DontFear Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Kada pokusam da igram nesto nece izbaci me na desctop...sta da radim zna li neko????Unapred hvala!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 FFVII ima dosta problema sa novim grafickim kartama i operativnim sistemima. Pogledaj http://www.ff7-universe.com/Download.html , mozda pomogne. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Jojojojojo, ja ginem ovih dana ispred VIII-ice! 40+ sati aktivnog igranja, a josh sam na drugom play disc-u! Ubih se od kartanja. Nisam znao da ima josh neki deo sem VIII-ice za komp? Ili su to neke funkcionalne emulator varijante? Zapravo, bash za to htedoh da vas pitam ovde, jer "sam se napal'la, bash sam se napal'la!" 'Ajd ko zna nek mi napishe, blago majci koja ga rodila! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Jojojojojo, ja ginem ovih dana ispred VIII-ice! 40+ sati aktivnog igranja, a josh sam na drugom play disc-u! Ubih se od kartanja. A mi se bas pitali gde si ti ovijeh dana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Ajajajaj, 1-6? Na shta li to lichi? Pritom prvenstveno mislim na igrivost, a potom i na grafiku... Ja hocu ove malko novije da igram. Make it work, Krukore!!! Or else... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play * Planetar Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Poz. Imam jedno pitanje: Da li ima neka varijanta emulatora za Final X? Znachi smorio sam se jer sam kucu dao u zalog dok je nisam preshao u igraoni TJ NISAM JE PRESHAO JER JE DISK ZAKUCAO NA ANIMACIJI KADA JE DOSHAO "SIN"!!!! Bio bih zahvalan ako mozete da mi date odgovor da barem odgledam kraj one patnje shto sam igrao!!! poz i take care ! Quote "Ni kurve me ne vole" Da li sanjash da te plodi Bekam!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Ajajajaj, 1-6? Na shta li to lichi? Pritom prvenstveno mislim na igrivost, a potom i na grafiku... Ja hocu ove malko novije da igram. Make it work, Krukore!!! Or else... ← Pogledaj ovo: http://www.emulationgalaxy.co.yu/editorial...alfantasy-1.php Prilicno fino kompajliran tekst o FF igrama. Ja sam igrao FFVII i FFVIII naPC-u, FFIX na PS emulatoru, a malo sam i igruckao prethodne delove na SNES emulatoru za PocketPC. Za FFX i FFX-2 za sada moras da imas PS2, emulacija je jos uvek u povoju i nece skoro dostici upotrebljiv nivo Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 ^ Hvala za info. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bhcshoz Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Nije Losa 9-ka samo sto igras sa kepecima,ali prica je odlina i grafika je bolja od pretkodnika.Simstem borbe je isti,ali magije i skilovi se uce ekipovanjem itema a aktiviras ih ekipovanjem nekih dijamanata koje dobijas sa nivoom.Sta reci squaresoft. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) Ma IX ima najgori gameplay od svih. Nije bitno to što imaš kepece, pa u VII imaš ljude bez nosa , ali opet je VII neprevazidjena po pitanju gameplaya. A po pitanju grafike, ne znam, meni je VIII lepša od IX. O priči i da ne govorim. Elem, da li je neko od vas igrao Vandal Hearts? Čisto da napomenem da kad predješ igricu na kraju ono ending title, imate pesmu otpevanu na hrvatskom :) Edited January 8, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Opet ja na ovoj temi . Elem, mene zanima da li neko ima FFVII ili VIII za PC? Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Mene interesuju zadnji delovi za PSX... osmica i devetka valjda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Elem, da li je neko od vas igrao Vandal Hearts? Čisto da napomenem da kad predješ igricu na kraju ono ending title, imate pesmu otpevanu na hrvatskom :) ← NAJBOLJA IGRA KOJU SAM IKADA IGRAO NA SONIJU 1!!! Jaooooo Vandal Hearts ... Na moru u 4. razredu osnovne sam kupio masku istu ko Amon ... onako zhuckastu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts