I7APTI/I3AH Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Svaka vam cast, zadnjih nekoliko postova sve same provale u doti. Vi retardi imate PM, pa to resite izmedju sebe. Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 ^^ glas razuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Pa kad imas retarda na ovoj planeti zemlji,majko mila... Kad je kreten...pocinje prvi iz cista mira... Ako nastavi bice... Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Znate kako moj drugar Chetnik zove na dotu? "Dotadzbina zove, cast i obaveza je da se odazoves pozivu danas u 13:00! Ovo pravo niko ne moze da ti uskrati!" Visage = kokoska oni Visage-ovi gargojli = helikopteri Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 au jbt Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Tiny = Totti (ili ne znam kako se vec pise, rec je o fudbaleru), kad te ispuca, nije ti dobro :) Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooKAC Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 LOL secam se te partije ja sam sabijao sa valdja ner.weaverom ali jbg, nismo dovoljno iskusni da zavrshimo kako treba i kada treba:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Ring of basilus - Faking ring of praziluk (highlights from deus tour) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 quarter staff = frulica xD Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 quarter staff = frulica xD Napisao sam u nekom od ranijih postova... Bili mi jedno vece na doti, prosli kako smo prosli, nebitno, ostavili Babojeba, idemo kuci, i stize poruka od doticnog: "Pricaj mi o njoj, pricaj sve sto znas, reci da l' je boli sad kritikal nas, ali nemoj laznu nadu da mi das.... Sajlensuj je sajlensuj, sajlensuj ko pre, eh da mogu privuci je kukom, Nessaj da je ubije...!" xD Pa vi vidite ko je tu nenormalan! Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Citiram mog ortaka : "Koliko kosta velika sekira od 3200?" Od tada ga svi prozivaju za to Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 doticni Babojeba je juce dobio omniknighta i kupio 3 kokoske i bacao repel na kokoske i zaleco se u neprijateljske heroje koji su BEZALI od kokoske oO Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Brate, nije svejedno kad se kokos zaleti na tebe! I jos ju je poslao na tinkera! Sta da radi tinker ako ne moze da je gadja magijama?!?! :P Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SADDAM Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 2 najjache izvale u doti su 1) UNIJA 2) IMBUA Koji ste debili lik igra prvi put i vec vas UNIJA :) Kakvi ste smarachi uzeli ste tog IMBUA heroja :) NEMAM MRTVU SIGNATURU PISHAM VAM U OKO I ZATO KUCAM OVO UNIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew PB Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Dobili protivnici nesaja i ja ono u brzini pitam : e ko vam je ovaj konj? kad Cole odgovara : ja sam konj Prvih dana igranja dote chesta pojava je bila menjanje life-a kod Soul Keeper-a : ja na cvenom on pun i zameni life :) A kad nam lik umakne sa nula hp kazemo : osta covek bez gaca imalo je tu jos provala kao Lich - Linch Tiny - Lemy (jedan ga tako nazvao i sad ga zove cela igraonica tako) a onaj srndac :) kod nas je lane a i ja bot uslo mi u glavu da Faceless Void-a zovem Void Stone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 "sta je ghost-e, izvalio si da battle fury ne radi sa lycantrophom kad je u wolf formi, pa si mu sklopio josh JEDAN?!" Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ni manta style ne radi lycantrophu ja probo' iz zajebancije kakva ce da budu 3 mocna vuka, ali tuki ,vrati se u normalnu formu sa 2 iluzije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ni manta style ne radi lycantrophu ja probo' iz zajebancije kakva ce da budu 3 mocna vuka, ali tuki ,vrati se u normalnu formu sa 2 iluzije :) ← pa bf ne radi , zato sto pri morfovanju vuk dobija mali range, kao sto ursa ima npr, a sa blo kakvim range herojem cleave ne radi, dok manta removuje sve efekte na heroju, kad se iskoristi. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ode vam topic u kurac malo .) E brate ajde pravi ti gishu, treba dzojnt(oblivion staff) i ulje(eul), lik je pisao ovo u chatu, koma :)) ili aaaaa UBIO ME PIZDA Double kill !!! MOLIMMM !?!?! shta ubio i tebe ? MA DA. pa kako ? PA BACIO NAM _GRUDVANJE_ , SMRADINA!!!! najkoma od svih :))) u pitanju je bio chainfrost na ursu i mortred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Mi chainfrost zovemo sladoled :)) Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Pazite sad ovo. Bili mi na moru, ono kao, prosao ispitni rok, exit, idemo malo da izduvamo, dobro je i malo od dote da odmorimo, itd... U sobi 2 kreveta, spavamo drug i ja. Mene inace zajebavaju sto setam u snu. Kontam da vam je ovo veci zanimljivo, i ne moram nista vise da kazem. :) U pola noci, ja otvaram oci, i skontam da stojim na nogama. Pogledam u onom mraku oko sebe, i skontam da me drug gleda (valjda se probudio kad je cuo da ustajem) u fazonu: "sta radis ti jebote?". Ja se potpuno izgubio, vise ne znam ni da li sanjam (a sanjao sam da radim sta? igram dotu), dolazim do utikaca, stavljam ruku na njega, i kazem: "pa jel ti ne kontas da ocu da sklopim crystalys i demon edge? " Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Pazite sad ovo. Bili mi na moru, ono kao, prosao ispitni rok, exit, idemo malo da izduvamo, dobro je i malo od dote da odmorimo, itd... U sobi 2 kreveta, spavamo drug i ja. Mene inace zajebavaju sto setam u snu. Kontam da vam je ovo veci zanimljivo, i ne moram nista vise da kazem. :) U pola noci, ja otvaram oci, i skontam da stojim na nogama. Pogledam u onom mraku oko sebe, i skontam da me drug gleda (valjda se probudio kad je cuo da ustajem) u fazonu: "sta radis ti jebote?". Ja se potpuno izgubio, vise ne znam ni da li sanjam (a sanjao sam da radim sta? igram dotu), dolazim do utikaca, stavljam ruku na njega, i kazem: "pa jel ti ne kontas da ocu da sklopim crystalys i demon edge? " ← brate kolko dnevno ti konzumiras dotu kad je i sanjas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byte Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 ne mnogo samo 23 h dnevno, sto dovodi mozak doo.... ludila! Quote How to become a Genius: "You must clarify your goals, gain knowledge through spaced repetition, preserve health, work steadily, minimize stress, refuse interruption, and never resist sleep when tired. This should lead to radically improved intelligence and creativity. The only cost: turning your back on every convention of social life." -Piotr Wozniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 brate kolko dnevno ti konzumiras dotu kad je i sanjas? ← To je bilo posle 2 nedelje neigranja. Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooKAC Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Ozbiljno se zapitaj za svoje zdravlje...salim s dobro je kada sanjas dotu(lol). Mislim bolje nego da sanjas da karash ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts