byp_ Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 (edited) http://www.sprezzatura.it/Arte/Arte_UFO_2.htm manastir decani. nije fora. moj tata video svojim ocima u, jelte, decanima. vise puta. stavite samo na stranici search za rec decani, i nacicete slike na koje mislim. Edited October 16, 2005 by byp_ Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 ^^Jeste da sam skeptican prema ovakvim stvarima, ali ovo je vec zvanicno Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 ja to pevam vec 2-3 godine Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 ja to pevam otkad sam provalio da sam genije! ( skromna izjava zar ne ) , inache treba prochitati i " bogovi su bili astronauti" za bolji uvid u sve ovo Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 mislim da sam i citao... ili mi je neko prepricao knjigu Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Hmmm, glup sam Necu da kazem da sam ateista, a nisam ni bash neki vernik, aj neko da mi objasni u chemu je ovde zavera... Kapiram neshto sunce, mesec ovo, ono, ali shta sa tim ? Zamolio bih kreatora topica da malo uputi posetioce foruma kako bi i ostali mogli da se ukljuche u diskusiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 na jedno 20 mesta se spominje UFO u linku Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Ono može predstavljati svašta,tako da su ufo zaluđenici videli male zelene u svemu tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 aaaaa Ma glupost i nechija besposlica ako mene pitate, a znam da me ne pitate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 E pa prc ja parlam italijanski pa sam sve pokapirao :))) Ma ne kazu nista pametno samo se neki likovi tripuju al to smo(ste) zakljucili i bez poznavanja italijanskog jezika :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 klasika.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 A mora neko i ovo da pishe nisam skapirao sve al jesam par stvari. Mislim da ova prpaganda to nije istina :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Brate vidi se da to predstavlja sunce i mesec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Ovo je smesno ko crtani :) El znate na sta em ovo podeseca, na ovaj vic: Leze muz i zena u krevetu i neseto razmisljaju pre nego sto treba da zaspe. Misli zena: Nije me ni pogledao veceras mozda me vise ne voli? Ne ne kako mogu tako da mislim verovatno su ga pritisle brige pravi planove za nasu finansisku buducnost, sta cemo sa decaom & stuff Misli muz: Kako li ona muva stoi naglavacke na plavonu? :) E tako i mi isto mislilimo cuda muda a ona slikar se samo "odradio" sa nekom "brljom" i nije imao pametniju ideju kako da popuni prostor pa eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Pazite moj nick nema nikakve veze sa mojim religijskim opredeljenjem.Ja verujem u moc diktatora i vojnu moc...Inace ja sam se bavio proucavanjem Inki i Maja tj naroda koji su ziveli na prostoru juzne i severne amerike...I naravno postoje legende i crtezi a i ti narodi su verovali da su im bogovi vazemaljci.Jel znate za ono pleme u africi koje je znalo tacan polozaj planete Sirijus b koja u to vreme jos nije bila otkrivena(zbog slabe opreme).A za nju su znali vekovima... A u jednoj knjizi koja je nadjena u Kleokcaklu(mislim da je tako nesto glavni grad) postoji i proca zasto su bogovi napustili zemlju...Dada bas onda kad je oganj padao na zemlju(tj explodirala planeta x) otisli su da nam spasu planetu i poginuli ali su izgleda uspeli...A sto se tice hriscanstva imam isto misljenje kao i za islam....I sve ostale religije sveta...To je oruzje za manipulisanje masom... Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 e satano, leba mi, uopste mi nisi jasan. smatras da su verodostojni zapisi starih Indijanaca koji su smatrali Bogove vanzemaljcima, dok ti Stari, Novi Zavet i Kur'an izgledaju kao "opijum za narod". po cemu verujes jednima a ne drugima? tom logikom SVAKA religija sluzi manipulisanju masa, pa i one prastare. bar je tako Marks rekao. kazu Inke i Maje da su bogovi izginuli (aj' nisu besmrtni, jer su vanzemaljci) spasavajuci zemlju od ognja koji je padao. Hriscani kazu da je Bog poslao sina da otkupi grehe covecanstva svojom patnjom, pa je i on umro. zajednicko za obe religije je zrtva, ali se razlikuju u stvarima koje se spasavaju (materijalno i duhovno). poenta svega je da prihvatajuci bilo koji koncept bozanskog gubis svaki argument da tvrdis da su ostale religije izmisljotina. onda se sve svodi na veru (u Astronauta, Manitua, Alaha, Boga, Zevsa,...), a kad si na tom polju, obicna logika argumentacije ne vazi. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 zemljo otvori se Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Deniken prochitan davno....verujem Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Pazite moj nick nema nikakve veze sa mojim religijskim opredeljenjem.Ja verujem u moc diktatora i vojnu moc...Inace ja sam se bavio proucavanjem Inki i Maja tj naroda koji su ziveli na prostoru juzne i severne amerike...I naravno postoje legende i crtezi a i ti narodi su verovali da su im bogovi vazemaljci.Jel znate za ono pleme u africi koje je znalo tacan polozaj planete Sirijus b koja u to vreme jos nije bila otkrivena(zbog slabe opreme).A za nju su znali vekovima... A u jednoj knjizi koja je nadjena u Kleokcaklu(mislim da je tako nesto glavni grad) postoji i proca zasto su bogovi napustili zemlju...Dada bas onda kad je oganj padao na zemlju(tj explodirala planeta x) otisli su da nam spasu planetu i poginuli ali su izgleda uspeli...A sto se tice hriscanstva imam isto misljenje kao i za islam....I sve ostale religije sveta...To je oruzje za manipulisanje masom... ← svaka chast! konachno istomishljenik, vetj sam pocheo luditi e satano, leba mi, uopste mi nisi jasan. smatras da su verodostojni zapisi starih Indijanaca koji su smatrali Bogove vanzemaljcima, dok ti Stari, Novi Zavet i Kur'an izgledaju kao "opijum za narod". po cemu verujes jednima a ne drugima? tom logikom SVAKA religija sluzi manipulisanju masa, pa i one prastare. bar je tako Marks rekao. kazu Inke i Maje da su bogovi izginuli (aj' nisu besmrtni, jer su vanzemaljci) spasavajuci zemlju od ognja koji je padao. Hriscani kazu da je Bog poslao sina da otkupi grehe covecanstva svojom patnjom, pa je i on umro. zajednicko za obe religije je zrtva, ali se razlikuju u stvarima koje se spasavaju (materijalno i duhovno). poenta svega je da prihvatajuci bilo koji koncept bozanskog gubis svaki argument da tvrdis da su ostale religije izmisljotina. onda se sve svodi na veru (u Astronauta, Manitua, Alaha, Boga, Zevsa,...), a kad si na tom polju, obicna logika argumentacije ne vazi. ← treba samo zamisliti shta bi bilo da nema religije, recimo 10 zapovesti. jedino shto bi te sprechavalo da ubijesh choveka, bi bio zakon, znachi nema visheg suda ni nishta, samo nachin kako izbetji zatvor. A u postojanju zhivota na drugim zemljama nema nishta bozhanstveno. Naravno da bi primitivni ljudi, videvshi neshto shto ne razumeju, pripisali "bozhanstvu". Vanzemaljci bi bili odgovor na poreklo njihovog nastanka koji primitivni ljudi nisu mogli razumeti. Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Sace da ode tema u kurac ali moram @Therion: Izvini el ti postujes 10 bozih zapovesti? Evo ja cu da ti kazem ne nepostujes ih! Jer si 100% "ukrao" ili OS ili muziku ili filmove koje imas na hardu. I sta sada? A da li ti pada na pamet da roknes nekoga na ulici iz cista mira? Pa naravno da ne... Tako da i sa tih 10 bozih imaju isti uticaj na ljude da budu posteni i dobri ko i onaj paket pefeksa u mom kupatilu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 sto se tice hriscanstva imam isto misljenje kao i za islam....I sve ostale religije sveta...To je oruzje za manipulisanje masom... ← Svaka cast stvarno pametno...to je i moja teorija vec dugo godina...Smisljen je savrsen nacin da se manipulise nacijama...90% ratova se vodi na verskoj osnovi.. Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Satan i misticx imate jos jednog istomisljenika :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Moj stav je: ne postoji chovek koji ni u shta ne veruje, chak i onaj koji govori da je ateista veruje u nauku i nada se da ce nauka objasniti to shto on ne moze da razume trenutno. Ljudi josh uvek nisu dostigli (i pitanje je da li ce ikada dostici) takav nivo svesti da bi mogli da razumeju to shto se deshava u njima i oko njih. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Naravno covek mora u nesto da veruje...eto ja verujem u sebe.Jbg nekima to mozda zvuci glupo al tako je Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 treba samo zamisliti shta bi bilo da nema religije, recimo 10 zapovesti. jedino shto bi te sprechavalo da ubijesh choveka, bi bio zakon, znachi nema visheg suda ni nishta, samo nachin kako izbetji zatvor. A u postojanju zhivota na drugim zemljama nema nishta bozhanstveno. Naravno da bi primitivni ljudi, videvshi neshto shto ne razumeju, pripisali "bozhanstvu". Vanzemaljci bi bili odgovor na poreklo njihovog nastanka koji primitivni ljudi nisu mogli razumeti. ← nisam ovo imao u vidu pricajuci o konceptu vere/Boga/Bogova, ali: 1. treba razlikovati religiju i veru 2. kada ne bi bilo vere, nasilje bi bi bilo zakon (zakon jacega), prosto logicki sto niko ne bi imao razloga da prasta/trpi/okrece drugi obraz 3. stare mnogobozacke (astronautske) religije se razlikuju od modernih monoteistickih sustinski po shvatanju Boga-tvorca (npr. Inke su, zbog svog stepena kulture smatrali astronaute bozanstvima, ali Hriscani veruju u Boga koga nisu videli, ali ga "osecaju"). 4. nisam znao da ima ovoliko sledbenika marksisticke dijalektike na ovom forumu. Sace da ode tema u kurac ali moram @Therion: Izvini el ti postujes 10 bozih zapovesti? Evo ja cu da ti kazem ne nepostujes ih! Jer si 100% "ukrao" ili OS ili muziku ili filmove koje imas na hardu. I sta sada? A da li ti pada na pamet da roknes nekoga na ulici iz cista mira? Pa naravno da ne... Tako da i sa tih 10 bozih imaju isti uticaj na ljude da budu posteni i dobri ko i onaj paket pefeksa u mom kupatilu... ← 2. kada ne bi bilo vere, nasilje bi bi bilo zakon (zakon jacega), posto logicki niko ne bi imao razloga da prasta/trpi/okrece drugi obraz uostalom 10 bozjih zapovesti su temelj moralnosti hriscanske civilizacije i utkani su u pravo. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts