Longleyy Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 E ne verujem. Isto i ja radim kada ocu tihomira da pustim. Mada sam sad naucio i bez ruku da ga ispustam. A sto se tice prdenja ja nikad nisam krio da sam prdnuo. Ja svaki put kada tako prdnem kazem ja se izvinjavam ali moj cale je meni rekao da kada god mi se prdi ja prdim jer to je zdravo ! ! ← Pa naravno da je bez ruku , ja sam pro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 mozda ni ona nije znala da je prdnula,sledeci put joj reci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 prdim gde stignem pfff i trudim se da bude shto glasnije :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boom2k* Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 E ne verujem. Isto i ja radim kada ocu tihomira da pustim. Mada sam sad naucio i bez ruku da ga ispustam. A sto se tice prdenja ja nikad nisam krio da sam prdnuo. Ja svaki put kada tako prdnem kazem ja se izvinjavam ali moj cale je meni rekao da kada god mi se prdi ja prdim jer to je zdravo ! ! ← jebote,kontam da ste oboje izucili tehniku prdeza:tihomir i glasomir.. damn..you guys are good Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Ljudi pa to su osnovne stvari , recimo kada oces da prdnes necujno treba da (kao sto je vetj receno) prebacis svutezinu na jedan guz , i onda drugi lagano odignes kriveci se neprimetno u stranu , i onda samo lagano ispustas. E sada ako je samo musko drustvo , onda kada ti se prdi cekas do poslednjeg trenutka i onda stisnes guzove i probas da sve odjednom ispustis kako bi dobio zeljeni zvuk , e sad sve zavisi koliko si stego guzove da li ce prdez da cvili ili ce da grune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 jebote,kontam da ste oboje izucili tehniku prdeza:tihomir i glasomir.. damn..you guys are good ← nije glasomir nego zvonko Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 Bogme ovde su neki opasni saveti pali.Svaka cast,svaka cast.Sada kad malo bolje razmislim,poprilicno je smesno,-riba prdi (niste bili tu,bas prdi) a one su satro slabiji pol,pa ono je bilo gore od svega sto sam ja ikada isprdeo... Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 jebote,kontam da ste oboje izucili tehniku prdeza:tihomir i glasomir.. damn..you guys are good ← Ja tolko prdim da mogu da budem savetnik za prdeze. Ljudi pa to su osnovne stvari , recimo kada oces da prdnes necujno treba da (kao sto je vetj receno) prebacis svutezinu na jedan guz , i onda drugi lagano odignes kriveci se neprimetno u stranu , i onda samo lagano ispustas. E sada ako je samo musko drustvo , onda kada ti se prdi cekas do poslednjeg trenutka i onda stisnes guzove i probas da sve odjednom ispustis kako bi dobio zeljeni zvuk , e sad sve zavisi koliko si stego guzove da li ce prdez da cvili ili ce da grune. ← E da tako i ja ali jos bolje je kada mi se skuplja (ja oslikavam to skupljanje kao ono iz onog filma "Dan nezavisnosti" kada onaj brod otvara ono sranje i priprema se i onako ona energija razbija sve poznate gradjevine) i nameracim se na nekoga prodjem i samo ga okinem po sred face. Kako je to dobro. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Ribe prde retko, zato je gadno. Cela zajebancija je u koncentraciji otrova po jedinici zapremine. Uchili ste valjda hemiju? Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 A gde si ti uchio hemiju bre, mene nisu tome uchili? :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Mada sam sad naucio i bez ruku da ga ispustam. ← Look ma', no hands! To je potpuno odlicno na javnim mestima kada se kreces, tada samo pustis i produzis, malo stisnes dupe da brze odleti. ← Covece, koje su ovo finese, mislim da ovo nigde drugde ne moze da se nauci :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Kolko materijala....pa knjigu mogu da napišem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 "The Art of Fart" by Corey. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 prdim gde stignem pfff i trudim se da bude shto glasnije :P ← a zato te zovu intruder? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 "The Art of Fart" by Corey. ← Ne,"Farting for Dummies" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Ne,"Farting for Dummies" ← Topic je za 10q Koliko saveta. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 sry za spam... al shpu ... izvini... hardkor je na tvojoj strani ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Ne,"Farting for Dummies" ← Ma Learn to fart in 21 days ;) Eto ti teme za pismeni, skeniraj nam i tog keca haha ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Ne,"Farting for Dummies" ← Ali ovo se ne rimuje! Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 "Farting with Mozart" 25 classics that you can enjoy in your own home! call now! soon to come, "craping with Bethoven! so call now and get your "Farting with Mozart" 1-800-fart-mozart-fart Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts