Jump to content

Jesenja TV shema "u nas"


Kole

Recommended Posts

kako neki od nas ne skidaju sve serije sto ih interesuju brzim internet vezama vetj ih gledaju ol' skuul na TVju u terminu emitovanja moram da primetim da ce nesto ipak biti gledljivo na domacim kanalima ove jeseni...

na pinku krenuli Friendsi, poslednja sezona radnim danom u 19.00

ne znam kad ce, verovatno posle friendsa, novi Simpsonovi, isto na pinku...

takojde krenutje i Joey, isto ne znam kada...

u supermegamornonistichkokretenskom terminu od "subota u 22:00" - Lost (Izgubljeni)

18.00 radnim danom na b92 - will & grace, isto nove epizode

ne znam, josh samo da mi daju desperate housewives, neki O.C. rerun (kad novu sezonu tesko da oce...) i dead zone i ja vishe ne bih imao razloga da gledam iskljuchivo satelit =o)

mada...

onda vidim reklamu na pinku za friendse u kojij su TITLOVALI naslovnu pesmu rembrantsa....ayayayaytravajandooomujermuylooocaaaa....

izvinte zbog ispada..

leme kveshchn iz - da li znate sta josh dobro dolazi od stranih stvari u nashe krajeve? da se nije neko opako zajebo pa otkupio nesto posle 3. sezone originalnog CSIja? =o)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. Zar nije Friends vec isao na pinku, pa je ovo samo repriza, ili sam ja to ipak gledao na HRTu sve?

2. Will & Grace ... juce je bila dobra epizoda sa onim iz The Practice ;) Inache repriza je u 23:30, al' se ne nadajte novim epizodama danas i sutra posto je Liga sampiona.

3. Kakva je to serija Desperate Housewives, vidim svi se primili, jel to neka komedija mnogo dobra?

4. Titlovanje naslovne pesme u frendzima - ne, to nisam vidoe, ali je svakako smesno :)

Inace, od onoga sto ja znam, BK je poceo da pusta novi serijal Aliasa, mada nije da gledam tu seriju, i kada malo bolje razmislim, to je sve sto sam novo primetio, pored mnogobrojnih emisija domace produkcije.

Link to comment
Share on other sites

3. desperate housewives uopšte nije komedija, mada tu i tamo ima nešto situacionog humora.. najbolji opis je "seks i grad al kad se udaju i presele u predgrađe".. bez glupavih trendi primesa koje su ubacivali u seks i grad, bez iritantnih glumica, manje plitko (mada i dalje plitko), i sa gospođicom longorijom..

lost je fantastična serija, zajebana, napeta, gostovaće t'pol u narednoj epizodi (boooooleeeeeeee), jedino me nervira cliffhanger na kraju svake jebene epizode, gori su nego španske serije po tom pitanju..

inače, stvari koje ću sigurno pratiti ove sezone:

- na prvom mestu battlestar galactica (trenutno je na snazi pauza do nove godine, naravno na pola podeljena epizoda u kojoj gostuje niko drugi do doktorka koks iz homicide-a)

- desperate housewives koje gledam pred spavanje i super tu pasuju

- lost

- threshold (spominjao sam, kao XF al malo više vuče na horor, zanimljiva postavka, slatka cica u glavnoj ulozi)

stvari koje planiram da overim:

- rome (stari rim, britanski glumci, spletke, zavere, klanje, seks)

- reunion (prati živote aktera od mature do dvadesetogodišnjice mature, za svaku godinu po epizoda, postavka zvuči gotivno ali isto tako može da ispadne teški shit)

- surface (pojavljuju se novi oblici života u okeanu, vlada zataškava, oni istražuju - zapravo sam odgledao pilot i nastaviću da gledam ako su gornje dve lošije od nje)

izvini za mali hijack, kolence, al ovo dođe kao neki preview onoga što ćemo gledati na tv-u kroz koju godinu (mada, eto, lost je došao godinu dana po premijeri u americi, nije to loše).

Link to comment
Share on other sites

Morao bih onda da cekiram taj Lost, posebno ako neko ima na nekom zgodnom mediju.

Sto se tice housewifes, nekako mi to ovako na opis ne deluje nesto zanimljivo. Ja nisam gledao ni SiG, mozhda je zbog toga? Drzacu se proverenih serija :) A ovu Longoriju videh u Punk'du, inace je se ne bih ni setio :) Jel ona nesto poznata?

Link to comment
Share on other sites

poznata je zato što je dobra riba :)

mada, moj i tvoj ukus po tom pitanju...znaš već

ako hoćeš, iscimaj se sa nekim hardom ili dvd-om da ti snimim po par epizoda svega ovoga, pa vidi šta će ti se svideti..

Link to comment
Share on other sites

DHW je "dramedija" tj onaj zhanr koji je D.E.Kelly patentirao sa svojim serijama od L.A.Law, Preko Picket Fences (po nekima pravi rodonachelnik zhanra) i Chicago Hope, da bi sve kulminiralno sa Ally i donekle krenulo da se menja u practice...

DHW nije sitkom, nije 25 min indoor nego je 45 min hi budget...i ima mnogo vishe konceptuialnog nego situacionog humora (za koji je mahom odgovorna terry hatcher i sumanute situacije u koje je stavljaju...) i isto ima cliffhangera koji ne smetaju toliko...

Also, ovo je totalno lichno, jeste eva lepa devojka ali to sto je najmladja i nova ne znachi da je lepsha, stavishe ona je meni tek #4 od 5 glavnih likova u toj seriji =o)

finaly, lost i DHW imaju zajednichko jednu konceptualnu stvar...navode gledaoca da usvoji nesto prateci tok dogadjaja, a onda se desi flashback koji otkrije nesto o liku/likovima i posle gledash sve u totalno drugom svetlu...

i ivane kada kazhesh "narednoj epizodi" na koju mislish? ti vetj skidas 3. sezonu ili?

Alias sam nekotj gledao do pochetka druge sezone onda me je smorilo...

Link to comment
Share on other sites

videh na stinku da čitaju najavu za DHW, preveden siže sa ex tvtome.com, a čita neka devojka koja valjda nikad nije videla englesko ime.. jebo te, uče svi živi u školama taj engleski po deset godina i ne znaju da pročitaju default englesko ime.. no dobro, da ne idem dalje u off..

i ivane kada kazhesh "narednoj epizodi" na koju mislish? ti vetj skidas 3. sezonu ili?

ne treću nego drugu, koja se trenutno daje u americi.. http://www.tv.com/lost/show/24313/summary.html?q=lost

Nego Ivane, kada cu ja da dobijem to na DVD-u? Koliko ti toga treba? Reci odmah sada odmah.

ti si beše hteo i galaktiku? javi šta hoćeš i režem ti za rhh..

also kada pominjesh michelle forbes ne daje se homicide nego ST:TNG referenca...

em je nisam gledao u tng-u, em je homicide osamdeset četiri puta bolja serija, tako da stfu :)

Link to comment
Share on other sites

ja sam prekjuche gledao "...in translation" epizodu koja je mislim 3. u 2. sezoni...mada mi je chudno da nemci pustaju istu sezonu ko ameri...

a za michelle - to sto ti em ne znash prave vrednosti em si otkrio neke ljude TEK u homicideu ne znachi da devojka nije snimala stvari ranije... =oP

Link to comment
Share on other sites

@Ivan_

Ne treba mi galaktika, dao mi Grele kome je dao, da izvinete, cini mi se Kali, Kali to je kod mene, ali nikako da odgledam nesto nisam bio impresioniran onim pocetnim filmicem. Dakle, samo gospojice.

Mishel, eh kad se setim koliko sam se lozio, prosto covek zavoli sudsku!

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

ne znam, josh samo da mi daju desperate housewives, neki O.C. rerun (kad novu sezonu tesko da oce...) i dead zone i ja vishe ne bih imao razloga da gledam iskljuchivo satelit =o)

Sto reche Ivan vec, DH su pocele da se daju na Pinku, i to mislim da su od 21h ... dal' samo Utorkom ili svaki dan, pojma nemam, ali eto, to je to, sad ti je Kole zivot potpun ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...