Guest Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 pa ništa onda, najbolje da ti obučemo čistu belu košulju i da ti damo da gledaš crtaće po ceo dan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 kako se ovaj bole odmah javi cim se pomene asimov, strasno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 ...u vreme cara Dushana je bilo par manjih sukoba sa Turcima i oba puta su nas izgazili...zato je Dushan hteo da pravi hriscansku alijansu sa Mlecanima i Ugarima vs Turaka, ali nije poziveo dovoljno... ← pa to izgazili nas je relativno posto su to bili susreti jako malih odreda, u jednom od ta 2 susreta su poklali nase vitezove koji su na konjima krenuli da ih jure po sumi, uzbrdo... U vreme carevine Srbija je bila jedna od 2 najjace sile u Evropi, pored Ceske. eh cuvena alijansa sa mlecanima... Dusku trebali brodovi pa im trazio a ovi nisu bili odusevljeni bas, sta da se radi. @topic kapiram da bi mi najteze bilo na samom pocetku da odlucim da li bi isao u proslost ili buducnost. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 (edited) Bez obzira sto ne verujem da je put u proslost moguce ostvariti postoji veliki broj istoriskoih dogadjaja koje bih voleo pogledati Gradjenje piramida,Hanibalov prelazak preko Alpa,Samurajske dvoboje.... Ali najradije bih se vratio u kraj osamdesetih i pocetak devedesetih da ubacim koju devizu u banke sa visokim kamatama i naravno iz svake banke izvadim pare na vreme hehehhehe Edited October 7, 2005 by Cell Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 (edited) ah kraj osamdesetih, bah zar nije lepse otici 70tih u ameriku? free love :) flower power :) mmmm vec mogu da se zamislim... izgledao bi kao gasha sa mog avatara :) Edited October 7, 2005 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 ladno sam tek sada video da je to gasa... Gaston ftw Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 lele...kolk postova... mrzi me sad da citam shta ste filozofirali... al meni licno lezi neko vreme tipa... 1000+ bilo gde skoro u evropi... jedno 20-40 ljudi svoj mali dvorac... tj outpost, pa ko vishe plati za taj rat/bitku smo njemu na raspolaganju... il... isto 1100+ ogromna macekanja, kilt, black ale, divljeg konja, i sloboduuu... :) hmmm vec je isfurano mada jedna od zelja mi je da odem/vidim/ i da se borim ~480p.n.e kad je bila bitka kod termopila, da cujem recenicu... kad je neki tracanin noc pred bitke doshao kod spartanaca i da im je rekao da imaju tolko lukonosha da kad odapnu strele, pomracuju sunce... a na to rece jedan spartanac... "dobro je, jer tako cemo se u hladu boriti" aaaa evil.:) "Putniche, kad stignesh Spartancima reci da padosmo verni njihovim zakonima." ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 e sad... zasto hejteri stop? pa zato sto necu komentare vidi ga klinac, samo deca razmisljaju o tome i slicno. Tema je sasvim normalna, ako nemate zelju da odgovarate na topic samo ga prskocite, hvala :) ← Dobro je da si naglasio, zamalo da napi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 "putnice, kad stignes u spartu reci da smo ovde pali pokoravajuci se njenim zakonima"...migsa the true warrior:)...ima previshe zanimljivih trenutaka u istoriji koje bi vredelo posetiti...a s obzirom da istoriju relativno poznajemo ishao bih u buducnost:)...jebiga, coveku ce ucek biti krivo sto ne zivi u nekom drugom vremenu i ne moze da vidi neke stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Ишао бих у средњовековну Србију и просвећивао. У средњовековној Србији пред њен пад под турке није било ни основних школа, а мађари су свој први универзидет основали 1389, док смо се ми гањали по Косову, а чеси 1355, онда када само остали без цара. Западне државе су универзитете имале много раније. Математику урадите сами :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 nisu to bili univerziteti na koje je mogao da dođe kmet milovan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 nisu to bili univerziteti na koje je mogao da dođe kmet milovan.. ← Ako cemo detalje, onda reci da ni danas bash ne mozhesh gde zhelish, chak ni na svome. A od prosvecenju da ni ne pokrecemo temu. A to, ko je gde bio, je beznachajno. Samo je potrebno baciti pogled gde si i kako zhivish sada, a gde drugi. E da, ako vec iznosimo zhelje, Japan oko 15. veka. Najinteresantnije razdoblje, niti previshe ratova, niti premalo deshavanja. A ulica crvenih fenjera, chajdzinica, ronina i umetnosti koliko ti volja 'oce. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 naravno, to stoji, kao i to da smo jadni a da oni nisu. međutim, ja razloge za to ne vidim toliko u nedostatku obrazovanja, jer ono ni u tim zemljama nije bilo dostupno raji, nego u nekim drugim stvarima koje bi ovde bile offt. a to za japan u 15. veku je jako lepa ideja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Prvo u 5000tu ili 10000tu, da pokupim neku extremnu tehnologiju....ako su otkrili tehnologiju besmrtnosti onda se vratjam u recimo 5000bc ili mozda ranije (tj manje) pa kretjem svoju imperiju kao gospodar celog sveta (zbog jelte drage li mi tehnologije) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 zar nije lakse da se vratis 500 godina unazad i da potrazis grofa vlada tepesa? :> Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 kako se ovaj bole odmah javi cim se pomene asimov, strasno:) ← on nam dakle dodje nesto kao pavlovljev pas. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Kao sto vec neko rece prvo bih otisao u buducnost da pronadjem eliksir za besmrtnost...onda bi se vratio u proslost ..znaci pre nekih ~5000dina...Zavladao celim svetom(ali ne na neki varvarski nacin)..Znaci na foru koliko radis toliko zaradis..a osobe koje oce leba bez motike i jos palamude(tipa poslanici skupstine i ostali politicari)e njih bi gole poslao u Sibir da traze dijamante ili tako nesto...unistio bih (tj ne bi dozvolio da se razviju) smrdljive religije(pogotovo balijsku)..i tako dalje i tako blize da ne smaram...e da jos nesto a Kolumbu bih polomio p**ku radoznalu:)).... Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Voleo bi da se vratim u Teslino vreme da opikamo nekakav basket. Zasto? Jebem li ga... Divim se basketu, a volim da pikam Teslu. Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 otisao bi u proslost ( kad se clinton rodio ) i odma bi ga ubio ... :D a da isto tako bi ubio i Hitlera .. mater im..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 otisao bi u proslost ( kad se clinton rodio ) i odma bi ga ubio ... :D a da isto tako bi ubio i Hitlera .. mater im..... ← nisam siguran da bi nesto promenio u oba slucaja Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 bilo bi zanimljivo zakinuti hitlera, ko zna u kom smeru bi se razvijala situacija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 bez hitlera bi nemačka možda i pobedila u neminovnom ratu.. što, ako se ne bi svejedno rodio fašizam (a verovatno bi), nama ne bi uopšte smetalo.. [deda na kalemegdanu]nama treba neki nemac da napravi malo reda[/deda na kalemegdanu] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Ma hitler je samo ocistio visak Jevreja... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 bez hitlera bi nemačka mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 moguće, moguće.. a u toj kombinaciji bi skoro sigurno pobedili u ratu, ako bi do njega uopšte došlo.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts