RaveN Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ^^ Evo sedim na poslu, spremam se polako da krenem kuci, pricham sa RaveN-om po icq o 3dsmax-u i razmishljam o sledecem radnom danu kada cu morati da se odvalim od posla da bih sve uspeo da zavrshim u roku... ← pazi ako sutra na poslu ukljuchish icq teshko da cesh zavrshiti u roku ;] @topic evo pokushavam neshto da radim ali glupi raven je nekad davno dao icq nekim bosancima na csu i sad ga smaraju kako je sk bolji od nipa, a on samo lupa "aha", "da", "ok", ";]" ... smor ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Evo igrao wow,pa malo prao druga u PES5-ici,sad cu da jedem pa da chiliram Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Nesto poceo da mi curi nos, pa sam ja kao kontra meru poceo da se kljukam multivitaminima. Sutra ujutru pravac u prodavnicu ili na pijacu jos bolje po neko svezhe votje, ne volim da budem bolestan niti mi to uopste treba. Inache vrtim kanale i gledam malo fudbal, malo nesto drugo, i spremam se da pisem odgovore na neke silne mailove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 @topic evo pokushavam neshto da radim ali glupi raven je nekad davno dao icq nekim bosancima na csu i sad ga smaraju kako je sk bolji od nipa, a on samo lupa "aha", "da", "ok", ";]" ... smor ... ← Teško ti da stigneš dugmence Ignore :) @topic gledo cs filmove što mi suba dao osušio sam se.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 gledao cs filmice shto mi je Corey gledao osushio se takodje :))) EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 odo na kunt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 evo vec par dana se osecam do jaja... mada ... mene majka shalje... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Razboleo sam se... Ranije sam bio happy kad se razbolim , zbog skole ovo-ono , ali sad sam bash nesto skenjan zbog ovog meningitisa i pticijeg gripa & stuff... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Ovako bolstan maltene ceo dan sedim pred kompom i gledam/downloadujem filmove (i slusham nano :P)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 (edited) ako dam uslov sad u nedelju, donosim kolache kao za moj rodjendan i pravim rostilj u surduku. ← imaj dushu s tim kolachinma,ono od proshlog puta je bila chista esencija shecera. :)) inache u poslednja 24h gledao sam 3 filma ,2tkz ispasha mozga tj.spajdermen 2 i hostage i treci ok 28 dana kasnije. Edited October 18, 2005 by urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 jurim pesmu... i juricu je celu noc... i necu je naci :)) al mi makar nece biti jako dosadno... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Zasukavam rukave... Ah kako me mrzi da radim :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Ustao, video da sam prvi na AS-u . Za nekih pola sata mi dolazi devojchica da uchimo istoriju, pa pravo odavde u shkolu...moram vec jednom da nauchim tu istoriju. Idem da jedem neshto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 ustao, doruckovao, sad cu da ucim fiziku da popravim keca Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Ustao, upalio menadzera, sabio desetak utakmica, sad cu da idem na ruchak pa u shkolu... Pokushavam da napravim idealan trening za mng ali ne ide :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 izvalio da mi vezbe na faxu krecu prve nedelje(iako su uvek pocinjale tek od druge)...smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Dosao sa nemackog,malo se smaram na kompu pa ondak u glupavu skolu.-.--. Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Ustao provalio da mi ne radi aDSL (!@$$@%$%^%)(&) pa otiso na net preko jebenog wireless-a pa cu ond da ucim pa da idem na fax pa onda sa drugarima napolje i sve tako u krug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Brate zasto mora chovek da uchi jebenu matematiku....koji ce mi kurac u zivotu 17 koren iz korena iz 3 =/ JEBEM TI SHKOLSTVO BREEEEEEEE to ne sluzi nicemu korisnom...ako neko zna da mi odgovori sta ce meni u zivotu kub binoma bio bih mu zahvalan ! Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Brate zasto mora chovek da uchi jebenu matematiku....koji ce mi kurac u zivotu 17 koren iz korena iz 3 =/ JEBEM TI SHKOLSTVO BREEEEEEEE to ne sluzi nicemu korisnom...ako neko zna da mi odgovori sta ce meni u zivotu kub binoma bio bih mu zahvalan ! ← e moj ti... nisi covek dok ne znas matematiku... mada ni ja nisam otisao dalje od sabiranja salu na stranu, ali bukvalno 90% stvari koje ti uzimas zdravo za gotovo su luxuz koji je posledica (direktna ili indirektna) vise matematike. Ja koji ocu da vidim outer space se posebno radujem svakom vrsnom matematicaru za koga cujem ili koga upoznam jer to povecava sanse za ostvarenje mog sna :> sa druge strane i ja smatram da nam je skolstvo u jako losem stanju... mozda najgore uredjena stvar u drzavi gde nije tolika "nepotrebna matematika" najveci problem Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Ma brate da vidis ti sta ja sve ucim u filoloskoj sto je opet tako nepotrebno kasnije ali vrlo korisno dok si u skoli...zato jbg cuti i plivaj :) Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 jebem ti današnju omladinu, ne mogu da zapamte formulu za kub binoma al znaju napamet kvote iz atlantika.. tuga. iznervirao sam se rano ujutru, keva je krenula da me smara čim sam ustao.. na kraju sam je oterao dok na miru popijem kafu i overim forum, pa ću onda da je saslušam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 ustao bio do klinickog centra.....dosao gajbi...punio radiatore vodom...da se spremim za zimu :) bleja...trasu u skolu at last Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 nesh' sam sjeban danas.. wtf.. mhm 8 chas vozhnje za pola chuke (sredi se, sredi se) .. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 imam u 5ak ispit u 9, pa u 10 komisiju za civilnu armiju... sva sreca pa mi ispit traje 45 minuta... mogu da stignem da odradim sve.. btw znao sam da ce biti tako nesto... zasto da bude jednostavno, ako moze kretenski... inace ne ucim nista /me kreten :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts