OTAC Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 najgori trip s ribom je kad sam upoznao njenu mladju sestru i shvatio da je 10 puta bolja picka i da cu je cesto gledati jer idem cesto kod njih kuci, i dizace mi se kurac na nju, a necu moci jebati cak i ako joj se svidjam zbog situacije.... inace, trip je zbog toga sto njena sestra ima 3 sise na grudima. lazem, nema, al je predobra picka i mrzim taj osecaj kad nemosh dirati zabranjeno voce Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 То није трип са рибом, него с тобом. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Trip je sa trecom sisom :o Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 То није трип са рибом, него с тобом. Upravo, nemoj jebati gabore. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts