ch1zra Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 hmz... postoji sansa da mi upadne da odradim neki sajt za lokalnu radio stanicu.. sve u svemu, moj skill nije na nekom zavidnom nivou, i ja sam toga svestan, pa me samo interesuje koliko para bi smeo da im trazim ? ja sam kontao oko 50 yura... btw, ako neko pomisli da flejmuje, nek ostavi to za neki topik u zablama... pitam cisto sto me interesuje... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Koliko kapiram site naplacujesh prema kolichini stranica, dizajnerske posvecenosti kao i sredjivanju samog koda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Definisi to nije na zavidnom nivou? E da otkricu ti jednu tajnu ne dobija vise para onaj ko to bolje uradi nego ondaj ko proda bolju pticu i ima muda da lepo naplati... 50 e je ok za neki manji sajt oceni situaciju kakva je i ako si dobar "zovla" mozes i vise da uzmes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 ccc , samo ti trazhi 50e, sve ispod toga bi bilo podcenjivanje sebe ... ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 ne ozbiljno ako vec radis onda radi i ne uzimaj nista ispod recimo 200e kad pogledas ko sve pravi sajtove i kolko naplacuje Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 @ stator pa recimo da je ovo neki moj nivo : http://www.uptheirons.co.sr/ doduse, ovo je skroz bez slika, posto me je za svoje mrzelo da se cimam sa slikama... a mislim da sam u stanju da odradim skroz pristojnu prezentaciju... @ phantomq ne bi da trazim nekih 200 yura, pa da me odjebe u startu... illi jos gore da mi zatrazi neka cuda/muda, tipa forumi ili tako nesto sa cime se nikad nisam cimao... hmz... trazicu 70 E Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Prvo treba da sednes i vidis da li hoces da formiras cenu po kompletnom poslu ili po broju stranica, kao sto vec neko spomenu. Ja licno (ne vezano za dizajn) vise volim varijantu odredjivanja cene i onda kao to je to, u sklopu cene imas kompletan posao, glupo mi je nekako da se broji po stranicama, grafici i ne znam sta. To je zapravo glupo kada sednes i razmislis za sta sve uzimaju dodatne pare ljudi. E sad oko cene, 50 evra je po meni recimo sasvim ok. Fazon je u tome da ispod toga ne treba da ides jer si onda neozbiljan i bolje zapravo da im uradis za dzabe u tom slucaju :) Maksimum na koji treba da ides ako ti bas daju neki tezak posao je 100 evra. Da se razumemo, profi dizajneri i slicno uzimaju daleko vise od toga, ali moras racunati da ti nisi profi dizajner, ili barem tako delujes s obzirom na post koji si napravio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 pa recimo da je ovo neki moj nivo : http://www.uptheirons.co.sr/ Hm, da se ispravim, trazi im 20 evra :> Salim se, zapravo, oko onog bannera, nisam znao da ces to tu da drzis, cek da vidim da ti posaljem mozhda neki drugi lepsi ako imamo, ili barem onaj iseci da bude samo levi zupcanik a ne i desni, ja sam ti poslao kompletno resenje za svetlu i tamnu pozadinu, znaci uzmi onaj koji ti odgovara dizajnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 bite me :D oke, iseci cu samo belog... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 100e minimum, i eto ko nam srozava cene... ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Znas sta bi ti ja preporucio da im prodas, tipa nesto sledecu pricu dajte vi meni kes ja cu da vam sredih hostig i sajt i ja cu da vam odzavam sve sto vam treba naravno za neku manju cifru mesecno. Dakle ono ti im prakticno ne das pristup sajtu nego sve sto oce da promene ide preko tebe a ti uzimas neki mesecni dzeparac za to... Razmisli dobro o tome jer je to super za ljude koji bas ne znaju nista o tome a ti imas neke ralativno redovne prihode... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 kako mi je jadan taj fazon u srbiji da sve što ima veze sa računarima i ITjem sređuje "komšijin mali što sa onog interneta skida gole žene" i da bude plaćen neku siću.. pri tom pravi IT stručnjaci ne mogu da nađu postao, a 90% preduzeća ima sajtove urađene u front page template-u na kojima nema ni i od informacije, a o e biznisu da ne govorim.. nemam ništa protiv da chizra uzme neki dinar, no mi je dao dobar šlagvort :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 vidis statore, to nije losa ideja.. mada.. onda mi je to jos jedna obaveza... a ja mrzim obaveze... hmz.. sutra izjutra idem tamo, pa cu do onda smisliti vec nesto :) @ Ivan_ pa jbg.. svi gledaju kako da prodju sto jeftinije.. sad sto su kvalitet i cena upravo srazmerni, to je problem onih koji placaju.. ne onih koji uzimaju pare ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 kako mi je jadan taj fazon u srbiji da sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 pa recimo da je ovo neki moj nivo : http://www.uptheirons.co.sr/ ← Glupo je da trazis manje od 50E, ali ako ces da im trazis pare ovo im nikako nemoj pokazivati Salim se, ali 50E je neki minimum koji i moze da se trazi i sasvim je ok cifra za polu-amaterski sajt bez aktivnih sadrzaja. Ako ces sam da radis neki solidan dizajn (opet ne nesto onako) i nesto onda i malo vise nije strasno, ali ne bi trebalo ici preko 100 evra za sajt koji se ne radi bas profi. Varijanta sa mesecnim odrzavanjem je ok ako oni hoce svaka dva dana da stavljaju nesto na sajt, ali sumnjam da je ta situacija. Ako imaju jedan update mesecno onda je bezobrazno im uzimati bilo kakvu kintu za odrzavanje. kako mi je jadan taj fazon u srbiji da sve Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Ali se tacno zna ko sta dobija za koje pare. Hoces dobar sajt? Otvori se pa daj Borku i drugarima, imaces super sajt al' za 500 evra. Hoces da ti komsijin mali pravi sajt za 50 evra, imaces animirani gif sanducheta kao link do e-maila. Mislim da to nije pitanje samo interneta, tako kod nas (i u svetu) funkcionishe vecina stvari. Ipak, ako govorimo o korisnosti, nekako mi je drazhe da makar i komsijin mali napravi nekoj firmi sajt, ali da stavi telefon i adresu, nego da ga nemaju uopste, jer tako mogu da lako dodjem do infoa. ← ko je borko ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 u svakom slucaju, ovo je page jedne druge zrenjaninske stanice... http://www.fedraradio.org.yu/ ako ne napravim bolje i funkcionalnije od ovoga, sam cu sebi odseci ruke i zapaliti komp... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 ko je borko ? :) Random lik kojeg sam se prvo setio da pravi sajtove, mozhe da ide bilo koji od dobrih dizajnera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 ne bi da trazim nekih 200 yura, pa da me odjebe u startu... illi jos gore da mi zatrazi neka cuda/muda, tipa forumi ili tako nesto sa cime se nikad nisam cimao... hmz... trazicu 70 E ← Meni jedan lik za free iz Makedonije, ( dechko ima 17 godina, za svoje godine, svaka mu chast ) a bice i forum pa ako ti bude trebala pomoc oko toga, videcu s njim da ti pomogne nekako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 cool.. ae ako bude negde zaskripalo, cimam te na PM... btw, ovi oce da ubace stream radio.. rekao sam im samo "da mi prvo odradimo prezentaciju, pa posle cemo da vidimo za extra :))" Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 radio - opushteno, ako ti daje hosting provider.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Sto kod nas retko ko nudi plus ce da uzmu puno para za to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 da ne otvaram nov topic.. Da li postoji neki program koji prepravlja/brishe greshke iz koda??? Sajt koji sam radio ima oko 100 strana, a svaka ima iste greshke pa me mrzi da pojedinachno prepravljam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 hmz.. i imate li neku finu scripticu za vesti ?? i / ili shoutbox... :] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 CuteNews.. googlaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts