<|BpM|> Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Shta mislite o njima I koja je vratolomija najbolja ?? Quote Bitch,I live in a FUCKING trash can !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 ne mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 AyS said: ne mislim Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
<|BpM|> Posted October 10, 2005 Author Report Share Posted October 10, 2005 (edited) To shto ti ne mislish nije moj problem ... Edited October 10, 2005 by <|BpM|> Quote Bitch,I live in a FUCKING trash can !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Prvo shto sam pomislio - "koje su ovo budale!" A onda sam shvatio da ima ljudi koji to gledaju, pa sam promenio mishljenje - "kada sa ovakvim budalashtinama mogu da se zaradjuju pare, kuda li ovaj svet ide?!?" Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Hi, my name is Johny Knoxwille and you are watching Jackass. Do jaja. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 sta da mislim..gomilu ljudi koje od sebe prave bolide ... ince skoro sam poceo da gledam i onaj show " punk'd " na b92.. i vise mi se dopada taj rad :) Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
<|BpM|> Posted October 10, 2005 Author Report Share Posted October 10, 2005 Ma ima vishe emisija u kojima se pojavljuju razni likovi . Viva La Bam Wild Boyz Jackass i druge sve su to emisije jednog drushtva . Quote Bitch,I live in a FUCKING trash can !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 da samo sto je Viva La Bam mnogo bolja od ostalih bar meni a inace mi je i ona shit nevolim ta sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Quote Ma ima vishe emisija u kojima se pojavljuju razni likovi . Viva La Bam Wild Boyz Jackass i druge sve su to emisije jednog drushtva .do jaja jackass se raspao. nastali su viva i wild gledam iskljuchivo one crazy monkey.dont do this at home:D Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Kreteni svakako jesu,al umeju da me zasmeju ponekad. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 debili...ima par dobrih....ali kad sam gledao jednu zamalo peglu nisam bacio....lik je pojeo ziva java...sunke...sira...ovo...ono.....i sve to izpeglirao u tiganj...isprzio i pojeo...znaci zasu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Meni je bilo do jaja kad vozi kao bajs,al onaj sto ima sediste za dete pozadi.Nazad stavio lutku i kao ide kroz grad i prospe se po sred trotoara,a ono svi ljudi panika odma dete,jao dete.I tako,na kraju to dete degazira u vis a ljudi ne veruju... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 kakav jackass, crazy monkey rula;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 ti BPM ko da si pao s marsa hiljadu puta smo raspredali price o svim emisijama tog tipa.. Quote Ivan_ said: gruja novi alen Ivan said: ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Ludaci nishta vise !!!! NO COMMENT !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Quote kakav jackass, crazy monkey rula;)) Kad obuce jaknu na +25 napolju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 dobra je ona fora kad visi na konopcu,u gacama ima meso, a ispod aligatori...lik je umro od straha:) nije lose ni ono kad je provukao glistu kroz nos,a onda je izbacio kroz usta...sto je najveca fora glista je ostala ziva,i nastavila svoj bedni zivot puzeci... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Quote Kad obuce jaknu na +25 napolju :))reci, koji likovi:) e za tako neshto treba imati muda. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 btw.stijo, deder skini one filmice sa malopredjashnjeg linka:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ma ne kenjaj:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 AyS said: ne mislim ← taj rad ! Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 MTV je retardirana i podla televizija i skoro cela produkcija je mala prodavnica uzasa. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 ahaha,ali u crazy moneyu je najjache kad ih puknu emocije,pa krenu da se grle kao aj izdrzhi,mozhesh ti to! uistinu je najbolja epizoda ujedno i prva(valjda) kad preskachu stepenice:D Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Quote MTV je retardirana i podla televizija i skoro cela produkcija je mala prodavnica uzasa.kao i NBS;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts