Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 kod nas dobice ghost on je kralj sa jbanim MK ( ; za ostale neam poyma DaXy ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Nije da je disel bulja,ali nije nista posebno,pa i on je chovek picka mu materina kao i mi :) tako da moze njemu da pishe pored imena bilo sta,on je samo chovek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Nije da je disel bulja,ali nije nista posebno,pa i on je chovek picka mu materina kao i mi :) tako da moze njemu da pishe pored imena bilo sta,on je samo chovek :) ← Glupi glodaru, iza zareza se stavlja razmak. MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 (edited) Glupi glodaru, iza zareza se stavlja razmak. ← Chemu, ali CHEMU ovaj preglupi post? @topic: Videcemo matchupove...ako se pogodi lepo, moze da bude i 3-0. Videcete vec. Edited November 9, 2005 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 imamo sanse ko jagnje kod mesara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts