Jump to content

pricajte.

Highl1

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

u procesu sam gledanja svih filmova Dzona Kazalea (freda iz kuma) a posto sam Kuma nauchio napamet, odgledao sam prvo njegov poslednji film Deer Hunter... Radnja filma nije nesto preterano dinamichna, nepredvidiva, inovativna, ali ono sto chini ovaj film ovako dobrim je odlichan kasting i josh bolja gluma svih, pocevsi od Boga (barem do polovina 90tih) - De Nira pa preko Meril Strip i Kristofera VOkena.

Kad omatorim hocu da izgledam kao De Niro u ovom filmu. Cak razmisljam o tome da pustim sada bradu

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Pirati 3 ownuju :) za razliku od 2ke ovde je sva akcija ostavljena za zadnju

trecinu filma, ali kada do toga konacno dodje... BHHHHH, LUDILO !!!!!!!!!!!!!!!!!

highlights: dejvi dzons reel face apirens i prokleti keith richards kao jedan od pirat kings-a, kako mu lezhi jebena uloga, preterano \o/

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

a što nisi prvo pogledao da je ukinuta i da nikad nećeš saznati kako se završava? ;)

WHY, OOOH WHY ME !!! :)

uveta> taj rad, sve sto pocnem da gledam ili propadne posle prve trecine ili nestigne u drugu sezonu :p

sex, drugs and bio food!

Gledao sam seriju "Two & half men" - komedija u kojoj igra Charlie Sheen ne moze da bude losha i ova serija to potvrdjuje - vrh! [:D]

Usput gledam "Transformers Cybertron", hajpujem sebe pred film [;)]

А в чем сила, брат?

Silent hill....

reci cu samo Deus Omnipotens in Cuius Manu Omnis Victoria Consistit....

"Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...