Trooper Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 hendas == Hand of Midas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milojka Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Ortak mi govori "e brate sa razorom napravi Miomira". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 >_< pawnovo si samog sebe! Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 pa da to je kada svi u deusu debili !!!!!!!! ...wonderful spirit... [roflmao] Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Pa eto sedimo mi igramo dotu u igraoni, ja sam facless void, a moj m8 je SK. Igramo protiv Warlocka. I ono ja imam Patike (Boots of Speed), I 3 "Wrajta". I ja pun sebe idem blink u njega, I mislim da ce ovaj da baci cekic. I tu ti ja naravo poginem kod kule, I kazem mu,"Brate jel se ti plashish Emira Kusturice" a on me gleda, I pita sto kusturica, "Zato sto jebeni Warlock, jebeno lici na kusturicu, a ti si retard" xD, I tako smo poceli da seremo. Takodje: Lone Druid = Mrgud (ili RNJAAAAAAAAAAA) Naix = Osmi Putnik Creep Denie: 'deni' Beastmaster = Stalone Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Ma najzesce sto ova deca u Lacarku sto igraju dotu Licha zovu LINCH i Chen-a FAN SEER !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 offtopic: lag stavi titulu BEZ DLAKE NA JEZIKU eto. ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuX Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) ovamo u ulcinj u igraonicu -_- cheater = shinter ALT+F4 ili f10 E Q = ''ajmo jedno taktichko'' iskoristiti flask water = cuclati bochicu aghanims scepter = plavi orb mekansm = mehanizam dagon = dagun hand of midas = midina ruka (jednog lika zovemo mida(milos),prilicno je jak,pa po njemu midina ruka :P) toliko za sada ;p PS.ja nijedan od ovih izraza ne koristim sem ''ajmo jedno takticko'' Edited February 4, 2007 by ZuX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KASABA Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 (edited) Eh ne igram dotu bash cesto i zato evo samo par provala Sand King - Sandoking iliti Sandokan(citati sa japanskim naglaskom) Anub'arak(CL)- ANOOBarak Nerubian assasin(Anub'seran)-Anooba li 'serskog Tiny --- ZID!!! Water el.(zaboravih kako se zove) - Minaqua Infernal- Terminator "Vidi ovog Venoma kako se krece sporo " .... " Pa naravno kada ide na stakama"!!!!! "ovo je najbrzi invalid kojeg sam video" "baci stun!" -Ne mogu nemam mane-(heroj 600 mane) "pa imas!!!" -Mislim nemam cooldown- (posle inspekcije od pola sec na susednom kompu) "Pa imash!!!! aj priznaj da nemas mikro da bacis " - ZAbo mi komp aaaaaaaa!!!!!! (a nije) "ti si retard" -........- Edited February 6, 2007 by KASABA Quote Necromancery...... so nice and scary Link to comment Share on other sites More sharing options...
niK Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 evo nesto i iz Vranja ... Ogremagi - Glupan i Tupan necronomicon - Mika i Zhika :D Scepter - kod nas se chita SKIPTAR bounty toss - lvl1 ventilator a sledeci lvli klima uredjaj, air condition... kad promashi sa butcherom prva - kratka ti sajla tolko za sad ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ono njesra sto bacaju viper i svince (rigwarl) : zvala sange n jasha: jange i sasha magina: vagina thinker(the Boush): Stinker hand of midas: kes mi-das Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Pozz kraljevi... Dobio je inzivizibiliti u kanalu,ili posle fajta:Cekaj cekaj,sada cu opet imati mecu (misleci na mekansm)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumper_sd Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Palim topic ponovo, jbg.. ali ovo je jako :D stig'o adsl i kod nas, i ortak uzeo da igra na bnetu (nije igrao ranije).. dolazi u igraonu: 'aa, tamo na local game-u noobovi, ne znaju nishta..' 'pa idi na #allstars ili igraj ligu' 'aha,aha, dobro.. igrao sam danas jednu partiju, pokid'o sam ih, iznervirali se i izashli kasnije, rekli mi da sam feeder' 'pa jel znash shta znachi feeder?' 'pa to je zato shto sam im uvek ubijao sve creepove' :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Posle par sati dote predjemo na cs i tako ortak na infernu izleti na chetvoricu i pitamo ga gde je bio a on: "Napala me chetiri heroja" HAhahaha! Najpametniji potez : Middle game tichiz postavlja na jedno mesto vec nekoliko minuta remote bombe i stavlja gem na njih ..posle nekog vremena dolazi morphling polako uzima gem ..i booom a gem ostaje tu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 HAhahaha! Najpametniji potez : Middle game tichiz postavlja na jedno mesto vec nekoliko minuta remote bombe i stavlja gem na njih ..posle nekog vremena dolazi morphling polako uzima gem ..i booom a gem ostaje tu . brate... koji lol.. smejao sam se 15 minuta.... ROFLMAOOOOOOOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 trebalo mi je pola minuta da skontam ko je "tichiz", tj morao sam da procitam pola posta :P ROFL za Terminatora, Minakvu i Stalonea E sad me mrzi da citam ranije postove (svoje), pa cu jos jednom da napisem: za medjeda: Sila (Sylla) Boga ne moli! (to u onim retkim situacijama kad medjed napravi triple kill) Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Leshrac = Leshnik Kentaur = debeli skeleton = debeli sven = debeli panda = debela panda dryada = srndac leviatan = djura mornar sniper = puska nevermore = crnac vuk = DZUKELA goblin = mladi gorani ogre = bongler (firebold = bongla) ... ako se josh neceg budem setio postovacu ali najjace mi je bilo kad je klinac igrao sa rangerkom i opusteno ide on na svoju stranu i odjednom staje i krece da se dere uplaseno " STA ME PRATI OVO CRNO " (ono onaj crni smrad sto rangerka ispusta ... ) i pita po celoj igraoni ko zna sta je to i kako da ga ubije ... Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Nije valjda da je toliko gloop ... ... Kakvu dotu onda vi tamo igrate yuuu :D ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 nazivi i ostalo su glupi al pawnujemo xD Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Kurije Oko, za assault cuiras. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 pa iz vr-a...mi reku zovemo morava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Chaos knight = Tjaos knight Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragnarokk Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Josh dok se mogao blokirati put Sentry Wardovima (ochima), mi uradismo to na sredi, a jedan lik viche: "A pucaju li nas ove ochi?" Onda posle nekog 'razmenjivanja mishljenja' (magija) na sredi, trazi mi ortak ring of health: "Daj mi prstenac da se napunim" Spirit Breakera zovemo 'Karina' zbog perverznog nachina na koji ubija ... Ma ne moze sve da mi padne na pamet, prosek je 1 odvala na 15 minuta :D Quote Marbles, lvl 80 Troll Mage < Sani > Kilrogg EU http://www.guild-sanitarium.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Mi Faceless Voida zovemo baklava, niko ne zna zasto, ali jednostavno smo usvojili taj naziv!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1mPacT Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 znam da ovo nema veze sa dotom ali neki moj drug(McBaun) kada su ga ubili botovi, dok je igrao UNREAL, ustao u igraoni i glasno povikao "KAKO????? OVO NIJE REALNO!!!!!!!!!!!!!!" xD Quote .............PLAY THE BEST DIE LIKE REST.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts