Green Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Ustao malopre, sad gledam forum, pa cu da jedem, pa mi dolazi devojchica, pa u shkolu kasnije. Postajem nenormalan shto se tiche AS-a, ustao sam jutros u 5:30 i troshio kesh i igrao poteze. Ali, isplatilo se, uzeo 12k IvYu[sQK]-u. I tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 imao sinoc ispit. dosao kuci u 8, pola sata odgovarao na telefonske pozive kako sam uradio zadatke, posle sacekao josh malo da pogledam Top Gear na BBc-u, da bih zakuntao jutros do 10 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Krecem za Smederevo i ostajem tamo mesec dana...opskrbio sam se sa filmovima, igricama, muzikom...odmoricu se kao nikad do sada :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 ustao oko 8 nisam mogao da kuntam od prehlade....skidam ziku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 prehladjen sam i planiram da se odmaram tokom cele nedelje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Evo ustao sad treba da idem do banke da vadim kreditne kartice,pa kod druga na MASNE palacinke i onda ako ostane vremena do skole. Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 (edited) Ne idemo u shkolu ni ja ni devojchica (ja kontrolni filozofija (setio sam se da ga imam pre nekih sat vremena, idiot sam...ona istorija). Sad ona przi neke krompirice, a ja ugrabio vreme da potroshim kesh u AS-u . Jebiga... Edited October 17, 2005 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 evo me opet na faxu...btw, shoosh sta ces u smederevo bre:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Evo me na poslu, cooliram, spremam se za 2 brutalne nedelje neprestane frke oko Helloweena i raznih izlozbi... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Ne idemo u shkolu ni ja ni devojchica (ja kontrolni filozofija (setio sam se da ga imam pre nekih sat vremena, idiot sam...ona istorija). Sad ona przi neke krompirice, a ja ugrabio vreme da potroshim kesh u AS-u . Jebiga... ← hahaha vec si je upregao da neshto radi, ako, tako treba :D btw kad kazem ivyu-u da si mu ti uzeo pare, najebao si, dechko ima ogromne veze u politichkom vrhu :D 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 (edited) imao sinoc ispit. dosao kuci u 8, pola sata odgovarao na telefonske pozive kako sam uradio zadatke, posle sacekao josh malo da pogledam Top Gear na BBc-u, da bih zakuntao jutros do 10 ← ispit u nedelju uvece? o_0 koji je to faks ? Edited October 17, 2005 by coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Sazno da sutra nema škole pa pravim plan za danas da max iskoristim dan :) veselo Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Bio na derbiju za vikend,bilo super.Na kraju zavrsio sa rusima,navijacima Spartaka.Sad ponovo smor u civliki.Uhhhhhhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 hahaha vec si je upregao da neshto radi, ako, tako treba :D btw kad kazem ivyu-u da si mu ti uzeo pare, najebao si, dechko ima ogromne veze u politichkom vrhu :D ← Naravno, mislim shto da ne . Sad sam u Platou sa ortakom, ona otishla kod neke ortakinje koja isto ne ide u skholu. Dobri krompirici bili, proshla je ispit . A shto se tiche IvYu-ja...noooou, vraticu sve, samo nemoj da poteze Marshicanina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 @Saint Ahahahahaha ← Bole, ne skapirah shta je smeshno ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 kupio sam ortaku kome je rođendan neke cigare, skupo zadovoljstvo ali drugarstvo je skuplje!!!1 sestra se sprema da mu uzme wow, tako da ovo može da bude poslednji poklon, droga je zla i te fore.. :> ovih dana su napravili svinjac u kraju, bio čolin koncert, al vidim da je neko već oprao dvorište, još samo da srede travnjake i biće opet kul.. kad bude karleuša, jedino dedu sa dvocevkom da postavimo na raskrsnicu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 kupio sam ortaku kome je rođendan neke cigare, skupo zadovoljstvo ali drugarstvo je skuplje!!!1 sestra se sprema da mu uzme wow, tako da ovo mo sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Nekoliko praistorijskih Sega igara ako nekog interesuje... DL Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 @Saint Zato sto si rekao kako je prvih 70 stranica onako, ali su zato ostalih 1300 super. Prva dimenzija. 70 stranica na 1300 je nista. Druga dimenzija. Opak review jedne od najboljih knjiga ikad. Treca dimenzija. Podrska koju si pruzio. Mozda sam se malo zaneo u analizi. Nista nisam lose mislio, samo sam se smejao. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 shta znam, ja nisam u fazonu postova od 2 strane, nekako me uvek mrzi da kucam toliko... knjigu sam prochitao vishe puta, u originalu naravno, jer sam srednju zavrshio u ukrajini i imao sam predmet "ruska literatura", znachi analiza do maximuma.... prvi put sam knjigu chitao u vozu prema beogradu 97-me, i znam da me je malo ugushilo prvih 70ak strana, dok predstavlja likove u samoj knjizi itd. ali i znam koliko sam se posle toga odushevio.. shta znam.. naravno, no hard feelings, samo me interesovalo shta je smeshno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 ovih dana su napravili svinjac u kraju, bio čolin koncert, al vidim da je neko već oprao dvori Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 ovih dana su napravili svinjac u kraju, bio čolin koncert, al vidim da je neko već oprao dvori ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Sa zadovoljstvom, ali netju dvocevku. Sam tju da odaberem naoruzanje. [AWM] ← hehe konkurencija... ok teh gauntlet is on Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Kanda nisi svatio Ramirez. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 ispit u nedelju uvece? o_0 koji je to faks ? ← arhitektura It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts