Jump to content

obrati paznju

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ovo je smesno ko crtani :) El znate na sta em ovo podeseca, na ovaj vic:

Leze muz i zena u krevetu i neseto razmisljaju pre nego sto treba da zaspe.

Misli zena: Nije me ni pogledao veceras mozda me vise ne voli? Ne ne kako mogu tako da mislim verovatno su ga pritisle brige pravi planove za nasu finansisku buducnost, sta cemo sa decaom & stuff

Misli muz: Kako li ona muva stoi naglavacke na plavonu?

:)

E tako i mi isto mislilimo cuda muda a ona slikar se samo "odradio" sa nekom "brljom" i nije imao pametniju ideju kako da popuni prostor pa eto...

Pazite moj nick nema nikakve veze sa mojim religijskim opredeljenjem.Ja verujem u moc diktatora i vojnu moc...Inace ja sam se bavio proucavanjem Inki i Maja tj naroda koji su ziveli na prostoru juzne i severne amerike...I naravno postoje legende i crtezi a i ti narodi su verovali da su im bogovi vazemaljci.Jel znate za ono pleme u africi koje je znalo tacan polozaj planete Sirijus b koja u to vreme jos nije bila otkrivena(zbog slabe opreme).A za nju su znali vekovima...

A u jednoj knjizi koja je nadjena u Kleokcaklu(mislim da je tako nesto glavni grad) postoji i proca zasto su bogovi napustili zemlju...Dada bas onda kad je oganj padao na zemlju(tj explodirala planeta x) otisli su da nam spasu planetu i poginuli ali su izgleda uspeli...A sto se tice hriscanstva imam isto misljenje kao i za islam....I sve ostale religije sveta...To je oruzje za manipulisanje masom...

Олимпијске игре на РУРу

e satano, leba mi, uopste mi nisi jasan.

smatras da su verodostojni zapisi starih Indijanaca koji su smatrali Bogove vanzemaljcima, dok ti Stari, Novi Zavet i Kur'an izgledaju kao "opijum za narod". po cemu verujes jednima a ne drugima?

tom logikom SVAKA religija sluzi manipulisanju masa, pa i one prastare. bar je tako Marks rekao.

kazu Inke i Maje da su bogovi izginuli (aj' nisu besmrtni, jer su vanzemaljci) spasavajuci zemlju od ognja koji je padao. Hriscani kazu da je Bog poslao sina da otkupi grehe covecanstva svojom patnjom, pa je i on umro. zajednicko za obe religije je zrtva, ali se razlikuju u stvarima koje se spasavaju (materijalno i duhovno).

poenta svega je da prihvatajuci bilo koji koncept bozanskog gubis svaki argument da tvrdis da su ostale religije izmisljotina. onda se sve svodi na veru (u Astronauta, Manitua, Alaha, Boga, Zevsa,...), a kad si na tom polju, obicna logika argumentacije ne vazi.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Pazite moj nick nema nikakve veze sa mojim religijskim opredeljenjem.Ja verujem u moc diktatora i vojnu moc...Inace ja sam se bavio proucavanjem Inki i Maja tj naroda koji su ziveli na prostoru juzne i severne amerike...I naravno postoje legende i crtezi a i  ti narodi su verovali da su im bogovi vazemaljci.Jel znate za ono pleme u africi koje je znalo tacan polozaj planete Sirijus b koja u to vreme jos nije bila otkrivena(zbog slabe opreme).A za nju su znali vekovima...

A u jednoj knjizi koja je nadjena u Kleokcaklu(mislim da je tako nesto glavni grad) postoji i proca zasto su bogovi napustili zemlju...Dada bas onda kad je oganj padao na zemlju(tj explodirala planeta x) otisli su da nam spasu planetu i poginuli ali su izgleda uspeli...A sto se tice hriscanstva imam isto misljenje kao i za islam....I sve ostale religije sveta...To je oruzje za manipulisanje masom...

svaka chast! konachno istomishljenik, vetj sam pocheo luditi

e satano, leba mi, uopste mi nisi jasan.

smatras da su verodostojni zapisi starih Indijanaca koji su smatrali Bogove vanzemaljcima, dok ti Stari, Novi Zavet i Kur'an izgledaju kao "opijum za narod". po cemu verujes jednima a ne drugima?

tom logikom SVAKA religija sluzi manipulisanju masa, pa i one prastare. bar je tako Marks rekao.

kazu Inke i Maje da su bogovi izginuli (aj' nisu besmrtni, jer su vanzemaljci) spasavajuci zemlju od ognja koji je padao. Hriscani kazu da je Bog poslao sina da otkupi grehe covecanstva svojom patnjom, pa je i on umro. zajednicko za obe religije je zrtva, ali se razlikuju u stvarima koje se spasavaju (materijalno i duhovno).

poenta svega je da prihvatajuci bilo koji koncept bozanskog gubis svaki argument da tvrdis da su ostale religije izmisljotina. onda se sve svodi na veru (u Astronauta, Manitua, Alaha, Boga, Zevsa,...), a kad si na tom polju, obicna logika argumentacije ne vazi.

treba samo zamisliti shta bi bilo da nema religije, recimo 10 zapovesti. jedino shto bi te sprechavalo da ubijesh choveka, bi bio zakon, znachi nema visheg suda ni nishta, samo nachin kako izbetji zatvor. A u postojanju zhivota na drugim zemljama nema nishta bozhanstveno. Naravno da bi primitivni ljudi, videvshi neshto shto ne razumeju, pripisali "bozhanstvu". Vanzemaljci bi bili odgovor na poreklo njihovog nastanka koji primitivni ljudi nisu mogli razumeti.

Sace da ode tema u kurac ali moram

@Therion: Izvini el ti postujes 10 bozih zapovesti? Evo ja cu da ti kazem ne nepostujes ih!

Jer si 100% "ukrao" ili OS ili muziku ili filmove koje imas na hardu. I sta sada? A da li ti pada na pamet da roknes nekoga na ulici iz cista mira? Pa naravno da ne... Tako da i sa tih 10 bozih imaju isti uticaj na ljude da budu posteni i dobri ko i onaj paket pefeksa u mom kupatilu...

sto se tice hriscanstva imam isto misljenje kao i za islam....I sve ostale religije sveta...To je oruzje za manipulisanje masom...

Svaka cast stvarno pametno...to je i moja teorija vec dugo godina...Smisljen je savrsen nacin da se manipulise nacijama...90% ratova se vodi na verskoj osnovi..

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

Moj stav je: ne postoji chovek koji ni u shta ne veruje, chak i onaj koji govori da je ateista veruje u nauku i nada se da ce nauka objasniti to shto on ne moze da razume trenutno. Ljudi josh uvek nisu dostigli (i pitanje je da li ce ikada dostici) takav nivo svesti da bi mogli da razumeju to shto se deshava u njima i oko njih.

А в чем сила, брат?

treba samo zamisliti shta bi bilo da nema religije, recimo 10 zapovesti. jedino shto bi te sprechavalo da ubijesh choveka, bi bio zakon, znachi nema visheg suda ni nishta, samo nachin kako izbetji zatvor. A u postojanju zhivota na drugim zemljama nema nishta bozhanstveno. Naravno da bi primitivni ljudi, videvshi neshto shto ne razumeju, pripisali "bozhanstvu". Vanzemaljci bi bili odgovor na poreklo njihovog nastanka koji primitivni ljudi nisu mogli razumeti.

nisam ovo imao u vidu pricajuci o konceptu vere/Boga/Bogova, ali:

1. treba razlikovati religiju i veru

2. kada ne bi bilo vere, nasilje bi bi bilo zakon (zakon jacega), prosto logicki sto niko ne bi imao razloga da prasta/trpi/okrece drugi obraz

3. stare mnogobozacke (astronautske) religije se razlikuju od modernih monoteistickih sustinski po shvatanju Boga-tvorca (npr. Inke su, zbog svog stepena kulture smatrali astronaute bozanstvima, ali Hriscani veruju u Boga koga nisu videli, ali ga "osecaju").

4. nisam znao da ima ovoliko sledbenika marksisticke dijalektike na ovom forumu. [:)]

Sace da ode tema u kurac ali moram

@Therion: Izvini el ti postujes 10 bozih zapovesti? Evo ja cu da ti kazem ne nepostujes ih!

Jer si 100% "ukrao"  ili OS ili muziku ili filmove koje imas na hardu. I sta sada? A da li ti pada na pamet da roknes nekoga na ulici iz cista mira? Pa naravno da ne... Tako  da i sa tih 10 bozih imaju isti uticaj na ljude da budu posteni i dobri ko i onaj paket pefeksa u mom kupatilu...

2. kada ne bi bilo vere, nasilje bi bi bilo zakon (zakon jacega), posto logicki niko ne bi imao razloga da prasta/trpi/okrece drugi obraz

uostalom 10 bozjih zapovesti su temelj moralnosti hriscanske civilizacije i utkani su u pravo.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.