headcutter[LR] Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Stari serveri: Shadowmoon - Alijansa Dragonmaw - Alijansa Dunemaul - Horda Sylvanas - Horda Novi serveri Haumarush - Horda Lightning Blade - Alijansa (obzirom da niko nije spominjao ovaj server, a mi smo hteli negde da pocnemo alijansu... eto krenuli smo tamo Slobodno dopunjujte ovu listu kako bi svi bili informisani gde da idu... Naravno, ostaje sloboda izbora ako neko bas zeli da igra u suprotnim frakcijama... Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Dunemal - Alijansa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Mogli ste barem nickove da ispishete Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 (edited) Mogli ste barem nickove da ispishete ← e pa ajde dunemaul aliansa "Srbija" dwarf 57lv hunter ali kada ovo budete citali bicu 58 :D Edited September 19, 2005 by SRBIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Hmm prvi ljudi za koje cujem da su na dunemaul a alijansa...mozda sam jednostavno neupucen...na sylvanas ima dosta alijanse takodje..ima srba i na vashj-alijansa Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Hmm prvi ljudi za koje cujem da su na dunemaul a alijansa...mozda sam jednostavno neupucen...na sylvanas ima dosta alijanse takodje..ima srba i na vashj-alijansa ← ccc a ja mislio da smo mi jedan od poznatijih servera po nasima inace u alianci ima preko 200 ljudi svi su nasi a bogami ima nas preko 40 50+lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesco Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Burning Legion - Horda Quote Corto shaman at Eight Peaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Haumarush- Horda- killygor-syndrome-undead-mage 39lvl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ccc a ja mislio da smo mi jedan od poznatijih servera po nasima inace u alianci ima preko 200 ljudi svi su nasi a bogami ima nas preko 40 50+lv Ako tamo ima 200 Srba koji igraju aktivno ja pojedem ovaj moj post sa sve monitora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Ja igram Hordu na shadowmoon-u al' to sam verovatno jedini ... :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Sto se mene tice pise sve u signi :) imam i lika na Haumarush-u al ga trenutno neigram a sto se tice 200 ljudi u Dunemaul alijansi...to je ipak nekako preterano Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 a sto se tice 200 ljudi u Dunemaul alijansi...to je ipak nekako preterano ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ccc a ja mislio da smo mi jedan od poznatijih servera po nasima inace u alianci ima preko 200 ljudi svi su nasi a bogami ima nas preko 40 50+lv ← ja ipak mislim da alijansi ima nekoliko hiljada ljudi, a njih dvesta su nashi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefans Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ima i na Turaylon serveru alijansa dosta SRBA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Pa ovo je stvarno jedan veliki Svinjolend ... ffs Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Pregled ljudi koji igraju WOW - za neupucene sto se tice alijanse na duenmaulu, pa kada je u hordi bilo bar 50-70 srba vas nije bilo negde, nego tek kada se horda napunila sa srbima, sad da ne lazem ima nas u hordi jedno 150, onda ste krenuli u alijansu, nije mi jasno zasto, mozda neki problemi sa mozgom pretpostavljam, ali to je sad nebitno, bitno je da srbi igraju na 10 razlicitih servera i to u na obe strane Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 pa dragonmaw ima 200+ srba 100 % i jedno 40 ljdui 55+ , jednini problem je shto su svi razbacani po gildovima. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 dunemaul alliance celo panchevo... ftw! svi po razlichitim guildovima razume se Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Zar je bitno koliko gde igra Srba? Zadnji put kad sam bio u guildu sa Srbima, srecom vecina prijatelja iz real lifea, morao sam jednom kllincu iz Bga da objasnjavam strane sveta a nastavak razgovora, posle par dana je izgedao ovako (parafraziracu delove a i malo skratiti): Brue: o des Sale, nauci li strane sveta, sta je levo na mapi? Salecar: poz, levo je zapad Brue: bravo, mozes u skaute Salecar: nego ljudi, sto me napadaju nasi strazari u selu??? Thunder: kako napadaju, da nije priest Ridikor: da , mozda te priest zajebava Brue: da, to ti je Paklena pomorandza Salecar: sta priest? sta je to Paklena pomorandza Thunder: ma neprijateljski priest, MCje te Brue: ma jebiga brate, uhvatio te priest u radnju, nego, stvarno ne znas sta je paklena pomorandza ***u prethodnom messageu ja sam stvarno aludirao na film, al sam zaboravio na cemu su odrasle Pink generacije, pa sam nastavio budalastinu koju je on zapoceo :P *** Salecar: ne Brue: Au jebiga, najebao si Salecar: pa sto? Brue: pa vidis, to ti je kad se svi pristovi na serveru dogovore da zajebavaju jednog istog lika, i gde god da ode, oni njega uhvate sa MC i maltretiraju sve dok ne izgubi reputaciju sa svim frakcijama Salecar: pa sto mene, sta sam im ja uradio :( Brue: ma nista, sta ces, tako ti je, nego ti gde god da si cuti, ne javljaj se na javnom chatu, inace... Salecar: pa kako cu za Warsong ??? Brue: pa sta da ti kazem, wisperuj nekoga Salecar: e jeb.... Dezonja: Sale, jesi ti bolid ili coupe? Salecar: sta je to coupe? no comment Inace, ovaj nick , na severu Bloodfeather 60ti mage troll (mislim da sam to za sada batalio jer je sranje od servera), na Hamiju trenutno 54 lvl rogue NE, kasno sam poceo od osnivanja servera (mrzelo me da cekam po sat dok ga nisu prosirili). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Dezonja: Sale, jesi ti bolid ili coupe? Salecar: sta je to coupe? tjeeee... chovek je ziva legenda Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) Server : Kor`Gall Faction : Horda Race : Undead Class : Mage lvl : 39 Name : Hamla Guild : This space for rent ___________________________ Server : Sylvanas Faction : Aliance Race : Dwarf Class : Paladin lvl : 7 Name : Silmaril Guild : / ___________________________ Server : Haumrush Faction : Horde Race : Tauren Class : Shaman lvl : 8 Name : Sweep Guild : Mortiferus Edited September 21, 2005 by MarkoL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) Dunemaul Alliance ima dosta Srba.Dosta njih je bilo u Balkan Expres(s)-u koji se raspao . Edited September 21, 2005 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts