Green Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 (edited) Znam da tu zivish... . Nego, znam da smo sigurno sedeli posle 1, muzika jeste bila maximalno utishana (jedva da se chula), a kelnera je bilo. Edited September 27, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 apropo "zashto neko negde ide" - zashto iko ikada u zhivotu sedi u mrtvom platou? @topic menhetn. a za kasne sate nekako uvek bre i vrt, da se mnogo ne razmishlja, mada bih i ja voleo da me neko uputi u neki kafich koji radi do 3-4.. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 E da odem ponekad u kafanu sa ortacima ali to retko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 uglavnom izlazim po klubovima samo jer zaobilazim kafitje. chak ni na rodjendane osamnaeste ne idem jer su u kafitjima od klubova posecujem paradizo i aquarius mada u poslednje vreme ima dosta dobrih zhurkica u nekim raspalim malim mestima npr par zhurki je bilo na progressive stage-u koje su do jaja bile :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Slabije izlazim nego ranije:( Najcheshce u Voodoo klub (skoro svake srede na gothic, redje chetvrtkom na domacicu, i nekad ostalim danima kad je rock, metal, punk i sl.), ponekad i u Voodoo kafic House of Freaks, Irish pub, Vruci Gavran, pivnica preko puta Tome pekare... shto se klosh varijante tiche Drinka i Crna rupa odem na neke hc punk svirke kad me ortakinja iscima u SKC ili Dom omladine Akademija kad je sezona, tj ishla sam nedeljom kad je dj Gavra....al pitanje je dal ce sad tamo da pushta ili u Bigzu @Lucky - Mislim da Triangl radi i dalje 0-24 (ispod znaka pitanja) i da sluzhe kafu uvek Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Bleja po gradu, parku, klupe. Pokatkad zapalim sa dru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Slabije izlazim nego ranije:( House of Freaks, Irish pub, Vruci Gavran, pivnica preko puta Tome pekare... shto se klosh varijante tiche Drinka i Crna rupa ← e bas me uvek zanimalo kakav je Irish pub??? Isao sam u neki Irish u Rimu i jedan pored Venecije i nista irsko nisam zapazio u njima... kakav je ovaj nas? sto se pivnice preko puta Tome tice... Stari grad pivnica da se zna Taj rad. I da, gde ima jeftinog pitja =) ← exactly... znaci poja leta sam proveo na shlepu i u vatrenci (oba kod mene na keju u Zemunu) gde je pivo kao 35-50 din max ... jelen naravno Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 tachno, triangl radi 00-24, zaboravih da kazem da tamo svratim ponekad kad je sve zatvoreno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 @Lucky & Sa1Nt: 1) Dorian Gray (neznam dal znate ko je to) 2) Njoke su fantastichne 3) Ja se konkretno lozim na taj Yapi/Buisnees fazon, a Dorian Gray mi izgleda ko restoran/kafic gde dolazish na poslovne razgovore ili na porodichni ruchak. Totalno mi je nekako...mislim neznam ni sam da objasnim...ono kad udjesh unutra i vidish tu neku zatamljenu a opet dovoljno svetlu atmosferu...nekako se prosto osetjash prijatno unutra, samo naravno nikad sa ortacima, samo devojchica, porodica, davno vidjeni prijatelji i poslovno. Kao mesto na koje bio otishao sa ortacima na pivo, krsh. 4) Za razliku od opshteg mishljenja Dorian Gray uopshte nije skup...~Plato cene. 5) Bolju uslugu uzivotu nisam video (sem u Hajatu): Jednom priliko sam bio, i naruchim Stolichnaju (shto je sama po sebi retkost) Ovaj dolazi, stavlja podmetache - i sad ima neki vosak or papir or whatever na njemu, naravno kad je vide odma se dohvatio za drugi (nije ni stavio na sto). "Nestalo nam je Stolichnaje, i uzeo sam slobodu da vam sipam Absolut, jel to uredu?" Ja: "Ja bih ipak Smirnoff", On: "Uredu". Ode lepo chovek prospe absolut, sipa smirnoff, dones. Pomognu ti da obuchesh jaknu, zahvale ti se, pozovu te opet, naravno rachun u koznom povezu...usluga na vrhu... I to bi odprilike bilo to...mimo toga shto je po meni jedan od retkih kafica u strahinjica bana koji vredi...ja lichno bih digo tu ulicu u vazduh... @Lucky2: Pa zato shto BIP* netje vishe da daje zakup tog mesta or whatsoever, mada sam proshao pre neki dan i video da je tu neki drugi lokal. Celo zatvaranje Amice u Skadarliji je velika misterija, jedino objashnjenj koje ja vidim jesta da su oni neshto popichkarali sa vlasnicima BIPa* i da su im ovi rekli mrsh. Ja jedino shto znam jeste da je najbolji deo osoblja otishao tom prilikom... P.S * - Mislim na BIP-ovu zgradu u skadarliji, neznam dal josh pripada BIPu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 apropo "zashto neko negde ide" - zashto iko ikada u zhivotu sedi u mrtvom platou? @topic menhetn. a za kasne sate nekako uvek bre i vrt, da se mnogo ne razmishlja, mada bih i ja voleo da me neko uputi u neki kafich koji radi do 3-4.. ← probaj rezervat - dobra bleja, gazda je gotivan lik, i uvek se neshto smota uveche. chumicevo sokache Irish Pub na obilicevom vencu mi je gotivno mesto, inache gde me put nanese btw oba irish puba (mislim da ima i 3. u bg) imaju veze sa irskom koliko i copavi leprikon sa basketom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 jel neko izvalio kafić u dalmatinskoj iznad botaničke bašte? samo mesto je shit, ali je leti mnogo gotivno jer im je bašta unutar zidina botaničke bašte, pa nikad nije vruće, do jaja miriše itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 apropo "zashto neko negde ide" - zashto iko ikada u zhivotu sedi u mrtvom platou? Ja definitivno ne znam za skuplje mesto u centru grada od Platoa, ako ostavio po strani fensi restorane i slicna mesta. Udaraju po usima a uvek ima ljudi a nemaju da ponude apsolutno nista super/ekstra osim eto tih lezaljki u letnjem periodu. a za kasne sate nekako uvek bre i vrt, da se mnogo ne razmishlja, mada bih i ja voleo da me neko uputi u neki kafich koji radi do 3-4.. Cek bre, sad ce da ispadne da pola ljudi sa foruma ide u bre i vrt, a ne secam se da ikoga sem voditelja sa BK vidjam tamo od poznatih :) Mislim da Triangl radi i dalje 0-24 (ispod znaka pitanja) i da sluzhe kafu uvek OK, znam gde je znak pitajna, ali gde je tacno Triangl? Odma' ispod, ili u nekoj ulici ispod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 @Lucky & Sa1Nt: 1) Dorian Gray (neznam dal znate ko je to) Ne, ko? Mis'im, s obzirom da kazhes da je to japi mesto za poslovne sastanke, kapiram da je taj Dorian bio neki poznati biznismen? Ili nesto slicno?! 4) Za razliku od opshteg mishljenja Dorian Gray uopshte nije skup...~Plato cene. Bas rekoh iznad, nekako ni Plato nije bas najpovoljniji da bi sa njim pravio poredjenje. A sto se kompletnog tripa tice, ok, mozda to tebi godi, meni nekako ne bi, ono, cak i da sam biznismen i covek koji tu ide na poslovne ruckove, osetio bih se kao debil kada oko mene sedne osam morona koji ne znaju da sklope prosto prosirenu recenicu ali znaju napamet listu iz meridiana i novu gamu nokia telefona. Porazumeva se da su prednjim delom automobila parkirani u samom kaficu, i upalili sva cetiri migavca. @Lucky2: Pa zato shto BIP* netje vishe da daje zakup tog mesta or whatsoever, mada sam proshao pre neki dan i video da je tu neki drugi lokal. Celo zatvaranje Amice u Skadarliji je velika misterija, jedino objashnjenj koje ja vidim jesta da su oni neshto popichkarali sa vlasnicima BIPa* i da su im ovi rekli mrsh. Ja jedino shto znam jeste da je najbolji deo osoblja otishao tom prilikom... Taj fazon. Otpada svaka varijanta da ih je BIP oterao sve jer se koliko znam zatvorila samo ta Amica, i sada je tu drugi lokal, svi ostali lokali rade sve u 16. Jedino ostaje da su se nesto podzapali sa BIPom (i ja mislim da je to jos uvek njihova zgrada) pa da su zato otisli. Ali ne znam sto nisu onda otvorili negde u blizini, mada dobro, mozhda od one kod trece stvarno prave odlican profit, kapiram da je skroz puno kad je skolska godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Slika Dorijana Greja od Oskara Vajlda. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 A htedoh bash da pozovem ivana da ubaci svoju zgodnu sliku, kao sto wulfija pozivamo u onim drugim situacijama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Cek bre, sad ce da ispadne da pola ljudi sa foruma ide u bre i vrt, a ne secam se da ikoga sem voditelja sa BK vidjam tamo od poznatih :) ← da živim bliže, kapiram da bih išao svakog jutra na kafu.. ovako, napravim povremeno turu bre/vrt pa čobanov odmor.. inače, kad smo već kod toga, ono veče nisam našao čobanov odmor kod poštanske štedionice, al nema veze, skontao sam da mi se jede ona lepinja u skadarliji.. Slika Dorijana Greja od Oskara Vajlda. ← inače, na srpskom je portret.. edit: dem ju bičiz fest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 inače, kad smo već kod toga, ono veče nisam na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Ja sam izlazio na Baron... ali sam izvalio da ne moze nista da su sve ribe pokrivljene i pritom ruzhne... Najjaci trip je neki opusten kafic ili bleja na gajbi... tek ponekad u neki klub da se isparzni covek... