Jump to content

U vezi Noki-e N-Gage !!!

Twister

Recommended Posts

OK, mnogo puta prezhvakana tema, ali ajde da pojasnimo jos jednom, pa da bude jasnije :)

N-GAGE

+ MP3 "hardverski"

+ FM Tuner

- Skidas masku i bateriju da bi zamenio MMC tj. igru

N-GAGE QD

+ Ima "hot swap" za MMC

+ Nesto bolji (zapravo svetliji) ekran.

+ Ima dodatni taster pored cetiri "strelice" pa se lakse kontrolishe umesto petosmernog kod N-gage

- Nema MP3 (mozes da stavljas mono softversko resenje)

- Nema FM tuner

To je to... Tako da nema razloga uzimati QD koji nema niti MP3 niti FM tuner. Kao sto vidis, jedini pravi plus mozhe biti taj nesto svetliji ekran, jer zamena MMCjeva nije neki problem, realno, neces imati vise MMCjeva sa vise igara jer ces verovatno koristiti "sredjene" ;) igre i stavljati ih na jedan te isti MMC. Ja recimo nisam vadio MMC vec jedno sest meseci od kada sam ga kupio, tako da mi hot swap cak i ne treba.

Sve u svemu, n-gage (obican) je prava stvar.

hvala svima... a citao sam i opise na mobilnomsvetu i ono ja lichno dolazim do zakljuchka da je bolji QD, jedino me nervira sto nema hardwerski mp3 shto reche LackU :P elem gotivno mi je to shto je manji, shto ima svetliji ekran i najbitnije to shto ne mora da se drzhi onako shugavo kad razgovarash vetj mozhesh da ga drzhish normalno... naravno sve je stvar ukusa a razlike u ceni tako retji nema pa dodje na isto... ne znam samo kako se chuje mp3 kad se instalira plejer na QD-u??? to me uzhasno nervira, shto nema stereo slushke i "hardverski" mp3... njah!

Laki ti je sve lepo objasnio.

Jedan jedini plus koji QD ima je "normalno" pricanje. Mada meni (kao i vecini) i obican odgovara po tom pitanju.

Svetliji ekran? Na obicnom je dovoljno svetao. Hot swap mmc? Potreban je ako mislis da igras original igrice. Znaci, nepotreban je. :)

Stereo mp3 i fm su ipak mnogo veci plusevi za obican. Bolje slusaj utiske korisnika, vise znace od bilo koje specifikacije.

Edited by noodle