Lurdusami Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Ni ja ne igram dotu, ali zbog ovoga: najjache je shto je eli za kotg-a rekao srndac :D ← se smejem već osam sati!!! Pa to mi je bolje i od dede, krave i kutije zajedno! Keva - usvojeno zauvek. Srndać ostaje srndać zauvek. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 keeper of the groove aka leshrac Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-C+I-D Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) "E, ovaj krip se izdvojio od ostalih! Krenuo je na mene WTF??? Sta je ono zeleno sa nekim sjebanim zvukom??? pise slowing movespeed i extra damage?!?! krip je porastao i viknuo nesto fur kaz mudan??? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAIIXXXXX!!!! " no comment ← Najacha provala od svih prochitanih !!! lol Za "Nogu od Pinokija" kod nas kazu "boot's of Shoes" !!! A da venom= hidromanser kotg=belac tinker=stinker Naj noob move: lik napravio maiden-ki battle fury i pt Krece fight na sredi a Kobrica se dere: "Zabagovalo mi se dugme ne mogu da bacim shestu!!! (inache bio je kentaur) Posle par sati dote predjemo na cs i tako ortak na infernu izleti na chetvoricu i pitamo ga gde je bio a on: "Napala me chetiri heroja" Edited October 26, 2005 by A-C+I-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-C+I-D Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Seli u pekari da jedemo posle 5h dote i kaze Pale Saradoks (Sale Paradoks) mrtav ozbiljan: A da mi napravimo poligon za dotu! robin: Ja cu da budem skeleton king kad vam zabodem macolu od kilo ima da budete stanovani ceo zivot sp: Ma moze bre!! ja: A shta cemo za kripove ? sp: Ce da nadjemo domace zivotinje i da ih pustamo iz tora na odredjeno vreme ja: Zamisli kako izgleda rushenje baraka uletish u shtalu i lupash macolom po zidovima ja: A ko ce da bude Roshan? robin: Marina!!! (moja koleginica... strah i trepet za klince iz igraone) sp: Pa da samo shto je ona 27lvl (godina) a roshan 25. robin: nije fora ima sve da nas pobije ! ostalo je na tome poshto smo se toliko smejali da nismo mogli vishe da provaljujemo !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ...zato sto ne igras dotu -.- ← a da ti sebi kupish mozak? kako to ja ne igram dotu tachno? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 @Acid za PT nije pogresno maidenki ... 30% attack speed nije lose a tih +10 za move te vadi... @LaG ja mozak imam i odlicno radi, proveri ti svoj kod S'n'M komerc-a ... Koliko vidim ovo su ti 2 jedina posta na dota forumu ... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-C+I-D Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 @Acid za PT nije pogresno maidenki ... 30% attack speed nije lose a tih +10 za move te vadi... @LaG ja mozak imam i odlicno radi, proveri ti svoj kod S'n'M komerc-a ... Koliko vidim ovo su ti 2 jedina posta na dota forumu ... ← Za pt sam razmishljao i da napishem jer u celoj prichi uopshte nije bitno !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted October 27, 2005 Author Report Share Posted October 27, 2005 ma moze i bury... perserv. + dmg + splash ;) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 @LaG ja mozak imam i odlicno radi, proveri ti svoj kod S'n'M komerc-a ... Koliko vidim ovo su ti 2 jedina posta na dota forumu ... ← dechko imam i 5 postova na kvejk forumima pa igram q2 i q3 pola svog zhivota jel to znachi da dotu igram samo chetvrtinu? idi upucaj se budalo, nisi inteligentan niti cesh ikada biti pa prestani da se ponashash kao da jesi mama te ne voli Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 aj cutite obojica, a pogotovo ti lag, niko te nije prozivao ti odma kenjas nesto... iskreno da ti kazem nisam video nikog na netu pod imenom lag osim lika koji se zove lagmaker iz sombora... jedino ako nisi napravio drugaciji acc... a drugo nisam te video bas po turnirima u doti nesto... bar ne replyujes na dota tur threadove. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 dechko imam i 5 postova na kvejk forumima pa igram q2 i q3 pola svog zhivota jel to znachi da dotu igram samo chetvrtinu? idi upucaj se budalo, nisi inteligentan niti cesh ikada biti pa prestani da se ponashash kao da jesi mama te ne voli ← oladi ne mozes tako da ga prozivas ... iako je to gotenks @ sasuke: ranged sa bf-om nema splash ali nema veze... Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 @mare igram u lanu i najbolji sam u mom selu @DeuS.Tesla dobicu warn chim neko vidi ovo, siguran sam. tako da ne brini ti nishta Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 @mare igram u lanu i najbolji sam u mom selu @DeuS.Tesla dobicu warn chim neko vidi ovo, siguran sam. tako da ne brini ti nishta ← opa... najbolji u svom selu kolko ima tamo igraca? 3 ? 4 ako racunamo blago retardiranu trogodisnju decu? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 to je bila fora inteligencijo iz novog sada sam i nisam neshto posebno jer je ne igram tako chesto a rekao sam na ovaj nachin jer si me tako napaljenichki napao da je ispalo da treba da imam osvojena chetiri turnira i jedno svetsko da bih mogao da kazhem da "igram dotu" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 jel dolazis na dota vecheri petkom u wn? :) kazi plz mozda te znam :) ae ne svadjajte se bre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ostavite decka ql je on sta ste ga uzjahali igrali smo sc zajedno O_o :) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-C+I-D Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 (edited) Nek neko od admin-a izbrishe ove postove sa prozivkama,ukljuchujuci i moj, jer nemaju veze sa temom a i kvare ceo koncept TOPIC-a. Edited October 27, 2005 by A-C+I-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ostavite decka ql je on sta ste ga uzjahali igrali smo sc zajedno O_o :) ← koji si ti? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRor Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ma moze i bury... perserv. + dmg + splash ;) ← Ma tebra kod tebe sve ,oze jbt ti bas si neki svestran baja..... Nista brate suma je zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 koji si ti? ← Cekaj brate, imas 3000 postova i i dalje spamujes ko reta? I ne ne treba da osvojis milion turnira da bi dokazao da si dobar igrac. Samo ti kazem da ne znam ko si i da nema razloga da tako flamujes bez veze. Kao prvo nista ti nije decko skrivio niti te je flameovo a ti si odma kod dete bez dva grama mozga krenuo da prozivas, uostalom sto se ja ovim bahcem neka admini rade svoj posao. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 brate, jel ti znash shta je spam? evo ti gotenks, udruzhite se pa podelite jedan mozak, onda ce rasprava sa vama imati vishe smisla Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Dobro momci, ajmo malo se smirite ... i to. Nasli ste da se prozivate na DOTA forumu ... pa gde to ima :) Necu da zatvaram topic, ali ako nastavite sa prozivkama moracu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 aj pobrishi samo moje postove oka ti ne znam shta mi bi da se javim uopshte :( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 (edited) hvala na podrsci... lag oladi malo... svugde prosipas pamet i hejtujes... na mom monitoru se vise neces pojavljivati Edited October 28, 2005 by Sasuke-kun Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 (edited) oke ova dva posta su poslednja... evo tebi da udelim deo mog mozga sa smislom za humor... [pobrishi moje postove] znaci lag, kada tebe neko prozove i dodje neki baja vadis se... izvalio si da si kriv kada te je vise clanova foruma izbacilo iz takta? sta ja kao nisam normalan? dobro ja sam uglavnom IRL lik koji se uglavnom sali i zajebava a kad trebam biti ozbiljan onda sam ozbiljan...keva me voli i rodila me zdravog i pravog moze i lock ako oes lucky Edited October 28, 2005 by Sasuke-kun Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts