Swiper Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Skinuo sam sa neta ovu verziju filma ali nikako da nadjem odgovarajuci titl.. Da li neko mozda ima sredjen titl? Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=30480 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted September 19, 2005 Author Report Share Posted September 19, 2005 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=30480 ← Nema tamo pravog titla, sve zivo sam pretrazio, morao sam rucno da sredjujem i sredio sam nekako.. Ako nekom treba neka se javi da mu posaljem pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 ja sam odustao od rucnog podesavanja i skinuo engleski titl. inace film je megamega. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Nema tamo pravog titla, sve zivo sam pretrazio, morao sam rucno da sredjujem i sredio sam nekako.. Ako nekom treba neka se javi da mu posaljem pozdrav ← baci na highl1@gmail.com josh uvek nisam odgledao film,a nisam ni trazio titl tnx unapred Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 (edited) Sta mu dodje to rucno podesavanje ? Nije valjda sinhronizacija(koaja u prosku traje manje od minuta) edit: Kako to mislis nema kad vec na prvom linku ima http://www.titlovi.vogon.hr/Default.aspx?p...+city&language= Edited September 19, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Sibni prevod na thenoodle88@yahoo.com. Hvala unapred. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ja i dalje ne kapiram kako ljudi mogu da gledaju divx-e filmova koji nisu izašli na dvd-u sa srpskim prevodima.. dovoljno su jadni profi prevodioci, ono što uzme da prevede mile iz cede kluba je već previše.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 rucno podesavanje mu dodje u ovom slucaju to da na pocetku filma titl kasni 5 sec a da na kraju zuri par sekundi i onda ga sinhronizujem pomocu SubAdjuster-a Poslao sam titl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Lol sto to zovete rucno podesavanje umeto sinhronizacija I sta je tu problem kad je to minut posla ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 Lol sto to zovete rucno podesavanje umeto sinhronizacija I sta je tu problem kad je to minut posla ? ← A kako to ti zoves? Automatsko podesavanje? Tebi treba minut, svaka tebi cast, poslacu ti titl pa ga sredi za minut, jel vazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Otvori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 A kako to ti zoves? Automatsko podesavanje? Tebi treba minut, svaka tebi cast, poslacu ti titl pa ga sredi za minut, jel vazi? ← Aj poslaji molim te da vidim koliko to tesko moze podesiti jedan titl stvarno neznam na koji nacin to radis kad ti traje dugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts