kuchk1c4 Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 nebi ustao iz kreveta. zamolio bih samo caleta da odem u najskuplji restoran da se ozderem ko svinja i da odem do grada da kupim najfensi i najskuplju odecu mogucu. jebiga, kad nece vise trositi na mene neka bude to... i sta drguo mada nisam nis iguran da bi izlazio iz jkcue ← jeli,a da ne znas ti mozda nekog djordja kuljica? Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 odakle si ti isplivala odjednom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 jeli,a da ne znas ti mozda nekog djordja kuljica? ← e brate znas ti onog gorana vidovica? ma mora da ga znas jebote ma znas ga ali ako ne znas njega znas vanju 100 % ! Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 evo bas pre nekih sat vremena iz kreveta... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 evo bas pre nekih sat vremena iz kreveta... ← goran, vanja ili 'pricajte' ? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 e brate znas ti onog gorana vidovica? ma mora da ga znas jebote ma znas ga ali ako ne znas njega znas vanju 100 % ! ← glupo pitanje,znam,ali citam tvoje postove ovde i neverovatno me podsecas na njega... a dobro,ajde,zaboravi,morala sam da pitam,nemoj odma da se izdrkavas... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 (edited) glupo pitanje,znam,ali citam tvoje postove ovde i neverovatno me podsecas na njega... a dobro,ajde,zaboravi,morala sam da pitam,nemoj odma da se izdrkavas... ← pa mislim nije izdrkavanje ali pitanje je ju... prvo i da je iz novog sada i da je 87 i da ide u moju skolu opet nebi bio siguran da ga znam ffs... PS. i da, jel se sve osobe koje su medjusobno slicne i poznaju? :) ali eto necemo vise OT.... da se vratimo na temu... proceed Edited November 11, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ahah, to, smori je u petak pred vikend :) uzhas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 jedan od najvecih grehova... a i nema nista gore. dici ruku sam na sebe.... pa nikad ← Bolje je i to sigurno, nego ono shto veliki broj ljudi pishe, da bi pobili gomilu ljudi, silovali ribe, etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 PS. i da, jel se sve osobe koje su medjusobno slicne i poznaju? :) ... nacrtacu ti...neki drugi put...sad nemam vremena... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ej, duvaj ga ti znas,ok,neka ima tih dobrih kucki koje idu da se proslave,aj razmisli malo.Ako je dosla da se proslavi,dosla je da se jebe sa nekim reziserom,ili scenaristom,agentom,producentom i sta ti ja znam,ne sa tobom.Ako hoces u CA da bi gledao ono sto jebati ne mozes,samo izvoli ← ne mora riba da mi bude iz CA, ali ono shto je bitno je to da je tamo sve u fazonu "ima se moze se", zabole me za njihove ribe ako iam kucu na 2 sprata i 5 ari placa pored okena+ribu iz Serbiju...:)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 11, 2005 Author Report Share Posted November 11, 2005 Ok,dosta,kad bude topic o ribama,raspravicemo Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 jeli,a da ne znas ti mozda nekog djordja kuljica? ← ja sam Djordje Kuljic. Ivana, jesi li to ti? zar nije svet mali!!! omgomgomg!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ohohoho debeli debeliiiii :)) ej, duvaj ga ti znas,ok,neka ima tih dobrih kucki koje idu da se proslave,aj razmisli malo.Ako je dosla da se proslavi,dosla je da se jebe sa nekim reziserom,ili scenaristom,agentom,producentom i sta ti ja znam,ne sa tobom.Ako hoces u CA da bi gledao ono sto jebati ne mozes,samo izvoli ← 1. iskuliraj sa psovanjem drugih članova, nismo na marakani 2. uvek možeš da joj kažeš da si lovac na talente.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ej, duvaj ga ti znas,ok,neka ima tih dobrih kucki koje idu da se proslave,aj razmisli malo.Ako je dosla da se proslavi,dosla je da se jebe sa nekim reziserom,ili scenaristom,agentom,producentom i sta ti ja znam,ne sa tobom.Ako hoces u CA da bi gledao ono sto jebati ne mozes,samo izvoli ← ako ti mislish da bi se ti ponashao kao veverica tamo, nemoj ni da idesh ni meni da mudrujesh kako mislish da bih se ja snashao 2. uvek mo Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 nesto ovako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 /me slaps igor over teh nasty fingers Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 nesto ovako? ← il mozda... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Au brate ove zadnje slike su vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ja sam Djordje Kuljic. Ivana, jesi li to ti? zar nije svet mali!!! omgomgomg!!! ← ( : dobro de... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ahahaahahaha, i na kraju Migsina fotka, aahahaahahaha Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 ahahaahahaha, i na kraju Migsina fotka, aahahaahahaha ← joj sad videh, strashno ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 ( : dobro de... ← ma samo opusteno, ovde sve cice u pocetku imaju bumpy ride... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyuk Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Tjeeee sta znam....Napravio the best zurku,pozdravio se sa ljudima koje volim,nekim osobama rekao sta stvarno mislim o njima(uglavnom nemam taj problem al jbg uvek se nadje neko :)),vrlo malo ljudi ne volim al njih bi totalno isqlirao...ribu nemam trenutno al da imam kapiram da bi palo nesto lepo sa njom(ne mora sex)...prodao bih sve sto imam i dao organizaciji za borbu protiv raka i side recimo.pojeo bih nesto lepo,i video da iscimam nesto da se pojavim na nekoj do jaja gledanoj televiziji i apelujem na ljude da malo razmisle o mnogim sranjima kojih ima na ovom svetu(ono...glad,bolesti,ratovi itd...) P.S. a one ekzebicije sa kolima,padobranima ili tako neko zezanje takodje dolazi u obzir :) ← najbolji post do sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 verovatno bi panichila tako da nishta ne bi uradila Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts