Jump to content

pokloni

Recommended Posts

Kada je o svadbama rech, najzgodnije je kad naprave mladenci listu stvari koje zele (to se dosta praktikuje na zapadu) i onda ti samo odaberes sa liste ono sto platezhno mozes da ispratis :) A inace, za nove godine i rodjendane mnogi ce ti reci (posebno bole) da kupis knjigu, i to zaista nije tako loshe resenje, a sve ostalo ide manje vishe u skladu sa situacijom.

Najjachi poklon koji sam ja video je sadrzao 1/2 Kg pasulja, chetku za WC sholju, vezica belog luka i Feary za sudove.Qpio drug drugu.Kad sam video crk'o sam od smeha.

mi smo ortaku kupili gas-beton blok i far za fitju

na blok smo svi urezali imena

a kupujem otprilike kao sto rece green, dakle zavisi koliko mi osoba znaci i naravno, koliko imam kesa

kilo belog .. da ne fali

Ma to je po meni glupo, to je default poklon, uvek svi nose pitje koje mogu da kupe na trafici jer se nisu uopste setili da poklon kupe ranije...

Ja ovo sad govorim kada idete nekome na rodjendan a ne da se napijete negde, najtezi deo je poklon i bas ta sitnica treba da ukaze onome kome nosite da ste mislili o tome sta treba kupiti...

Poklon moze da bude najrazlicitije prirode ali kozmetika i alkohol su klishe...

SCJP.png

zhenama kupujem skoro uvek parfeme, i cvece, na to uvek najvishe padaju, a za savet pitam shvecu, osim kad njoj kupujem, mada ona najvishe voli kesh :) * Za ortake zavisi od sluchaja, dok na svadbe redje idem, tj nemam kod koga.

* ko na ovo napravi penal "da znam sledeci put shta da joj poklonim" celava mu keva i jebe se sa odzhacharem

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ma to je po meni glupo, to je default poklon, uvek svi nose pitje koje mogu da kupe na trafici jer se nisu uopste setili da poklon kupe ranije...

Ja ovo sad govorim kada idete nekome na rodjendan a ne da se napijete negde, najtezi deo je poklon i bas ta sitnica treba da ukaze onome kome nosite da ste mislili o tome sta treba kupiti...

Poklon moze da bude najrazlicitije prirode ali kozmetika i alkohol su klishe...

A da nije on mislio mozhda na Cox ? :D mozhda ?

Jebe se sa odzacharom

Ahahaaahaaha Ovo je novo :D

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

For zene: parfemi, ogrlice, muzichke kutije i sl.

For ortake: tu je shirok izbor [npr. zadnji rodjendan ortaku smo kupili vaser vagu i noshu sa teglom eurokrema unutra :P]

For svadbe: pa ako je za svadbe tu se normalno otvori za neki kinez usisivach, tv i sl.

For slave: Chokolada i viski

Nove godine i slavlja: Gajba piva :P

Brate to je uzasno, osecam da mladenci dobiju po 5 miksera, 3 sokovnika, i 29 meshalica za espreso.

Zato i postoji ona lista koju spomenuh ... Fazon je da mogu lako oni da vrate te stvari kasnije ako nisu otvorene i imaju racun al' je ovako mnogo zgodnije. Svima kazu gde im je lista zelja i onda kako koja zelja "ode" tako se skine sa liste. Mozhda izgleda na fazon "e mi ovo ocemo to nam kupite" ali je zaista najzgodnije a onaj ko nece da cekira listu uvek mozhe da ti kupi neki sliku ili stogod, tu ne mozes da omanes.