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 @Lucky: Knjiga Dorian Gray Pazi ja ne zalazim tamo u nekim veliki kolichinama, tipa jednom u tri meseca or so. Bukvalno ono - kad je neko specijalno veche ili kad treba da se obavi neshto. Svaki put kad sam bio tamo samo jednom sam video jednog idiota koji mi tako iskako po kurcu da je to nevidjeno. Opis lika: Debil, Shabanin, Sponzor, Seljak, Tatin Sin i josh par slichnih epiteta, naravno sa nekom droljom koju pokushava da napije i posle jebe. Svaki drugi put kad sam bio, sve je bilo kul...dodushe mogutje da je to zato shto sam u vetjini sluchajeva bio u popodnevnim/predvechernjim chasovima, kontam da uveche dodju dotichni debili koje si spominjao. Ovako preko dana, je skroz kul, bar kolko sam ja video - dodushe ja kad sam tamo bash negledam levo desno, jer ne blejim -> vetj sam doshao sa isplaniranim "programom" Ipak je u Strahinjica Bana i verovatno nemoze da zaobidje populaciju koja dolazi u dotichnu ulicu...ali ako se neko mesto u toj ulici moze retji da je izuzeto iz priche "Sindrom Strahinjica Bana" onda je po meni to - Dorian Gray...mada mozda greshim, poshto kazem, nezalazim tamo u "udarno vreme" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Kako brate nisi usp'o ... put pored cvetjare, izmedju Renoa i Postanske stedionice ... ne moz' da omanes. Al' dobro, nema veze, ima dana :) Sto se jutranjeg ispijanja kojecega tice, ipak mi je za to bolja kuca caja ... valjda zato sto ne pijem kafu, a i nekako je kuca caja opustenija za ujutru nego bre. ← možda zato što je reno prekoputa poštanske štedionice a cvećara nema nijedna u okolini? :) jebi ga, izgubljen sam bio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Uglavnom sam kuci, tj. nisam u fazonu da izlazim. Kad se bezi sa casova, standardno Fest. :) Ali u toku leta je u Zemunu bilo par opasnih mesta za bleju. Kafici na keju, od Sarana pa uzvodno. Svi imaju terase na samoj obali (skoro iznad samog Dunava). Svez vazduh, Dunav na metar, opustena atmosfera (fotelje i koncerti na tv-u), standardne cene... Otkrili smo jos jedno keva mesto na Gardosu. Staro Burence. Nalazi se u Strmoj (inace mala ulica), kod nekog matorog u dvoristu. Boemija opasna. Udoban zabod, standardne cene, tamburasi koji ti ne sviraju/pevaju na uvce nego za svoj gust, zelenilo, fontana, klopa domaca (kazance)... Milina. Samo uvek je puno, pa valja rezervisati unapred. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Kafici na keju, od Sarana pa uzvodno. Svi imaju terase na samoj obali (skoro iznad samog Dunava). Svez vazduh, Dunav na metar, opustena atmosfera (fotelje i koncerti na tv-u), standardne cene... Otkrili smo jos jedno keva mesto na Gardosu. Staro Burence. Nalazi se u Strmoj (inace mala ulica), kod nekog matorog u dvoristu. Boemija opasna. Udoban zabod, standardne cene, tamburasi koji ti ne sviraju/pevaju na uvce nego za svoj gust, zelenilo, fontana, klopa domaca (kazance)... Milina. Samo uvek je puno, pa valja rezervisati unapred. ← od mesta na keju uz Dunav preporucujem Radecki... na samom kraju je keja pre onih stepenica kojima se penjes do vrha Gardosa. Eh, Staro Burence... extra je mesto, samo malo koliko se meni cini. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 (edited) za sad je u planeru petak = under... hm. eto mene u underu u petak. pa. mozda se divimo. ;p. a el si bio prosli petak u underu? Edited September 28, 2005 by byp_ Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 eh da. volim da izadjem leti u buka bar. odnosno stalno sam tamo. gotivna muzika. gotivno pice. plato mi je standard zbog ekipe. hot spot. idiot. ana 4 pistolja. tramvaj. to e to od kafica. a od klubova. hm. stajaznam. kako kad. gde ima neki meni oke dogadjaj. mada. ekipa je (opstepoznato) sve gora i gora. tako da ono. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 jel neko izvalio kafić u dalmatinskoj iznad botaničke ba Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts