Jump to content

Govori tiho i nosi hejt sa sobom

Guest

Recommended Posts

nista licno, al glupe su mi signe sa strofama pesama.. ko da ce neko to da cita..

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Najgori avatar - Ch1zra <-nishta lichno

Najbolji avatar - Dz

Najbolji sig mi je onaj : ''Nemo' uchish svinju da peva, em troshish vreme, em nervirash svinju'', a za najgori neam pojma.

e ovaj momak ima do jaja avatar :) nisam do sada ni skontao njega. do jaja je

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

najgori avatar - Corey definitely ;)

najgori potpis - onaj tip shto je 2 dana posle mog pastea citata iz ScarFace-a stavio to sebi u potpis, u razlichitim velichinama i bojama + je promashio par spellinga ;)

a kapiram da 99% vas ne zna ko je meni na avataru :D

a kapiram da 99% vas ne zna ko je meni na avataru :D

jaco pastorius. po nekima najbolji basista na svetu. toliko.

Edited by dvnityCker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ako si mislio na mene greshish.Ovo moje je iz Biblije. [:D]

znaci i ovo je iz biblije?!

"I left alone my mind was blank

I needed time to think to get the memories from my mind

What did I see can I believe that what I saw

that night was real and not just fantasy

Just what I saw in my old dreams were they

reflections of my warped mind staring back at me

'Cos in my dream it's always there the evil face that twists my mind

and brings me to despair"

??? [:D]

Edited by darijan

...yes, ur unique...

Meni su svi avatari cool dok god ih ljudi ne menjaju cesto jer jako retko citam nickove vec sve ljude pamtim po avatarima :) I onda kada uzmete ovako i svi pormenite avatare ko da sam dosao na nov forum :)

Taj neki rad...

Najgori avatari su mi ovi iz mange (anime-a, shta vec), ili iz tako nekih japanskih chudesa. Signe bash i ne pamtim.

Taj neki rad...

Najgori avatari su mi ovi iz mange (anime-a, shta vec), ili iz tako nekih japanskih chudesa. Signe bash i ne pamtim.

grine, razumem da mrzish anime, to je normalno kad predjesh 15-u godinu, ali sta imash protiv mangi? krvi do kolena, tu i tamo golotinja, neka psiho / istripovana prica, ko da gledash palp fikshn prvi put u zivotu :)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

grine, razumem da mrzish anime, to je normalno kad predjesh 15-u godinu, ali sta imash protiv mangi? krvi do kolena, tu i tamo golotinja, neka psiho / istripovana prica, ko da gledash palp fikshn prvi put u zivotu :)

Daleko od toga da mrzim mangu (i anime), ali nekako mi je sve to glupo. Nikad to nisam chitao i gledao, uopshte, ni najmanje me ne privlachi. Naravno, ni najmanje mi ne smetaju ljudi koji to gledaju, njihov problem (ili izbor). Samo kazem da su mi avatari iz animea (ili mangi), glupi.

Naravno, ovo je moje mishljenje i ne mora da bude tachno [:)].

slazem se sa zelenim, manga avatari su nekako bezveze, vecina ni ne zna ko je na tim slikama a jos manje sta ti avatari znace. kad vidim cali-jev av pomislim u sebi "kakav bolid kakva mu je to slika" (mada no offense) ali eto. sta sad. nisam nikad ni voleo ni gledao mange, vise sam voleo cartoon network i ed,edd&eddy

...yes, ur unique...