exile Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Jao kako cemo biti ponosni na 'te kad polozis taj prijemni za srednju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 cim krenes sa poslom zoves nas sve u paketu na neku celebriti zhurku... i obezbedi za svakog po 1-2 zdravuljice poznate... da ne dodje do hejta i prepirki po kojima su rur-ovci poznati :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Drugi zadatak nam je bio na sami smislimo sta se to iznenadjujuce desilo na koncertu Prodigy-a pa je si'l im rekao kako je bila racija vodjena brankom kockicom u kostimu betmena o.0 inache, javi odma rezultate!! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 22, 2005 Author Report Share Posted October 22, 2005 samo feget? kad javljaju rezultate? ← Fu bitch. U toku sl. nedelje. cim krenes sa poslom zoves nas sve u paketu na neku celebriti zhurku... i obezbedi za svakog po 1-2 zdravuljice poznate... da ne dodje do hejta i prepirki po kojima su rur-ovci poznati :D ← Naravno. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 pa je si'l im rekao kako je bila racija vodjena brankom kockicom u kostimu betmena o.0 inache, javi odma rezultate!! Ahahah ... to bi ih sigurno oborilo s nogu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Aaaa, pa lepo...koliko sam skapirao, lepe su ti shanse . Srecno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 eeeej ljudi pa zeki je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Vreme je za otvaranje RUR Hall of Fame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ma provalio sam ga!!! hoce da se ufura na tv jer se lozi na anu mihajlovsku. ali imam jednu novodt za tebe: PROMASIO SI TELEVIZIJU!!! Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 (edited) hotju ja da budem voditelj umesto zekia....v___< Edited October 23, 2005 by tibor~! Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 gl... e kako je dobra ona Milica...jedina normalna riba na b92...;) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 ma provalio sam ga!!! hoce da se ufura na tv jer se lozi na anu mihajlovsku. ali imam jednu novodt za tebe: PROMASIO SI TELEVIZIJU!!! ← Ma jok, znam Anu. hotju ja da budem voditelj umesto zekia....v___< ← Ne moze. mrs kucko :PpP gl... e kako je dobra ona Milica...jedina normalna riba na b92...;) ← Tnx, ali ima i drugih dobrih. Nisu voditeljke ;))) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 tek da znate, one sto se nalaze ispred ekrana su dobre, a one sto se nalaze ispred direktorove kancelarije su jos bolje govorim iz iskustva Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Ti si bio jedna od tih ispred?? Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ne, zapravo, ja sam cesto odlazio do dise, namerno sam pravio sranja samo da bih prolazio pored sekretarica. dise su obicno sastancile, sekretarice se smarala pa sam ih malo zabavljao. xexe Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Pa nishta kolega nek ti je sa srecom , Ja sam poslao konkurs za MTV adria Pa Ono aj i meni wishujte luck poshto , zekiju je pomoglo pa ono....E Zeki idemo da izveshtavamo sa playboy tuluma i tako ti radovi ^^ Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 Pa nishta kolega nek ti je sa srecom , Ja sam poslao konkurs za MTV adria Pa Ono aj i meni wishujte luck poshto , zekiju je pomoglo pa ono....E Zeki idemo da izveshtavamo sa playboy tuluma i tako ti radovi ^^ ← Ne seri. E brake ya leg !!!! ;) Mada sam cuo za Adriu da su 2 vec bookirana i da je jedan onaj sa B92 sa zulufima. Za drugo mesto ne znam. A za ova 2 valjda prave konkurs. E taman onda Juiceru kada se budemo negde nasli NS ili BG ili London ono svi nas gledaju, kao poznati smo ribe nas jure.... :SSS Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Adriu da su 2 vec bookirana i da je jedan onaj sa B92 sa zulufima Ninoslav je vec izvrsni producent MTV Adria ... ili se nece uopste baviti poslom voditelja, ili je "van konkurencije" sto se tiche tog konkursa. Ali u svakom slucaju, po ugledu na trenutne MTV adria voditelje, sigurno ce izabrati sve devojke, osim ako se ne umuva jedan gej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Hteo ja da se prijavim za to al punim 18 nesto malo posle isteka roka za konkurs :(( BTW. nisam gay al bi da idem za dz na ibizu i ti fazoni :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ti bi imao i šanse, reče da si rasta.. naravno, kao pogejeni rasta bi ih rasturio sve.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Da skinem koju kilu da se utegnem hmmm pa mozda bih mogao malo da se ugejim dok me ne prime a onda da se vratim na staro :)) steta za rok samo :)al oticicu da se prijavim,mozda mi pogledaju kroz prste :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ...al oticicu da se prijavim,mozda mi pogledaju kroz prste :) ← ili kroz dredove Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Kroz ovo cebe..nema sanse :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 hotju ja da budem voditelj umesto zekia....v___< ← Mozda bi , da si prijavio svoju guzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 pa sto me ti nisi prijavio...^__? Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts