dvnityCker Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) Evo bas sam se nesto prehladio i pribegao mom standardnom leku protiv toga. Pa eto da vas pitam kako se vi lecite, jel imate neku posebnu tehnike, posto pravog leka, sem caja i vitamina C za prehladu i grip nema (sem antibiotika naravno) Moj lek je jednostavan - u pitanju je caj, u stvari mesavina caja od majcine dusice i zelenog caja, sa limunom. Znaci prokuvate 2-3l vode, kad prokuva stavite te trave, majcinu dusicu i zeleni caj, kad se malo ohladi stavite 2-3 limuna, malo posecerite i rokate sto vise.. mene izleci za 2 dana. .. i zaboravih da spomenem sirup od jagorcevine (bokvice) protiv upale grla, to isto dobro pomaze Edited October 26, 2005 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Dnevna rekreacija ,makrobiotichka ishrana sa jedno nedeljnim gladovanjem i nema gripa ili prehlade za mene :)A chajeve konzumiram i leti i zimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (sem antibiotika naravno) ← al zamalo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 tamiflu Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Evo bas sam se nesto prehladio i pribegao mom standardnom leku protiv toga. Pa eto da vas pitam kako se vi lecite, jel imate neku posebnu tehnike, posto pravog leka, sem caja i vitamina C za prehladu i grip nema (sem antibiotika naravno) Moj lek je jednostavan - u pitanju je caj, u stvari mesavina caja od majcine dusice i zelenog caja, sa limunom. Znaci prokuvate 2-3l vode, kad prokuva stavite te trave, majcinu dusicu i zeleni caj, kad se malo ohladi stavite 2-3 limuna, malo posecerite i rokate sto vise.. mene izleci za 2 dana. ← Esi ti to jeo mozda neku sumnjivu piletinu? Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) lekar=antibiotici,neoangin, koji je za grlo bolji od svih slichnih bonbonica, brda technosti naravno(limunada) i to je to. Edited October 26, 2005 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 tantum verde > neoangin ...mnogo su bolje bombonice.Al su jedno 4 -5 puta skuplje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ništa,kad se razbolim lečim se :), ovako samo pazim da sam adekvatno obučen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 tantum verde > neoangin ...mnogo su bolje bombonice.Al su jedno 4 -5 puta skuplje.da ali nisu 4-5 puta bolje.njih vishe pretiche reputacija nego shto neshto vrede. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ako je virusna gripa u pitanju, antibiotici ti ne mogu pomoci...samo se kljukaj vitaminima i febricetima, acetisalima ili slicxnim lekovima za skidanje temperature...ili skuvaj litar vina i sabi ga pre spavanja i ujutru cesx da se probudisx k`o now...gladovanje ti ne bi preporucxio, zato sxto slabi organizam, vec naprotiv krkaj kao blesav i nece te nikakva bolesxtura, zato i sluzxi zima...da se nagojimo ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ma beli luk samo, sidu lechi;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 dok se ne prehladim nista kad se prehladim cajevi...serbet....ali bez lekova naravno....lek nisam popio pa ima 2 god sigurno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Pa nema nekog pravog leka, pa je najbolje sprechiti bilo kakvu mogucnost da se nesto razbolish. Znaci ono standardno, zeleni chaj, votje, povrtje, mozhe pokoji multivitamin pride i mislim da je to sasvim dovoljno. A ako vec dodje do neke prehlade i slicno, onda opet jos uvek pijem chajeve (njih iovako pijem pa nije kao da to koristim bas za izlechenje), malo pojacham votje i povrtje a mogu i da pribegnem Sirupu od bokvice, stvarno je odlican, ali to bas kad treba da se covek iskasljava i slicno. Inache mi se cini da je i Ferveks dobra stvar. To bi bilo to ... ah da, mozhe i fitosept katkad. edit: Sad videh da covek napisa serbet, to je stvarno kick ass stvar. Ja ne znam kako je to bolje od obicnog chaja kad je samo shecer u pitanju, ali zaista je odlicno ... ili "karamel", ono sto se pravi na isti fazon ali se posle sipa mleko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Shumece tablete Aspirin + (Vitamin) C...sve lechi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ma beli luk samo, sidu lechi;) ← sooooo true and tastes good 2 negoli, slushao sam ja lekare koji kazhu da ti antibiotici ne valjaju uopshte. Pogotovo preporuchuju da mala deca to izbegavaju. Ako nije dobro za malu decu nije, dobro ni za mene :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 1000 sklekova,trbusnjaka...Bezanje u tu neku,u taj neki zdrav razum. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 NIsta posebno Ishrana mi zimi ista ko i uvek a ovog kristijanovog se uvek pridrzavam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 tvrdim, nerazboliv sam ! :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 sport + cajevi + oligogal sa selenom ili neki drugi vitamini... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) 1. mnogo chajeva / limunade / technosti GENERALLY... 2. utopli se i znoji se... 3. NE IGRAJ KOMP JER NAPREZE MOZAK I DIZE TEMPERATURU... 4. lekove cepaj koje ti je doca prepisao.. edit. DOMACI LEK PROTIV KASHLJA I VEOMA JE ODLICAN SVIDECE VAM SE 1/2kg secera proprzis... iiii kada secer dobije zlatnu boju sipas 1/2l PIVA, da PIVA... jelen mb kakogod... i deri sine.... sorry za zutu boju... Edited October 27, 2005 by Sasuke-kun Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ma zabod na gajbu i neki kao chajevi... i naravno ne ides u skolu/na posao... teras celu porodicu da te sluze... milina...:D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 njih vishe pretiche reputacija nego shto neshto vrede. Priznajem da neoangin nisam probao, ali sam isprobao i Strepsils i one druge na S, i fitosept i sve te zhive i tantum verde su zaista najbolje. Jedino sto ne drzhim da su skuplje 4-5 puta, tipa 300 dinara su, a strepsils je nesto tipa 250. Ajde ok, od fitosepta jesu mozhda skuplje 4 puta, ali ipak. Koliko je neoangin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 BELI LUK BRE!!! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Priznajem da neoangin nisam probao, ali sam isprobao i Strepsils i one druge na S, i fitosept i sve te zhive i tantum verde su zaista najbolje. Jedino sto ne drzhim da su skuplje 4-5 puta, tipa 300 dinara su, a strepsils je nesto tipa 250. Ajde ok, od fitosepta jesu mozhda skuplje 4 puta, ali ipak. Koliko je neoangin?en znam koliko ide bonbonica u pakovanju neoangina poshto moze da se kupi na table od 6 komada i to mu dodje oko 70 dinara.od strepsila su bolje, sa fitoseptom ne vredi ni da se poredi.tantum sam pio jedared i nisam bio bash neshto odushevljen, od tada mi je neoangin weapon of choice.tih 6 tableta je dovoljno da zaboravish da imash bolove u grlu i vishe od toga ti ne treba. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 ja sam pio fitosept i najmanje je tabla morala da padne (12 kom) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts