fatboy Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Moje detinjstvo je obelezhio i ovaj naslov definitivno: Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverm1nd Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 daaaa.... Gunisi, lol kako je to extra muvi :) Ali u Legendu glumi i Tom Cruise, kako je to tek meni bilo smesno pre jedno 2 godine kad sam to provalio... Jbt, kad se samo setim kako sam se cimao od scena sa 'demonom'... Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 dunno, ja sam imao jednocifren broj godina kad sam prvi put gledao taj film i primetio sam kako se latex rogovi na glavi tima curryja smeshno ljuljaju...ali zato mia sara....uf... =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 takodje, secam se tog filma, cak sam ga imao na kaseti. Voleo bi da vidim neki rimejk tog filma, cini mi se da nije losha prica. Za film moze bash da se kaze da je bajka na traci. Heheh, kad se setim onih goblina, secam se da sam se cimao na svaki zbun :P . A djavo, kad se setim onog alterovanog glasa, boze koliko sam se trzao od toga :D This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) jao boze!!! vec 3 godine pokusavam da skontam kako se ta dva filma zovu... legend i willow... koliko sam ja te filmove gutao... po dvadeset puta... znaci kao klinac keva i cale su mi svaki drugi dan iz video kluba uzimali sledece filmove : legend willow star wars sva tri dela indijana jones mislim da sam svaki od njih gledao jedno 50 puta... ima li dobra dusa koja ce mi narezati legend i willow da podseti jednog konja od 2 metra i 105 kila(merih se pre par dana) na njegovo divno detinjstvo :) edit: el zna neko ime, i el ima neko neki film... jao kako da objasnim... film je dosta mator. uglavnom postoji neka tvrdjava koja nije na istom mestu nikad i oni moraju tu da udju i urade nesto... secam se par scena kad lik odlazi kod crne udovice, ona mu pomaze razbija pescani casovnik i daje mu tako sansu da ovom pomogne da se izvuce iz legla punog paukova onda se secam scene kad skontaju da je to dosta daleko da pozovu pegaze da ih prenesu i secam se kako je neki kiklop drzao vrata koja se zatvaraju da bi ovi usli i tu je umro.. ja sam se klinac tim filmom toliko odusevio da je to neverovatno! Edited August 16, 2006 by Jokerman If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverm1nd Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 znaci kao klinac keva i cale su mi svaki drugi dan iz video kluba uzimali sledece filmove : legend willow star wars sva tri dela indijana jones Dodajmo tome i The NeverEnding Story... :) Ah, moje prve kasete... Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 ...edit: el zna neko ime, i el ima neko neki film... jao kako da objasnim... film je dosta mator. uglavnom postoji neka tvrdjava koja nije na istom mestu nikad i oni moraju tu da udju i urade nesto... secam se par scena kad lik odlazi kod crne udovice, ona mu pomaze razbija pescani casovnik i daje mu tako sansu da ovom pomogne da se izvuce iz legla punog paukova onda se secam scene kad skontaju da je to dosta daleko da pozovu pegaze da ih prenesu i secam se kako je neki kiklop drzao vrata koja se zatvaraju da bi ovi usli i tu je umro.. ja sam se klinac tim filmom toliko odusevio da je to neverovatno! http://www.imdb.com/title/tt0085811/ ovo? dodao bih jos i lavirint sa bovijem http://www.imdb.com/title/tt0091369/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 jao jeste! sreca sreca radost radost!!! ako neko ima taj film zajedno sa willow i legend... spreman sam da zrtvujem 2 deci domace rakije kajsijovache, ostatke od proslogodisnjeg pechenja... ja i cale pekli... to je rakija od koje rastu malje na grudima... il to ili castim pivo u gradu :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Uvek nudis to pivo a na kraju nista :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 hehe to je film na kome sam ja nauchio da ma koliko ti bio odbojan francuski jezik, evropski original filma je visestruko bolji od americhkog rimejka =o)) takodje kad mu ne daju plesne cipele i ljigavu muziku iv montan sasvim kvalitetno glumi =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 ^^ сјајан филм. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Cache (2005) Jbno sjajan film...ako volite sporije filmove i spremni ste za jedno veliko WTF? na kraju, preporuka. E da, upravo skidam Chudesnu Shumu sa lokala. :) Jedan od najjachih crtaca svih vremena. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 gledao sam Cache na ovogodisnjem Festu i odusevio se, mada je kraj nedefisan It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Momacko vece Jedan od prvih filmova toma henksa znaci odlicna komedija Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 odgledah Cars (2006)....ql filmic.......bas me fino oraspolozio...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 i Odlicna oba dva:):) Akcija i komedija na nivou : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Balkanski shpijun :D Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Scanner Darkly Kijanu Rivs / Vinona Rajder/ Vudi Harelson / Robert Dauni Dzunior odlichan film 8,5/10 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 ^Bash hocu da overim taj film al' nigde da nadjem neku bolju kopiju...sve neki CAMovi i slichna sranja. :( FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Ali G in da haus, Bekstvo iz Shoushenka po 55 put... ne mogu sad da se setim sta sam jos gledao u skorije vreme... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 The Sentinel (2006) dobri glumci Michael Douglas i Kiefer Sutherland(24h) ali prica Secret Service vs bivsi KGB smorila Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Around the Bend (2004).......fina dramica.....malo za opustanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 jaoj... kad mi je jedna klinka koja se tripuje da je ... inteligentna rekla da joj je jedan od najomiljenijih filmova onaj sa 50 centi obogati se il umri pokushavajutji kako god... doshlo mi je da je upucam, tj... da je odvedem gajbi i spremim sesiju... da joj otvorim ochi! bem ti... kad ljudi nemaju pojma :( kazhem kazablanka oni kao wtf je to il... a ma to je glupost dr. strangelove... a ma to onaj crno beli dosadan je o.O itd... ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 The Fast and the Furious: Tokyo Drift, mmm kakve su ribe i kolica... Btw zna neko kako se zove glavna glumica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 (edited) imdb iz jour frend:) ( )... Edited August 23, 2006 by M!!! Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts