Jump to content

Playstation 3 !!!

fatboy

Recommended Posts

ah, dok cekamo ovu zverku, jos par reci o njoj...

u razgovoru sa ortakom koji radi kao game developer

za sony u koloradu, rekao mi je da bi konzola trebalo da

izadje na trziste na prolece, ali to nije 100% sigurno naravno...

dalje, u evropi ce joj cena biti okvirno od 400e do 500e...

dalje, konzola ce koristiti BLYE RAY diskove (25GB), znaci piratske igrice bye bye!

dalje, evo slika same konzole:

ps3front.jpg

dalje, evo slika prave konzole:

ps3.jpg

i na kraju jedan masan screenshot:

http://next.videogame.it/Immagini/news/340...tion3-xbox2.jpg

i tako, cekajuci PS3...

Edited by nigger

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Meni ne radi nijedna slika, jel mozhe neki repost?

A screenshot se tek ne vidi ... ovaj nigger ni post ne zna da sastavi ;>

Sve u svemu, PS3 shotovi su se vec pojavili odavno na netu, konzola se ocekuje, cena ce stvarno biti oko 400, ne verujem da ce ici na 500. Ne znam samo zasto bi bluray diskovi bili neki problem za bilo koga, a posebno ne za pirateriju. A da ce biti dobrih igara, bice, gledao sam neke trejlere, strasno dobro izgledaju.

Dodushe, ne treba ocajavati, MS je rekao da je svesno gushio razvoj PC igara zbog Xboxa ali da to nece da radi vec ce zajedno sa Xbox 360 promovisati neki vid "kooperacije" PCja i Xboxa na mnogim poljima.

offps35.jpg

Jos slika...

PS3 Land

PS3 on IGN

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
PLAYSTATION 3 SPECIFICATIONS

CPU: Cell Processor PowerPC-base Core @3.2GHz

--1 VMX vector unit per core

--512KB L2 cache

--7 x SPE @3.2GHz

--7 x 128b 128 SIMD GPRs

--7 x 256KB SRAM for SPE

--*1 of 8 SPEs reserved for redundancy

--Total floating point performance: 218 gigaflops

GPU RSX @ 550MHz

--1.8 TFLOPS floating point Performance

--Full HD (up to 1080p) x 2 channels

--Multi-way programmable parallel Floating point shader pipelines

--Sound Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell-based processing)

MEMORY

256MB XDR Main RAM @3.2GHz

256MB GDDR3 VRAM @700MHz

System Bandwidth Main RAM-- 25.6GB/s

VRAM--22.4GB/s

RSX-- 20GB/s (write) + 15GB/s (read)

SB2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read)

SYSTEM FLOATING POINT PERFORMANCE:

2 teraflops

STORAGE

--HDD Detachable 2.5" HDD slot x 1

--I/O--USB Front x 4, Rear x 2 (USB2.0)

--Memory Stickstandard/Duo, PRO x 1

--SD standard/mini x 1

--CompactFlash(Type I, II) x 1

COMMUNICATION

--Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) x 3 (input x 1 + output x 2)

--Wi-Fi IEEE 802.11 b/g

--Bluetooth--Bluetooth 2.0 (EDR)

--ControllerBluetooth (up to 7)

--USB 2.0 (wired)

--Wi-Fi (PSP)

--Network (over IP)

AV OUTPUT

Screen size 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p

HDMI out x 2

AV multi out x 1

Digital out (optical) x 1

DISC MEDIA

CD

PlayStation CD-ROM

PlayStation2 CD-ROM

CD-DA

CD-DA (ROM),

CD-R,

CD-RW

SACD Hybrid (CD layer),

SACD HD

DualDisc (audio side)

DualDisc (DVD side)

PlayStation 2 DVD-ROM

PlayStation 3 DVD-ROM

DVD-ROM

DVD-R

DVD-RW

DVD+R,

DVD+RW

Blu-ray Disc

PlayStation 3 BD-ROM

BD-ROM

BD

Killzone trailers!

Citao sam pre jedno nedelju dana da su probili poslednju BlueRay zastitu koja se pojavila, i to na neki potpuno banalan nachin. A to sto soni planira da mu PS3 traje 10 godina je cist marketing u fazonu "vidite kako nam je do jaja konzola". Ne mozhes u vremenu kada se stvari razvijaju brzhe i brzhe da forsiras konzolu da ti traje u proseku 3 puta vishe nego proteklo izdanje.

Inace, jedini nacin da se zaista zastitis od pirata jeste da furas samo neki svoj fazon, kao sto recimo sada ide PSP. Nije da se ne mogu snimati piratske igre, ali to ne moze da radi svako u kucnoj radinosti zbog posebnog formata diskova. Tako da si veliki deo pirata odbio, one najvece naravno neces moci nikada.

To je svakako zanimljiva vest. Steta sto nemam neku ideju da kupujem PSP :) Ono, malo je kabast da bih ga koristio kao MP3 plejer, nema FM tjuner pa bih morao da nosim josh jedan uredjaj a filmove iovako slabo gledam. Za igre imam N-gage :) No nikad se ne zna, kada bi mi poklonili na primer ne bih se bunio. Na kraju uvek mozhe da se proda.

ruzan im je dzojstik :)

btw i sp2 je kostao 400-500 eur (hm, ili bese maraka?) kad je izasao... sve u svemu, jos uvek nema igre koja zahteva gore navedene specifikacije... vecina jos uvek fino sljaka na ps2.. 'vidite kako nam je do jaja konzola'

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

E a ja sam citao negde da ce uz ps3 da kao opcija dodje hdd...samo sto ti biras koliko veliki. I da ce u tom slucaju da daju neku linux distribuciju koja se razvija kod njih za taj ps3. jedva cekam....prodajem komp i uzimam ps3 + veci monitor :)

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.

Iako i playstation 3 i xbox360 deluju jako jebacki, nece se to kod nas primiti...

pogotovo ako pirati ne odrade svoj deo posla pa ljudi budu morali da placaju od recimo 30 do 50 evrica za igru.

Kapiram da bi vecina ljudi za taj cash koliko ce kostati npr. ps3 lepo apgrejdovala compove nego kupovala konzole...dunno...

Mislim...jebiga...ja bih jako voleo da kupim tako nesto, ali nema sanse... [V]

Edited by OrthodoX

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Iako i playstation 3 i xbox360 deluju jako jebacki, nece se to kod nas primiti...

pogotovo ako pirati ne odrade svoj deo posla pa ljudi budu morali da placaju od recimo 30 do 50 evrica za igru.

Kapiram da bi vecina ljudi za taj cash koliko ce kostati npr. ps3 lepo apgrejdovala compove nego kupovala konzole...dunno...

Mislim...jebiga...ja bih jako voleo da kupim tako nesto, ali nema sanse... [V]

pa problem je sto mozes da upgrejdujes komp kolko oces kad ce slabo biti igrica za isti

pogledaj samo konzole jos nisu ni izasle a imas najva kolko oces svakim danom sve vise a u poslednje vreme za pc je sve manje i manje naslova

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

400-500 e dati nikad spasce to za godinu na 250-350 kad ce biti podnosljivo

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!