`Dr. Nick Riviera` Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Idalje slinavim... 3 dana nisam izashao iz qce... Jel ima neko da mi preporuchi neki dobar film za download? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Deda ima nameru da svrati pre nuove godine, i svratitje ako ga ne odnese grim ili neshto tako. A kad deda dodje ima da budesh prisutan na rhh. ← Pičko, nemoj slučajno da nisi javio unapred kad tačno dolazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Odvratan dan,ali sutra je novi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 prvi put u zivotu jeden bele semenke i slusam naravno... deep dish, royal gigolos, armand van helden i svu house muziku koja je nesto najjace na svetu,,,, ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Ciklus+mesec??? Laki, shta se to s tobom deshava? :))))))))) Ih ... mislio sam da ce neko od novijalija pokupiti tako prostu priliku za prozivku, kad ono jedan od veterana u svakom pogledu. E deda deda :) Evo stigoh kutji, sad ne znam sta bih pre ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 A za ove papane, koji pljuju matematiku i fiziku samo jedna stvar - to su dva najbolja predmeta koje imate prilike da učite tokom "školovanja". Ako vam oni predstavljaju problem, znači da vam korišćenje mozga ne ide od ruke, ne postoji ništa bolje za stimulisanje mozga. ← Gluposti, to shto neko ne voli matematiku i fiziku ne znachi da je glup. Imam 2 i iz jednog i iz drugog, sve prepisujem. Jednostavno, uopshte me ne zanimaju. S druge strane, imam 5 iz dosta ostalih predmeta (filozofija, sociologija, ustav, engleski, istorija...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Hm, pa ja mislim da nije ni rekao da je onaj ko ne voli mat/fiz glup. Kapiram da te samo mrzi da razmishljash :] Edited October 19, 2005 by RaveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Spremam se da grmim na tehnichku podrshku zato shto je net pocheo da me zajebava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Hm, pa ja mislim da nije ni rekao da je onaj ko ne voli mat/fiz glup. Kapiram da te samo mrzi da razmishljash :] ← Otprilike tako ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Ma sve je to lepo, ok. Ali meni jednostavno to ne lezi, ni najmanje mi nije zanimljivo ako hocesh tako da kazem. Dzabe mi shto razvijaju mozak, kada su meni neverovatno dosadni. Edited October 19, 2005 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Pa jebem li ga, nije ti valjda geografija zanimljiva? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Jeste . Bez zezanja. Geografija/istorija najvishe (mada vishe nemam geografiju). Edited October 19, 2005 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Aj kapiram istoriju, al' geografiju ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) [quote name='Ivan Edited October 19, 2005 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 odo na kunt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 spremao ispit do pola 12. osecam se kao sazvakan i nije mi ni do cega. mastam o postenom snu. Ali na pozitivnoj strani dobio sam ponudu da nesto dizajniram za partizan It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 krenuo sam da napišem da su i meni gotivne istorija i geografija, al sam onda skontao da mi je SVE interesantno dok neko ne želi da mi proveri i oceni znanje.. inače, bio sam na toj večeri, i bio čašćen.. dobre njoke prave u platou.. ali sam zato upravo skontao da mi ne radi spejs na tastaturi, jebemti.. de ima da se kupi solidna tastatura za ok keš? preferiram ove sa kratkim hodom, a la laptop.. @ topic: Vrnuo sam se sa fax-a totalno umoran kapiram da cu veceras ranije leci. Vec 48 sati kako mi ne radi aDSL... jeeeeeee... ← prebaci protokol na pppoe llc, ceo novi beograd su prebacivali na to sa pppoa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) @Ivan: Genius luxMate ili logitech ultra-x @Topic: Tehnichka brzo sredila net, sad stavljam neki muvi za skidanje Edited October 19, 2005 by sTaLjin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 kolko je to keša, vidim da si informisan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Gledam TV... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Kada sam vec kod tastaturi. Ladno sam prolio caj sa medom na tastaturi!! Ne verujem.... eee a imam je vec 6-7 godina... jeeeeee... i sad mi ne radi ni del ni inster pa ni 0 na numerickoj tastaturi izbosu se na svu srecu navatao sam nekog ortaka koji prodaje neke prestare IBM tastature pa cu to da pogledam :) smrc a bice mi tako zao da je promenim, pokusacu svim silama da je popravim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Doshao na posao, smrz'o se ko pica Pochela ruska zima... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 5 dan kako kuci samo spavam. ubice me ovo akcijanje. sinoc sam se ukok'o ko majka, a jutros sam ozbiljno razmisljao da ih zovem i da im kazem da me boli glava/ da sam dobio grip/ da sam se usinuo i da ne mogu da dodjem na posao... ali evo me na poslu. i dalje ne mogu da se nakanim da radim. zato cu da ostanem do 6. jebiga... kancelarijske zenke hoce samo mene da salju po kafu, kao kuvarice tebi brze spreme nego nama. "samo im se nasmesis". nije nego. ove starije su sastavile i rednu listu za zenidbu mladih kolega. ove iz drugih kancelarija se raspituju, a ove nase su kao nasi agenti. "ne damo vam njega tako lako" - za ovog koji je na 1. mestu. srecom ja sam kao najmladji, pa kao ima vremena. poludecu... sto se tice matematike, hejt prema svima koji je ne vole. mata je jedna od najvaznijih nauka. uveo bih je na sve fakultete, umesto jebene sociologije. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 ustao...upalio komp da viim sta se desava....sad cu jedem pa do mb softa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts