Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

Vratio se sa okupljanja... Pop Mashina rulz...

nemechek je svinjche (:

pored mene, tamo ste mogli da vidite izmedju ostalih Cukitja, Dudu, Dzhindzhera, Djuleta, Koju i naravno chovek koji je ovo organizovao, Cvele...

Ph0r3w3r0-va privremena signa:

(u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?")

Incest is the best, put your sister to the test

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zar niste vi tamo odlucili da izadjete iz parlamenta? :))

Tamo da, ali na tom skupu ne [:D] Isto je mesto desavanja, ali dve razlicite stvari, nisam mislio na ovo dnevnopoliticko desavanje.

Inace blejim nesto od jutros i smisljam master plan kako da naucim usmeni iz matematike za dva dana...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ustah...treba da se streba...

Comp mi inace radi vise od dva dana bez prestanka...dl-ujem neke filmove...muzika mi pici u pozadini...

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

u mutinom svetu

usmeni matematika=1h uchenja=10(deset)

Vratio se sa okupljanja... Pop Mashina rulz...

nemechek je svinjche (:

pored mene, tamo ste mogli da vidite izmedju ostalih Cukitja, Dudu, Dzhindzhera, Djuleta, Koju i naravno chovek koji je ovo organizovao, Cvele...

jel to ovo shto ej bilo u bardu sinoc?kako je bilo?jebiga,svratio bih da sam mogao.

inache,od jutros sam :polozio ispit, jebo i pio. sad cu na kunt i onda mi eventualno ostaje josh samo da umrem;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

inache,od jutros sam :polozio ispit, jebo i pio. sad cu na kunt i onda mi eventualno ostaje josh samo da umrem;)

a jel jutros zapravo juche ujutru? :>>

Nemoj josh da odapnes, sutra je RHH :}

Inace razmisljam gde neke krpe da nadjem da kupim (nista ne pitajte), pa onda idem na ruchak neki, pa posle do kutje, pa onda do baba da ih lozhim da prave neke zezalice, nadam se da ce imati vremena to i za danas i za sutra da rade, i tako :)

hehe, matore bakute znaju bolje nego da uzmu odeljenje, pa je mladi glupan zaglavio da bude razredni :))

gledao sam sad sky captain and the bla truć, stajao mi je na hardu eonima pa rekoh da počistim.. podnošljiv brain-off film, bio bi mnogo bolji da endži glumi u više od pet scena.

endži <3

hehe, matore bakute znaju bolje nego da uzmu odeljenje, pa je mladi glupan zaglavio da bude razredni :))

Definitivno se ne isplati biti razredni u skoli, osim ako nisu nesto bas puno povecali premije za takve osobe. Pre je bila nesto na fazon 10% vishe na platu ili slicna smejurija ... nije vredno stresa :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...