bolkonski Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Azdo, normalno ti je to za omladinu, pubertet ovo-ono, ubi, siluj, ne bi me cudilo da je vecina vec sanjala to sto je napisala. @Topik U sustini, jedan dan je bas malo. Verovatno ne bih nista uradio specijalno. Verovatno bih razmisljao ceo dan sta bi trebalo uraditi, kako saopstiti to porodici i prijateljima. A onda bih otisao do preduzeca za pogrebne usluge. Kuc, kuc. - Izvolite. - Dosao sam da vidim sta imate u ponudi od kovcega. - Da li vas zanimaju samo kovcezi ili kompletne pogrebne usluge? - Zanima me samo kovčeg, starije zene su tu da se brinu oko ukopnog china. - Vrlo dobro. Nas najbolji model... - Recite mi cenovni rang i da li imate popust za studente. - Cene se krecu od 10 000 dinara za model od drveta "Gajbara" do 400 000 dinara za model "Diplomata". Ove cene su bez poreza. Nazalost ne dajemo popust za studente, ali ako neko koga poznajete ima firmu moze vam se, u perspektivi, vratiti novac od PDV-a. - Zar se novac od PDV-a vraca krajnjem kupcu? - Moram da primetim da nemate puno iskustva kad je poslovanje u pitanju. - Da. - Ostavite da o tome brine firma preko koje biste platili. - Da li bih mogao da pogledam modele? - Razume se. - Zanima me da li imate modele standarne velicine ili radite po meri. - U principu imamo standardne, ali ako kupac ima izrazitu zelju, moguce je napraviti po meri. Naravno, uzimanje mere kosta dodatnih 2000 dinara, bez PDV-a. - A recite mi, za koliko bi to bilo gotovo? - Ako uzimamo meru? - Da. - U zavisnosti od modela, izmedju 2 i 10 dana. - Recimo, neki srednji model od oko 30 000 dinara? - Imamo jedan model od 25 000 - "Kartezijan", sa PDV-om izadje oko 30 000. - Jel moguce da napravite taj model danas? - Danas? - Ako je moguce. - Treba uzeti mere, u zavisnosti gde se nalazi musterija... - To nece biti problem. - Moram da vidim sa proizvodnjom samo sekund... Zasto vam je vazno da bude danas? - Zeleo bih da probam. - Sta da probate? - Kovceg, da vidim da li mi odgovara. - Samo skund... Do 18 casova mogli bi da napravimo grubu veriziju koju bi mogli da probate. - Odgovara mi. Da li primate evre? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Ma ne mora to tako..meni cale i kewa rade na novom groblju...sredicu ti ja to preko veze Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 (edited) Napisao bih bedak topike na nekoliko foruma. Ne bi' rekao ni Edited November 4, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Glup je topic. Zivot je lep. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Pozajmio bih goooomilu para i lepo napravio feshtu (onako: qurve, cuga, has, narkotici po zelji...) za drushtvo koje mi neshto znachi (da, da znaju ovi s foruma ko je pozvan ) i lepo se razbio od provoda. I onda pred kraj cupkao od nestrpljenja da vidim shta ima sa druge strane. A po nekoj logici trebalo bi da se momentalno otreznim kad dodje momenat... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Neam pojma.Probably bih 1. otishao u shkolu da gurnem nastavicu bilogije kroz prozor zato shto mi vec duze vreme zagorchava zivot.Oprostio bih se sa ljudima koje volim i to je to.Nemam neke extreme zelje. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 voleo bi kao nkad do sad... mada bi skocio iz aviona sa bordom... i leteo bi kao nikad do sad... uz pesmu lords of the boards... bah smrt je samo odlazak na drugo mesto. da budem iskren ne plashim se tolko smrti kolko se plashm shta ostavljam, tj napushtam iza sebe... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Migsa to sam oduvek ja zeleo da probam, enivej, verovatno bi uzeo gomilu drozi da sve probam, proveo sto vise vremena sa onima koje volim i to bi bilo to ;) Naravno sa migsom airboarding ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 kapiram da bi pola sata razmishljao shta tju, kako tju... a onda bi krenuo na put, shto dalje odavde... pa dokle stignem za taj 1 dan zhivota. I ako budem stvarno brz mozhda niko od drugova, drugarica, rodbine i nikad ne sazna shta se desilo samnom. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 U jebote zvoni mi telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 U jebote zvoni mi telefon ← Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 (edited) ^ sad ochekujemo britni-glasitj :D @topic: Zvao prijatelje i isprichao bi se sa svima, a da pritom ne spomenem da mi se blizi kraj. Nakon toga kupio bi gas-petj, odvrnuo na max i upalio pljugu. PS: Bolje brze, nego bolnije Edited November 5, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 To Darijan: Riba :) ----> http://putfile.com/pic.php?pic=10/28116402499.jpg&s=x10 Skroz sam in Love fazonu... Trenutno kada bi znao da cu da umrem za 24h ne bi ni mrava zgazio :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 To Darijan: Riba :) ----> http://putfile.com/pic.php?pic=10/28116402499.jpg&s=x10 Skroz sam in Love fazonu... Trenutno kada bi znao da cu da umrem za 24h ne bi ni mrava zgazio :) ← pa i ja sam rekao da ni mrava nebi zgazio. nisam ja napaljeni klinac be. rekao sam da bi lepo otisao u crkvu... i uradio bi to majke mi, da se ispovedim lepo :) nego, slatka ti je riba, jesi ovo ti pored nje? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 (edited) nego,slatka ti je riba, jesi ovo ti pored nje? ← [roflmao] Edited November 5, 2005 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 5, 2005 Author Report Share Posted November 5, 2005 pa i ja sam rekao da ni mrava nebi zgazio. nisam ja napaljeni klinac be. rekao sam da bi lepo otisao u crkvu... i uradio bi to majke mi, da se ispovedim lepo :) nego, slatka ti je riba, jesi ovo ti pored nje? ← Hvala Bogu da je ovde neko religiozan,da neko veruje u Boga,svaka cast covece.po ostalim postovima rekao bih da ovi ostali uglavnom veruju u Satanu Moj mozak: smrt,da,smrt bi me rastavila od ovog idiota u cijoj sam glavi,pa da,samo cu da... Ja: Sir Neo,daj mi to pivo Moj mozak: YAHOOO,u,covece startuj onu,vidi kakvo dupe ima Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 (edited) Mora da otvorimo sajt www.zagori-sa-rura.com... Objasni mi kojom magijom si video da ima dobro dupe? Edited November 5, 2005 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 ziveo bih neko vreme u LA,California. bleyao tamo ceo dan i onda bih mogao mirno da umrem... :) "Otisao je na bolje mesto" ::::)))) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 leba ti.. ako imas jedan dan.. kako bi ziveo neko vreme ??? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 @rancid Ma sta ima da verujem u satanu kad imamo jednog na forumu :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 lolol taj neki rad :)) javi se SATAN :))) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 jbg, kontam da bi otvorio topic na Rur-u neshto tipa: "Smrtna situacija 1, eeee,aaaa...ma samo udjite" pa bih ceo dan chekao da vidim shta bi oni uradili, pa bi pokupio neku foru, izbacao neki hejt, ispucao fore i ruknuo na miru... hmm Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 jbg, kontam da bi otvorio topic na Rur-u neshto tipa: "Smrtna situacija 1, eeee,aaaa...ma samo udjite" pa bih ceo dan chekao da vidim shta bi oni uradili, pa bi pokupio neku foru, izbacao neki hejt, ispucao fore i ruknuo na miru... hmm ← ti basx znasx zasxta zxivisx Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 kapiram da bi napravio neko najgadnije sranje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 leba ti.. ako imas jedan dan.. kako bi ziveo neko vreme ??? ← pa i jedan dan je odredjeno vreme zar ne? 24h, 1440min, 86400sec.... :) jedan dan je dovoljan... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts