Ph0r3w3r0 Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Vratio se sa okupljanja... Pop Mashina rulz... nemechek je svinjche (: pored mene, tamo ste mogli da vidite izmedju ostalih Cukitja, Dudu, Dzhindzhera, Djuleta, Koju i naravno chovek koji je ovo organizovao, Cvele... Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Prico sa razrednim na msnu Video njegove slike iz vojske cepo se od smeha sad na spavanje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 omg profesori su nabavili kompove i naučili da koriste osnovne programe.. wtf run u foolz!!~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Upravo sam shvatio koliko su uqsne raviole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 smorio se kao krawa.. bio do drugarice da ucimo, i na kraju se to zavrsilo sto smo zvali jos jednog ortaka da dodje na karte, a mi smo istampali puskice Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 bio u Kuglasu na promociji knjige ?!?!... autor knjige moj brat, naziv knjige "FALUST". Ako vidite u knjizari prelistajte malo mozda vam se svidi btw, extra ljudi, muzika i jelen pivo... nikad jace Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ah.. lameru :P reklamiras burazovu knjigu na 4umu Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Zar niste vi tamo odlucili da izadjete iz parlamenta? :)) ← Tamo da, ali na tom skupu ne Isto je mesto desavanja, ali dve razlicite stvari, nisam mislio na ovo dnevnopoliticko desavanje. Inace blejim nesto od jutros i smisljam master plan kako da naucim usmeni iz matematike za dva dana... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Evo ustao malo igrao wow da se razbudim,kontam da cu sad malo da ucim....mada neverujem Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 (edited) Spavao 4 sata, probudio se ko vampir u 6 da bi stigao na fax, dodjem tamo i chujem radosnu vest da nas je profesor zajebao tako shto nije doshao. Edited October 6, 2005 by sTaLjin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Na poslu, chekam da mi dovezu neki hardver, pa da sklopim nekoliko kompova. Hocu na odmor... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 sklopi i meni jedan komp :) rešio sam da ustanem ranije na silu pošto već neko vreme ležem sve kasnije i kasnije.. sad ću da budem "ko kuvana noga" ceo dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Ustah...treba da se streba... Comp mi inace radi vise od dva dana bez prestanka...dl-ujem neke filmove...muzika mi pici u pozadini... FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 u mutinom svetu usmeni matematika=1h uchenja=10(deset) Vratio se sa okupljanja... Pop Mashina rulz... nemechek je svinjche (: pored mene, tamo ste mogli da vidite izmedju ostalih Cukitja, Dudu, Dzhindzhera, Djuleta, Koju i naravno chovek koji je ovo organizovao, Cvele...jel to ovo shto ej bilo u bardu sinoc?kako je bilo?jebiga,svratio bih da sam mogao. inache,od jutros sam :polozio ispit, jebo i pio. sad cu na kunt i onda mi eventualno ostaje josh samo da umrem;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 inache,od jutros sam :polozio ispit, jebo i pio. sad cu na kunt i onda mi eventualno ostaje josh samo da umrem;) a jel jutros zapravo juche ujutru? :>> Nemoj josh da odapnes, sutra je RHH :} Inace razmisljam gde neke krpe da nadjem da kupim (nista ne pitajte), pa onda idem na ruchak neki, pa posle do kutje, pa onda do baba da ih lozhim da prave neke zezalice, nadam se da ce imati vremena to i za danas i za sutra da rade, i tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 omg profesori su nabavili kompove i naučili da koriste osnovne programe.. wtf run u foolz!!~ ← Pa razredni ima 25 godina pa zasto nebi imao komp i znao da koristi osnovne programe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 OMG, profesori nisu vise matore drtine od 60 godina :) Ne, ono, stvarno, razredni pa jos 25 godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Verovatno su mu uvalili weasel-ovo odeljenje sa razlogom ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 LOl sta si hteo da kazes staljine? pa dobro ja lupam da ima 25 ali max ima 28-9 2 lucky:pa imam ii ja vecinu profesora oko 60 ali eto razredni je mladji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 hehe, matore bakute znaju bolje nego da uzmu odeljenje, pa je mladi glupan zaglavio da bude razredni :)) gledao sam sad sky captain and the bla truć, stajao mi je na hardu eonima pa rekoh da počistim.. podnošljiv brain-off film, bio bi mnogo bolji da endži glumi u više od pet scena. endži <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 (edited) Uopste nije glupan i sta mu fali da bude razredni Edited October 6, 2005 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 dosao iz grada...menjao auspuh....sad cu rucam...pa na voznju bajsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blood_and_Fire Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Prao kosu,nestalo vode..... sad sam rucao pio neki sok od kajsije.. skidam g3 88% idemo..... danas nisam imao predavanja jjjjjeeeeeeeeeeee =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 hehe, matore bakute znaju bolje nego da uzmu odeljenje, pa je mladi glupan zaglavio da bude razredni :)) Definitivno se ne isplati biti razredni u skoli, osim ako nisu nesto bas puno povecali premije za takve osobe. Pre je bila nesto na fazon 10% vishe na platu ili slicna smejurija ... nije vredno stresa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts