Trans-Lucky Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 mora da ti je ta riba bila ruzna i bubuljicava kad joj nije smetalo sto si sve po njoj ;) Tehnicki nokaut jednim udarcem,ali tehnicki... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 saljite blamove, nemoguce da ovde ima toliko ljudi a samo ovolicko blamova... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 E znaci zamislite sta mi se desilo: Jedan dan vozim se ja u svom Aston Martiju (DB9) kad mi pukne kurac i u sred grada (kod Slavije) ulete mi u kola, semaforu tri nikad bolje plavusice. I dok sam ih vozio gajbi da ih odvalim od kurca, ja pojebem dve, i jos kad smo stigli sve tri po 2 puta. Ustanem ja da popijem malo Koka-Kole... vratim se ja da nastavim da ih jebem ali nije mogo da mi se digne... zamisli bedak.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 zamisljam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ja bas nemam takvih blamova ali jednom sam se tako idiotski glupo osecao da je to zlo... znaci kad me je dete 91vo godiste slalo poruke tipa "hocu da te bacim u krevet, da znojim preznojim da te kidam dok ti telo gori...." par dana kasnije mi je poslalo poruku dal moze da dodje kod mene gajbi da "gledamo film" i da "prespava"... ja gledam telefon i nemogu da verujem krstim se i levom i desnom, da stvar bude gora to je sestra od jedne moje extra drugarice... sta sam uradio? nista iskulirao poruku i kulirao cimanje ali bilo je mnogo trulo Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 pa sta ti fali 11 god mladja,da se ponovo osetis mladjano :) jbt kako raspad mozga joj pa to je 13 godina o boze!!! a juri za 10 god starijim...zzzzzzzzzzzz....bolest ovaj svet ide u k Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ne ide.. vec je tamo Welcome to the kurac Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 hoćeš reći da su tri plavuše uspele da uđu kroz jedna vrata?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ma jedna mi je sedela u krilu dok mi je druga pusila... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 ma jedna mi je sedela u krilu dok mi je druga pusila... ← ovoj izmedju nogu, a ? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 ja bas nemam takvih blamova ali jednom sam se tako idiotski glupo osecao da je to zlo... znaci kad me je dete 91vo godiste slalo poruke tipa "hocu da te bacim u krevet, da znojim preznojim da te kidam dok ti telo gori...." par dana kasnije mi je poslalo poruku dal moze da dodje kod mene gajbi da "gledamo film" i da "prespava"... ja gledam telefon i nemogu da verujem krstim se i levom i desnom, da stvar bude gora to je sestra od jedne moje extra drugarice... sta sam uradio? nista iskulirao poruku i kulirao cimanje ali bilo je mnogo trulo ← a da nije to njena sestra pozajmila mob i mislila da tjesh skontati??? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Na moru prosle godine, blejim sa dva ortaka i tek cujes jednog od njih 'joj snimi onu cicu', ja gledam ne vidim nista, reko brate il sam ja slep il si ti istripovo! A on kao ma bre vidis je ona plavusa, kad ono stvarno plavusa samo sto nije cica nego ima bar 4 banke :)! Al dobro sta ces ukusi se razlikuju , a i bila je malo perverzna matorka :), uglavnom ode ti on za njom u vodu i proba da uvati matorku za bulju :), al ova u tom trenutku skoci u vodu i on joj samo ocese nogu! I matorka se okrece prema njemu u fazonu jesi normalan, a on joj izvini pomesao sam te sa nekim.... :) Dan posle toga ovaj drugi ortak krene da muva neke ribe na plaze i za divno cudo uspe mu poduhvat i sad sede one tu s nama, kad na plazu dolazi ponovo ona matorka, i ortak se bas zesce zablene u nju i to snimi jedna od tih riba koje su sedele snama i pita ga: ' A jeli svidja ti se?' 'Da bre extra je matorka' 'Oces da te upoznam to mi je keva' :))))) ja sam se samo prekrio peskirom i valjao se od smeha, sto je najgore ovog ludaka nije bio ni malo blam! Jos je posle prisla keva da se pozdravi sa svima nama! Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Pa pazi ova mala je trazila broj od sestre i sestra joj je dala... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 c c c, pa pitaj je da dodjesh do nje, pa malo visi s njom u sobi i reci da morash da iseresh tri kg govana, izadji iz sobe i zakljuchaj vrata, odi do sobe sestre obavi pos'o i odi qtji :D Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 joj boze... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 c c c, pa pitaj je da dodjesh do nje, pa malo visi s njom u sobi i reci da morash da iseresh tri kg govana, izadji iz sobe i zakljuchaj vrata, odi do sobe sestre obavi pos'o i odi qtji :D ← sta je s'mozgom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Jednom sam izasao sa ribom koju sam jurio GODINAMA, i tom ona mene pozvala. I sad sednemo mi u neki klub i zajasemo neku bezveze temu. Kad nam je stiglo cepi, kakav sam sav nekulturan, ja joj ne otvorim flasicu. Tek cu ja posle nekog vremena "Izvini, hoces li ti da pijes to?" na sta ce mi ona "Pa otvori mi *sokic*". Tek sto sam i bio spreman to da uradim odma dodade : bas si glup, ja s kime god sam sela ili izasla, uvek su jurili da mi sipaju */sokic/* [:O] Na onu prvu recenicu sam promenio semafor na licu u negativ boja, a onda sam joj rekao sta moze da uradi sa svojim picem. I kada se naljutila, posto sam, jelte, nezan k'o drvoseca i suptilan k'o uragan, ja joj uzmem onu flasicu i kazem, glasom k'o da pricam debilu "Cek' cek', posto si nesposobna da otvoris ovo sama, daj da ti dam da pijes, da slucajno ne iskaljas majicicu". Na sta je ona popizdela, te je ostatak razgovora protekao u hejtu i prepucavanju. Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 (edited) Dici cu ti spomenik majke mi ... :) Ali nezhan ko drvosecha i suptilan ko uragan PWNZ Edited October 6, 2005 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 VRRRRRRRRRRRH!!! Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Inace, najzanimljivije je da je ona tu pricu prosledila dalje, tako da su svi koji su to culi (sem njenog okruzenja) shvatili ko je tu, u stvari ispusio. Nisam ni prstom mrdnuo, a sahranio sam je. Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 mi s tobom nemamo shta vishe da prichamo... :D ali pobogu choveche, sh'o joj ne otvori sokitj i ne odvede je qtji da je overish, pa je shutnesh i pochensh da izlazish sa njenom sestrom, pochnesh da visish kod nje qtji da bi joj pravio zazubice dok se njih dve ne posvadjaju oko tebe i ne podzapaju! E vidish, tu lezhi zeko, ti samo trebash da predvidish to dzapanje i da bidnesh blizu prozora da mozhesh da uletish i obe ih pojebesh onak'e znojave i iscepane.... pa ih obe shutnesh da bi "izbegao" skandal 0.o pa pochnesh da im muvash kevu Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Jednom sam izasao sa ribom koju sam jurio GODINAMA, i tom ona mene pozvala. I sad sednemo mi u neki klub i zajasemo neku bezveze temu. Kad nam je stiglo cepi, kakav sam sav nekulturan, ja joj ne otvorim flasicu. Tek cu ja posle nekog vremena "Izvini, hoces li ti da pijes to?" na sta ce mi ona "Pa otvori mi *sokic*". Tek sto sam i bio spreman to da uradim odma dodade : bas si glup, ja s kime god sam sela ili izasla, uvek su jurili da mi sipaju */sokic/* [:O] Na onu prvu recenicu sam promenio semafor na licu u negativ boja, a onda sam joj rekao sta moze da uradi sa svojim picem. I kada se naljutila, posto sam, jelte, nezan k'o drvoseca i suptilan k'o uragan, ja joj uzmem onu flasicu i kazem, glasom k'o da pricam debilu "Cek' cek', posto si nesposobna da otvoris ovo sama, daj da ti dam da pijes, da slucajno ne iskaljas majicicu". Na sta je ona popizdela, te je ostatak razgovora protekao u hejtu i prepucavanju. ← :)))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 SAD si nasao da mi kazes.... Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Ona mala kojoj sam slucajno poslao poruku da bi je jebao se nalozila i stalno me cima i pishe poruke , izgleda ce biti nesto ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Vec vidim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts