Ramirez Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 e da, taj primer za USA i Canadu je skroz ql. USA zato shto, kolko ja kapiram iz pricha i sa tih serija/filmova (nisu sve izmishljotina majku mu:), tamo ima debila u policiji ali ne mogu da se izhivljavaju na tebi bez razloga. Znachi, sumljam da tamo mozhe da se desi da idesh ulicom i kao prilaze ti panduri i startuju te za dokumenta (ili neke debilnije stvari... tipa: "Shta radite ovde?" "Chiji je to ker?" itd:)... osim ako se nije desio zlochin u blizini, ili odgovarash opisu zlochinca... ili ako si arapin sa rancem na ledjima :) a chak i da se neshto desi, imash mogutjnost da mu jebesh kevu sa tuzhbama. A Canada... je Canada :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 mislim da čak ni mi nemamo ovako fa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 tamo ima debila u policiji ali ne mogu da se izhivljavaju na tebi bez razloga. ← e, to me podseti: http://www.thatvideosite.com/view/440.html pogledajte video. a ako vas mrzi... američki pandur kupuje neku brzu hranu u drive-thru-u, uslu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 znaci ne bi voleo da mi niko u familiji bude pandur...znaci tako su dvolicno odvratni da je to strasno..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 a ako vas mrzi... američki pandur kupuje neku brzu hranu u drive-thru-u, uslu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 kod nas to ne može da se desi jer panduri a) ne plaćaju brzu hranu b) savataju u blizini nekog nesrećnika koji nije vezao pojas pa im on plati pljeskavice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 (edited) tamo ima debila u policiji ali ne mogu da se izhivljavaju na tebi bez razloga. a chak i da se neshto desi, imash mogutjnost da mu jebesh kevu sa tuzhbama. ← pogledajte video. a ako vas mrzi... američki pandur kupuje neku brzu hranu u drive-thru-u, uslu Edited October 31, 2005 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 ...ono shto je neko pomenuo da je dovoljna samo fizichka sprema za posao pandura... netachno... kada sam doshao kuci, drushtvo se kidalo od smeha kada mi je preprichavalo kako se lokalni pandur davio u bazenu... nije imao snage da se drzi na vodi... e, takvi nas maltretiraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 (edited) Ramirez i Lucky: Ma OK, nije moj post bio u fazonu "gledajte, kod njih je isto kao kod nas" - lepo sam napisao "e, to me je podsetilo na blablabla". Silent: "ono shto je neko pomenuo da je dovoljna samo fizichka sprema za posao pandura...etc" - ne kapiram... to Edited November 1, 2005 by nt.maharaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 ...ono shto je neko pomenuo da je dovoljna samo fizichka sprema za posao pandura... netachno... kada sam doshao kuci, drushtvo se kidalo od smeha kada mi je preprichavalo kako se lokalni pandur davio u bazenu... nije imao snage da se drzi na vodi... e, takvi nas maltretiraju... ← (verujem da si hteo da kažeš "neko je rekao da zahtevaju fizičku spremu, ali nemaju ni to", ali loše si se izrazio.. a i snaga nema veze sa održavanjem na vodi) ← Fiz Sprema i/ili VEZA,a tu je ocigledno ovo drugo!Moja poenta je da je glava,tikva,vugla NEBITNA,osim mozda zbog velicine za kapu,mada ih po defaultu prave ogromne,ja imam veliku glavu,a ona kapa mi opet PREVELIKA! :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Oni su tu samo da sprovode ono sto je napisano u nekoj tamo knjizi na kojoj pise "Zakon". Ne treba za to pamet. A drkacki stav i treba da imaju, prvenstveno sto kriminalcima ne pise na celu "krimos", kao sto ni finim ljudima ne pise "fini ljudi". ← o da pishe im "krimos" na chelu, ako ne mozhesh da prepoznash pola kriminalaca kod nas na prvi pogled onda jbga ja mogu. I ne treba da imaju drkachki stav... shto da se drkaju na meni recimo (da ne pricham o josh mladjima) kad imaju na svakom tjoshku dilera, u svakom kraju dobavljacha, itd.. a ovo je samo za sitne drug criminals. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 sviraš kurcu, kruko, i oprosti na izrazu.. mislim, u pravu si da odelo ne čini čoveka, ali dobro znamo da naši maloumni panduri drkaju samo ćelavce, dugokose, raste i pirsovane (tj. ljude devijantnog izgleda).. isto tako saobraćajci ne zaustavljaju krševe, kao da jugom ne možeš ubiti čoveka.. o zatamnjenim audijima da ne pričamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 kerovi drkaju sve koji im se nadju na putu.jedino ako imaju izbor prelaze na kategorije koje si nabrojao. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 pa uvek imaju izbor jbt a i žensko nema šanse da plati kaznu ili popase prijavu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 (edited) Edited November 1, 2005 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 @Ivan_ 's avatar jednom idemo ja i jos 5 ortaka ulicom negde blizu ponoci i koracamo mi lagano jedan pored drugog... zauzeli ceo jadni trotoar... i u susret dolaze 2 pandura... vidimo ih na nekih 50m i izdogovaramo se da im se ne izmicemo sa puta... i idemo u susret, idemo, idemo I KULIRAMO i oni se razidju i obidju nas. haha... 6v2... par mojih ortaka i ja tesko ubedimo pandure da nemamo licnu (vishi smo od 190cm ) pa nas smaraju u pizdu materinu mnogo... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 pa uvek imaju izbor jbtkad prolazish gradom u 3,4 ujutru nije da ima puno ljudi,kolega 1896 aka nikshicko pivo, nije da smo ti i ja neke devijantne lichnosti, za cileta vec ono;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 misliš da bi nas startovali da smo blejali samo ti i ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Sasuke-kun ----> e vidis to nije fer...cak sta vise jel ti provaljujes koliko su oni ispali "cool" ?? mislim da ste ih gurnuli ne znam sta bi bilo,a oni se jos pomerili.... Jedino sto mi se desilo jeste , bilo jedna nedelja popodne ja mislim, i sada ima neka stara trafika prazna nema nista i nikoga unutra,,i mi se tu motamo (drug i ja) i dodje policijac i kao "OBIJATE?" tako nesto, i mi kao "ne" "A STA RADIS SA TIM --kljucevima(ffs)--" "to su moji kljucevi od stana" "ISPRAZNI DZEPOVE" "evo imam mobilni i kljuceve" "ODAKLE TI MOBILNI?" "pa moj je,kupio mi tata" sada se ne secam sta je tacno rekao, ali zadnja recenica je bila "IDITE KUCI I DA VAS NISAM VIDEO" ....jeste da ima i takvih policajaca ali ima i dobrih stvarno imam i nekoliko primera kada je jedan chovek udario mog druga jer je tapkao loptu a podne je...FFS i kada je milicija to videla najurila ga itd itd itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 ali dobro znamo da na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 (edited) nm Edited November 2, 2005 by finding_neverland Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 naravno, imbecili, misle da žena koju zaustave zapravo hoće da se jebe s njima.. tm, laki je fenser, ima bele patikice.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 ali dobro znamo da na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Ramirez i Lucky: Ma OK, nije moj post bio u fazonu "gledajte, kod njih je isto kao kod nas" - lepo sam napisao "e, to me je podsetilo na blablabla". Ma ne, pogresno si skapirao, to mi je cisto bio kao uvod, nista u fazonu "kod njih je isto kao kod nas" jer znam da to nisi hteo da kazhes ... Da li to znači da je Laki osoba devijantnog izgleda? tm, laki je fenser, ima bele patikice.. Samo ne znam u koju od ovih kategorija spada svaki bolji od prethodnog ;> Mada, dobro sam pros'o, zamisli da ste me smestili u kategoriju raste ;> A sto se patika tiche, majka mu stara, to sto su bele ne znaci da su fensi. Ipak nisam kupio one sto im velikim slovima pishe "Italy", "Rich" ili u lokalnoj verziji "Cheap slut" © :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 misliš da bi nas startovali da smo blejali samo ti i ja?ma oni bi rodjenu majku startovali da mogu.zar te nikada u zivotu nije startovala murija dok si bio sam? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts