evgeniy Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 pa iz vr-a...mi reku zovemo morava... najgluplja fora ..... brate smorio si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Jel ja nisam dobro razumeo ili vi kazete tipa "Eno ga lich u moravi" LOOOOOOL Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 kek on kaze ja ne :P btw "dwarven sniper" = "pushkar" bahh mrzi me da odem do igraone reko bih vam josh neke dobre fore :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 i ne kaze u moravi nego u moravu xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) lol najbolja provala je da ja pochnem da pricham :) vranjanski ofc :D LOLOL sad sam se setio kaze jedan lik : "kupi ring of brazilius" ROFL Edited April 11, 2007 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 najgluplja fora ..... brate smorio si. xaxaxaxa samo ti zezaj imas srece nisam vido pre...cekam te u igraoni.... P.S. da kazemo pazi ledja Lich u moravu... !!! A kad loadujemo tad je ona zelena [ofc] i onda je zovemo kanalizacija.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 "AAAAAAAAA dementu, jbte sve si fragove zaglodario, sad ako te ubiju, ima da chuvash fontanu do kraja" "LIIIIICH, Beshte, baca GRUDVANJE!!!" "ovaj Lesli ce da nas triple killuje ko dobar dan ako ne nabacimo svi po heart of tanaska" "vidi ga leeeeek ima leptirica, i shteka se ko devojchica iza kule" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Jbg nisam ranije video topic, kakve sam sve pacijente vidjao to je strasno, najsveziji od pre par dana: lik igra sa Phantom assassinicom, i baja posle bootsa poceo da seta Arcane ring, na moje pitanje sta ce njemu Arcane ring, sto ne ide na +dmg, on odgovara da mu treba za ulty . Posto je partija sa takvim likom bila gotova i pre nego je pocela ja mu kupim energy booster, posle (relativno kratke) partije lik me wispuje da igramo jos i kako smo on i ja zapali u los tim :( Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Sta mislis sto su vratili crveni natpis ispod Bootsa da se ne stackuje sa Bot-om ili Power Treadovima. Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Lik napravi 5 kilova i kaze " SHTA SHTAMPA SHTAMPA ?" Malac se dere non-stop i svi mu govore da prestane, posle 2 min on ponovo krece da se dere, ustaje lik i kaze " UPRAVO SI SKLOPIO RECEPT ZA SHAMAR" Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ^ hehe nikad necu zaboraviti legendarne zec iz nsa za "novu taktiku" davno :) kaze ulece mornar dize sve u vazduh onaj nekronomikron baca infernale destrojer baca u zatvor sajlensera i baca ono njegovo cudo za to vreme konj beli srecu deli (tormented sa ultijem lol) dok im vajper baca otrove cisto da ne pobegnu :) ondaa.. ring of praziluk hart of tepsija (teresija) tiny - totti svi mekani heroji - balon ili bouble boy (tormented keeper of the light itd) jebiii jebiii jebiii (borbeni poklich kada ubijemo sve :D) dodji debela ili dooooooodjder druzhee :D Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 "Borbeni Poklici" : "STOJ KOLEGA, NESH U MOJU AVLIJU" "A JA MISLAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAA" "SASTAVILI SMO IH PA SMO IH PONOVO RASTAVILI" A zecove taktike i te njegove provale, ko razume pricace xD Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 ovo je bilo davno ali sam se setio jurimo mi lika i lik sto je igro sa driadom baca sterlicu i kaze: nemorate ga vise juriti bacijo sam mu fetus :))) Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragnarokk Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Bezi 'drvo' prema sumi i stigne da baci na sebe onaj wind-walk-like spell, kad cujes lika kako komentarishe pored jednog od kompova: "Gde cesh naci Drvo u shumi" O.o Prva magija kod Bristlebacka je Slina, a sama cim bacanja magije je Slinovanje. (Moze se cuti po igraonici kako ljudi vichu: "Slinuj ga, slinuj ga") Lifestealer = Lifester (Lajfester) Dazzle = Disney (Dizni), Lechivoje Alchemist = Drkadzija (zbog animacije za unstable concoction) A sto se borbenih poklicha tiche, najpoznatiji je "KRK U BULJU!!!" Quote Marbles, lvl 80 Troll Mage < Sani > Kilrogg EU http://www.guild-sanitarium.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
c[r0]w Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 igramo neki turnir dal bese wcg ili nesto tako dok si jos mogao da kupujes iteme drugim herojima i kazem ja jednom ortaku sa neta koji nikad nije igrao u lanu do tad ??!?!?! "kupi mi quaterstaff ! on meni "sta da ti kupim ?" ja mu ponavljam "quaterstaff mi kupi jbt".on meni "STA ?" ja pocinjem da pizdim i kazem "brate jebeni quaterstaff",a on me gleda ko da sam mu rekao nesto na kineskom! i tad sam maksimalno ispizdeo i kazem "brate kupi mi jebeno drvce kod brke " !!!???!? i on mi mrtav ladan kaze "a drvce opusteno |!!!!!!!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Kod nas je jedan dechak kao rekao sastawi sange i yashu da widis kako ti se wraca mana brooka !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 (edited) Nije vezano za dotu,igram sa drugom AT ... warcraft i sad ja ud on ud... Abotte smo zvali Guze,i da sada njemu taman abot(GUZA)da umre on kaze, PUNI MI GUZU!PUNI MI GUZU! ;))) 5 minuta nisam igrao... svu su nam vojsku pobili ali.. sam se dobro ismejao rofl. Edited July 9, 2007 by Lucien. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomodji Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Hrt of trskaj :), ili kad leviatan zaboravi da baci Gush ide komentar tipa sto ga ne ugushi idiote... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Ortak prilazi detetu koje igra 2 sata dotu , and says : ocesh da kucam shifru za projno brashno Dete : shta ti je to ? Ortak : evo vidi ( alt +q q ) ROFL Quote HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Nije vezano za dotu,igram sa drugom AT ... warcraft i sad ja ud on ud... Abotte smo zvali Guze,i da sada njemu taman abot(GUZA)da umre on kaze, PUNI MI GUZU!PUNI MI GUZU! ;))) 5 minuta nisam igrao... svu su nam vojsku pobili ali.. sam se dobro ismejao rofl. sad sam se setio i ja slichne scene, ja i dva druga igramo neki quest scenario s herojima, i sad jedan je naravno healer a drugi je za vreme cele partije vikao PUNI ME CHEVO PUNI ME! SHTO ME BRE NE NAPUNISH JBT?! a ja i ostatak igraone smo se izvaljali Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby011 Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Rikimaru-Rikichmaru Quote Bnet - bObbY011 WoW- bObbYserbia @ Dunemaul TROLL HUNTARD FOR EVER Cs - bObbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeeK Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 (edited) Provala cs lik iz igraone:"Chujem Sift" Edited August 21, 2007 by beky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djomla_usb Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 hahaha ludi ste likovi :D moja izvala Perseverance = Prezervativ :D kad neko baca cekic (stun) npr. skeleton king ili sven kazem BACI CHUK itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 hahaha ludi ste likovi :D moja izvala Perseverance = Prezervativ :D kad neko baca cekic (stun) npr. skeleton king ili sven kazem BACI CHUK itd... odakle si ti brate? mi to kazhemo godinama!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djomla_usb Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 iz BG sam... nov sam ovde na RUR-u pa ne znam sta ste sve izvalili :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts