Kole' Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 reci iskreno jel ovaj topic nastao zato da bi nas ti pitao sta radimo ujutro ili da bi se pohvalio kako svako jutro jebes? :P ja nakon sto pogledam na sat se obucem. ← xexe...mislio sam na pc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Pisham , umijem se i pravac kuhinja , prva stvar koju moram da uradim ujutru je da jedem , znachi chim otvorim ochi ja sam gladan , tako da....feed the machine :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 bacim pogled na sat a onda zavisi kakav sam se probudio: a) ako sam se probudio smozden: ostajem da lezim u krevetu i ako mogu (imam vremena) probam da kuntam josh, al poshto obichno ne mogu onda ubacim drugi jastuk ispod glave da se loma pridignem, zakukam par puta i upalim tv da prebacujem kanale jedno 20 minuta pre nego shto ustanem da shoram i kupanje da bih doshao sebi b) ako sam se probudio relativno normalan: prvo shoranje, palim tv, sedam za komp, stavljam kafu, palim pljugu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ako ima skola ustanem>wc [klonjara]>kupatilo>jelo >skola Ako ne idem u skolu ustanem> igram komp> doruckujem pa se obucem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 > igram komp> ti i kuciste igrate izmedju dve vatre ili sta ..... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ti i kuciste igrate izmedju dve vatre ili sta ..... ? ← Jebiga uvek on pobedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 gledam na sat, cheshkam, palim tv/comp, teshku mjuzu za razbudjivanje, vatam se za guitaru i chekam shkolu. Ako pak njema skole taj dan onda gledam na sat, cheshkam, palim tv/comp, teshku mjuzu za razbudjivanje, vatam se za guitaru sat dva, tri pa na probu... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 jedva ustajem > umivanje/pranje zuba/tushiranje/pishanje > palim komp > voda > cigara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) pogledam na sat, proverim da li je stigla neka poruka, palim monitor, kucam pass za logovanje i onda u wc Edited September 25, 2005 by skrimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 kad se probudim onda se izlezavam bar pola sata...ako ne moram negde da idem. posle izlezavanja odem u wc da se sredim...pranje zuba, umivanje ,(brijanje ako mora). Dok se vratim u sbu komp je vec uplajen i iz zvucnika izvire lagana melodija Lorene McKeenit ili Enya-e...to sto volim da slusam jutrom...to je cudo. E a kada ustajete...ja se nekad ZABAGUJE i ustanjem u 6 ujutro i to samo kada legnem pre 24:00, pa onda ne mogu da zaspim nikako. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 opsujem... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 xexe...mislio sam na pc :) ← Ja mislila dzoint:) nazhalost, ja prvo palim pljugu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 opsujem... ← hahahah...svakog dana kad ustanes ili samo ponedeljkom? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 tegljenje/prdezh/skok u papuche, kresnem pc i produzim u klonju, odatle do friza po ladno mlekce koje bacam u smuceni NES, povratak za PC i kacenje na net... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Subotom ujutru obicno D***M K***C i slusam Slipknot,Mayhem, Dimmu Borgir,Behemoth,... Idem da jedem,operem zube i ponovo legnem da spavam Poz..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Hmmm....ja mislim da ipak svi PRVO poceskamo jaja. ← sta vi nemate profesionalne ceskasice jaja koje su tu samo da vam ugode cim se vi probudite??? .... varvari elem necesem jaja, nego zavrsim za kupatilom pa onda pravac do frizidera. ranije sam odma izazio napolje posle dorucka, dal zbog skole dal zbog bleje napolju a otkad sam zavrsio srednju sedim za kompom do popodne a.... a ponekad i ceo dan/noc [jumpy] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Vracam nadignutu kitu koja je izpala iz bokserica nazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted September 26, 2005 Author Report Share Posted September 26, 2005 Vracam nadignutu kitu koja je izpala iz bokserica nazad. ← true,true.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Subotom ujutru obicno D***M K***C i slusam Slipknot,Mayhem, Dimmu Borgir,Behemoth,... Idem da jedem,operem zube i ponovo legnem da spavam Poz..... ← Kad prestanes to da slusas onda vise nece biti ni potrebe da drkas...naci ces u gradu i nekih zenskih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Kad prestanes to da slusas onda vise nece biti ni potrebe da drkas...naci ces u gradu i nekih zenskih :) ← It's funny because it's true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Radnim danima obichno prvo stisnem dugme na mobilnom kada krene da pishti budilnik i odem u kupatilo. Posle kupatila ukljuchim TV i pustim Euro News, skuvam kafu (ako mi zena nije vec skuvala), odgledam jedan blok vesti (oko 30 min), obuchem se i odem na posao. Vikendom sve zavisi od raspolozenja, jutarnji sex, kafa, omlet (random). Komp palim vikendom samo kada mi je bash dosadno ili ako imam neku super igricu. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 prvo uradim dva'es sklekova umiv tus pranje zuba popijem limun i na posao u pola devet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 prvo uradim dva'es sklekova umiv tus pranje zuba popijem limun i na posao u pola devet ← vidi se ko je POSTENO ODSLUZIO VOJSKU OVDE !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Otvorim oci, idem da soram, iztusiram se pa na posao / faks (zavisi od dana) :) nepijem kafu i nepusim - tako da tu vrstu zamajavanja za siromasne nemam na dnevnom redu Preko vikenda obicno ustanem, soram, tusiram se, palim komp i pustam neku muziku, pa gledam sta cu da klopam :) Inace cim stignem na posao, palim komp i citam vesti + rur (tek kad napisem neki trashtalk pasus krecem da radim :) ) Sve to traje oko 30 min. To je navika bez koje ne mogu da zamislim dobro pocet dan :) elem, kao klinac (15-16) sam imao trip da moram da izdrndam kitu cim se dignem :)))) hvala ti boze sto sam ispao iz tog tripa ... valjda pubertet :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 (edited) Isključim mobilni koji me uvek budi, zatim ispru Edited September 26, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts